Posted August 28, 2016 ajmo na izlet! srb i okolina - kolima ili? evropa - avionom (trenutno sjajne ponude avio karata - 3e,9e,...) vikend izleti kao hrana za dusu... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 30, 2016 Zanimljivo Sta ima u ponudi Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 31, 2016 beg iz grada srb i okolina - priroda, manastiri,... evropa - trenutno milano, berlin,... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 1, 2016 Zainteresovan....ja sam za Budimpestu, Berlin, Milano... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 14, 2016 Ja sam za vikend varijante, odgovara mi nesto blizu, moze Srbija, Temisvar i slicno Nemam auto Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 23, 2016 Da li je neko raspolozen za vikend u Makedoniji? Moze i neka druga zemlja u okruzenju....Bosna, Albanija? Javite se da se dogovorimo , ja bih vec sledeci vikend da odem negde, cak i ne mora da bude vikend. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 11, 2016 Ja sam za vikend izlete, ako je neko zainteresovan nek se javi u inbox. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 11, 2016 I ja sam za. Da li neko od vas ima neki konkretan predlog? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 12, 2016 (edited) moze pp Edited November 12, 2016 by banjabanja Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 19, 2016 divcibare 24-25.12.? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 17, 2017 Romanija 15.2? S tim da ja ostajem u Donjem Šepku.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 29, 2017 na povratku sa odmora docekalo me jedno "radis subotom"..... te se moji 'vikend izleti' pomeraju i na radne dane - od nedelje do srede. eto Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 3, 2017 ako neko zeli sa mnom u Budimpestu, krecem u nedelju popodne/uvece a vracam se u utorak uvece. Imam tri mesta (ako niste preveliki ) u kolima. Ako je neko zainteresovan neka mi posalje poruku. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 4, 2017 zanimljiv predlog, zainteresovan sam a kako stvari stoje sa troškovima (put i smeštaj)? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 7, 2017 И ја сам заинтересована, за Србију и околне земље. Има ли предлога за ближу будућност? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 8, 2017 12.2. dubrovnik Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 10, 2017 13.2. Sarajevo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 14, 2017 Da li je neko za rutu po Transilavniji od 29. aprila do 2. maja preko jedne agencije iz Novog Sada koja je bas specijalizovana za Rumuniju. Cena aranzmana je 115e. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2017 Naisao sam i na turu IZLOŽBA SALVADORA DALIJA U BOLONJI, TOSKANA I CINQUE TERRE od 28.04. do 02.05. Ako nekog zanima, ne se javi. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 5, 2017 Pozdrav ljudi , jel je neko zainteresovan ,slobodan za nesto od sledeceg ,sada u martu ? Venecija, Trst, Palmanova, Lido di Jesolo - 10. Mart Prag,Drezden ,Karlove Vari - 9.Mart Budimpesta - 10. Mart ako ima zainteresovanih za jedan od ovih izleta neka se javi Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 20, 2017 Ima li nekih ideja/predloga za predstojeći period_? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 26, 2018 27.4. kanjon Uvca? kampovanje (ili bungalovi), kupanje, planinarenje,... stapanje sa prirodom Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 29, 2018 bukurest, sofija ili budimpesta, izmedju 31.8. - 4.9., nesto kao produzen vikend, u sopstvenoj reziji... zainteresovani? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 30, 2018 Da li je neko za posetu izlozbi slika Fride Kalo u Budimpesti? Izlozba traje do novembra 2018. godine Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites