Posted October 9, 2015 Ljudi kako najjednostavnije i najjeftinije do Moldavije? Jel zna neko jel ima direktan voz za Bukurešt? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 10, 2015 Nemaš direktan voz za Bukurešt, imaš Beograd - Vršac - Temišvar, iz Temišvara hvataš za Bukurešt odakle imaš direktan voz za Kišinjev, jednom dnevno. Ili, iz Temišvara uzmeš voz za Jaši ako ima direktan, iz Jašija imaš pogranične vozove za Moldaviju a čini mi se da i ovaj iz Bukurešta prolazi kroz Jaši. Ne znam kakve su opcije busevima ili eventualnim jeftinim letovima ako ih ima. Znam da Wizz Air leti za Kišinjem iz Venice Treviso, karta se kreće oko +60 evra po pravcu i naravno bez prtljaga. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 10, 2015 Mi smo planirali balkan flexijem kroz Rumuniju do granice...Najeftinija opcija..Problem nam je dugo putovanje jer ovaj drugar mora ranije da se vrati zbog fakulteta..sto se mene tice meni ne smeta i tri dana u vozu..,,mozda bi krace bilo da se ne ide preko Bukuresta vec da nekako ima neki voz iz Temisvara za Jasi direktno..Jel znas mozda gde mogu da proverim to? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 11, 2015 (edited) Postoji direktan voz TIMISOARA NORD - IASI Info. pret 11-10-2015 IR 1766 Timisoara Nord Iasi 13:40 06:48 Are Vag.directe pt.tr:5570 17:08 - 845 obligatoriu Info. pret 11-10-2015 IR 12838 Timisoara Nord Iasi 16:55 10:25 17:30 - 845 obligatoriu http://www.cfrcalatori.ro/a sto se tice vozova za moldaviju:www.railway.md/ro/schedule Edited October 11, 2015 by monsmons Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 12, 2015 Da, najjednostavnije je iz Temišvara direktno za Jaš (Iasi). Jaš je jako blizu moldavske granice, ima i vozova i buseva za Ungen (granično mesto sa moldavske strane) i Kišinjev. Ako imaš manje od 26 godina najviše ti se isplati da uzmeš Balkan Flexipass i sa njim si miran do Jaša i nazad (ako se vraćaš za mesec ili manje dana). Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 12, 2015 Za koliko dana na flexiju bi moglo to da se izvede? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 16, 2015 Četiri. Dva tamo, dva vamo. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 19, 2015 Hvala ljudi odlozio sam Moldaviju za mesec dana zato sto drugar nije mogao da ostaje puno pa smo isli u Brno..Tako sam ja nesto i planirao balkan flexi do granice posle racunam i da doplatim taj isti voz ako resim iz Bukuresta, ako resim iz Temisvara onda bi se od Jasija opet lako snasao do tamo.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites