August 21, 200916 yr Author treba li gruzinski? Treba! Upotrebi onaj engleski koji sam ti poslao, samo umesto engleskih reči ubacite gruzinske, i to je to.
August 23, 200916 yr Author Ima li neko ideju kako bi se na bugarskom moglo reći "naplatna rampa" i "saobraćajna petlja"?
August 23, 200916 yr Lazare evo i ja sam spreman da pomognem samo mi reci u kom segmentu? Tj. koji jezik je najmanje napredovao?
August 29, 200916 yr Author Prvih 12 jezika kompletirano i postavljeno na sajt - izvol'te pogledati: https://www.klubputnika.org/index.php/putnickirecnik
August 30, 200916 yr Prvih 12 jezika kompletirano i postavljeno na sajt - izvol'te pogledati: https://www.klubputnika.org/index.php/putnickirecnik Čestitam i na ideji i na realizaciji i zahvaljujem svima koji su učestvovali u ostvarenju jednog ovako korisnog projekta. Nebrojeno puta mi je falila BAŠ takva knjižica, i pored raznoraznih rečnika i "rečnika za poneti". Nadam se da će mi arapski rečnik uskoro biti od ogromne koristi, ako se ostvari put koji planiramo, a željno očekujem i turski, da utvrdim gradivo Hehehe... prijatno sam se iznenadila kad sam otvorila grčki rečnik i konstatovala da većinu reči/fraza već znam Hvala još jednom celoj ekipi!
August 30, 200916 yr Author Evo i turskog! Zapravo je već bio gotov, al' ja zaboravih da ga objavim Dobro da si pomenula. Dakle, ispravka - ne prvih 12, nego prvih 13 jezika.
August 31, 200916 yr Kako napreduje italijanski? Imam koleginicu koja je diplomirala italijanski pa moze da pomogne.
August 31, 200916 yr Author Evo ga i ruski Marina, italijanski je u procesu izrade... Prevodilica je nešto zauzeta, al' obećala je da će uraditi. Ima li kogod da zna mađarski?
August 31, 200916 yr Evo ja divanim Madzarski. Konto sam da nas ima vise i da je vec u procesu izrade pa se zbog toga nisam javljao. Sibnite na mail, pa cu ovih dana odraditi.
August 31, 200916 yr Hteo bih da pitam da li je u palnu svedjanski recnik? Imam drugaricu svedjanku pa ako tre abpomoci oko toga mogu je pitati.
September 1, 200916 yr Author Dodat i malajski rečnik. Ne znam koliko će nam često biti potreban, al' važno da je tu Tiberiuse, poslao sam ti templejt na mejl, pa sastavi mađarski kad ti naleti inspiracija. Nikola, pitaj drugaricu Šveđanku, pa ako kaže da hoće, da ti šaljem.
September 2, 200916 yr Лазаре, питао сам је и слаже се. Пошаљи ми образац па се од понедељка бацам на посао да урадимо верзију за украјински. Не могу раније због испита. Надам се да није проблем.