Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Pa i neka su. Danas sam sasvim slučajno pronašao jednu radnjicu koja prodaje baklave (i danas saznao da je vlasnik turčin na dnevniku FOXa)... Ma samo zbog tih turskih baklava vredi otići u Tursku

P.s. Ako sam malo offtopicnuo, izvinjavam se :=)

hej, neka si skrenuo sa teme - GDE je ta poslasticarnica??????

ja je trazim da je nadjem!!!!!!

hvala unapred!

Nalazi se kod Tanjuga, tamo u onoj zgradi gde je EUnet (ili je bio eunet) ona stara ofarbana u boju breskve. Al ne ka obilićevom vencu nego onom delu što ide na dole, sa strane TANJUGA

Poslasticarnica se zove "Dukat" i nalazi se u ulici Toplicin venac, ne znam tacno na kom broju. Onaj deo ulice sto ide ka dole, kako kaze praguc ;)

Mogli ste da vidite po medijima da je odluka o ukidanju viza OBOSTRANA sto je odlicno, medjutim ono sto je lose jeste da odluka mora da prodje ratifikaciju i kod nas i u Turskoj.

Nadam se da nece mnogo da se odugovlaci s tim, buduci da je samo formalnost!

:)

E, ja se bas nesto ne pouzdam u azurnost! Na kraju ispalo da je najbrze bilo sa sengen vizama! Rekli lepo 1. januara i tako i bi! Sta je sa Izraelom? Od kad su jos "ukinuli" vize?? Brazil isto, u ambasadi su rekli da oni ne znaju, mogu sutra da ih ukinu, a mogu za godinu dana, tim recima!

Ostaje da cekamo, cekamo...

E, ja se bas nesto ne pouzdam u azurnost! Na kraju ispalo da je najbrze bilo sa sengen vizama! Rekli lepo 1. januara i tako i bi! Sta je sa Izraelom? Od kad su jos "ukinuli" vize?? Brazil isto, u ambasadi su rekli da oni ne znaju, mogu sutra da ih ukinu, a mogu za godinu dana, tim recima!

Ostaje da cekamo, cekamo...

Па јел гледају ти људи по амбасадама дневник...фино кажу, укинуте визе, тачка. Новинари...

A ti nisi procitao prethodne postove! Novinari objave vest da su vize ukinute, a to je nepotpuna i netacna informacija. Stupanje na snagu sledi tek nakon ratifikacije u parlamentima dveju zemalja, a  to niko zivi ne zna kad ce da se desi, pa ni ljudi u ambasadi!

I ja sam prvo mislio da je ironican, pa da nije, pa da jeste... Uglavnom, dvosmislen je post, bez ikakvog smajlija :) I to dobro dvosmislen clap

dragance i praguc - hvala za info, odoh na baklave koliko jos sutra.....

a mislim da ljudi koji su navikli da zive u ovoj nasoj Srbiji dobro znaju da ono sto javi TV moze da bude, a ne mora da znaci....

zavisi od toga kakva seporuka treba da se posalje......

ja idem u Stambol 17. VIII, pa cu na licu mesta da proverim kakvo je stanje na terenu.....

"cok selamlar"....  ::arabia:

• 5 weeks later...

Sta bi na kraju sa ovom temom, jel treba viza ili ne?

I da li neko zna kakvo je stanje sa Bugarima za one koji imaju stari pasos,jel i dalje traze da imas Tursku da bi dobio njihov tranzit?

Ako neko zna nesto povodom ovoga,treba mi hitan odgovor?

Hvala

Na drugom forumu vezanom za putovanja procitah da je pre 2 nedelje devojka sa starim pasoshem platila 10Evra tursku vizu.

Dobro, to mislim da je ok skroz,tako je isto bilo i pre 19. decembra.

Kakvo je stanje sa Bugarima,to mi je veci problem.jer treba grupa da ide pa da znamo na vreme sta da se radi?

viza za turku je i dalje potrebna i za stari i za novi pasos.sto se bugara tice izlaze u susret da daju tranzitnu i ako nemas tursku.barem meni jesu svojevremeno.