Posted October 8, 2019 Ako i ne prodje reaktivacija rezerve, neka ti vrate pare i idi preko Airbnb-a, kad si vec sa njima imao bolja iskustva. Konkretno, mislim da je Airbnb povoljniji u Parizu od hotela, barem je moje iskustvo bilo takvo pre 2 godine. Ali sam imao i poteskoca da rezervisem nesto preko Airbnba, slao sam upite za nekoliko smestaja, za koje su me u medjuvremenu obavestavali da su vec izdati, da bih tek posle nekoliko nesupesnih pokusaja naisao na pristojan stan i vlasnika sa kojim je sve lepo proslo. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 8, 2019 3 hours ago, Dragance said: Ako i ne prodje reaktivacija rezerve, neka ti vrate pare i idi preko Airbnb-a, kad si vec sa njima imao bolja iskustva. Konkretno, mislim da je Airbnb povoljniji u Parizu od hotela, barem je moje iskustvo bilo takvo pre 2 godine. Ali sam imao i poteskoca da rezervisem nesto preko Airbnba, slao sam upite za nekoliko smestaja, za koje su me u medjuvremenu obavestavali da su vec izdati, da bih tek posle nekoliko nesupesnih pokusaja naisao na pristojan stan i vlasnika sa kojim je sve lepo proslo. Putujemo za nekoliko dana i malo je toga u ponudi kod Airbnb, a da je adekvatno i sa korektnom cijenom, eventualno periferija. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 8, 2019 Jasno! Proveravaj svakodnevno, tamo je jako velika ponuda i potraznja, moze da iskrsne ponesto, da li je neko odustao, pa je smestaj slobodan, ili se pojavi novi smestaj... Ili probaj promeni filtere za pretragu, da prosiris opcije. Ja sam svojeveremeno nasao par dana pred put, bese u 5. arondismanu, na par minuta peske od Notr Dama i po vrlo pristojnoj ceni za Pariz. Sve to, naravno, ako bas zapne sa Bookingom. Srecno! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites