Posted August 27, 2017 Zdravo svima, ja bih hteo ukratko da podelim sa vama moja iskustva iz Kine. Naime poceo sam pre jedno mesec ipo da radim ovde i iskreno super mi ide. Ne radim mnogo, dva do cetri treninga dnevno sto je od prilike 6-7 sati, ali to ne svakog dana. Nekim danima je samo jedan trening pa imam vremena da obidjem gradove u kojima radim. Kao u svakoj zemlji ima pozitivnih i negativnih stvari pa cu ukratko da navedem sta i kako. Pozitivne: Dobra Plata Potencijal da nparavis svoj biznis i da razvijes nesto sa Kinezima Nova Kultura Nova Iskustva Ukusna i Bizarna Hrana Druzeljubljivi Ljudi Osecas se kao zvezda ovde, svi hoce sa tobom da se slikaju Negativni: Kinezi su malo vise nekulturin i razmazeni Bizarna Hrana (Nije sve ukusno niti lepo mirise) Saobracaj, ako ovde neko zna da vozi evo gde sam Sto se mene tice za sad mi je super, pa bih preko ovoga hteo da i vama ponudim sansu da dodjete i da radite u Kini. Ne znam da li je dozvoljeno da pisem ovde, ako nije obrisite molim vas. Traze se sportski vaspitaci/treneri koji bi radili sa decom od 4-5 godine u kini, Hubei Provincija. Ugovor je na godinu dana i ako zelite vise informacija ostavite komentar ovde pa cu ja da odgovaram ili pisite mi u imboxu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 28, 2017 Poslao sam ti PM, moj drugar trazi takav posao. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 15, 2017 Shole ja upravo trazim posao u Kini,poslednje dve godine sam ziveo na relaciji Kina,Japan,Koreja i taj deo tako da poznajem materiju tog dela sveta.Inace sam Difovac,svaka pomoc bi mi dobro dosla.Hvala unapred. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 25, 2017 Zdravo Shole, zainteresovan sam za tu opciju rada kao trener, malo sam okasnio, pa ako je ovo i dalje aktuelno ili neka slicna ponuda, zamolio bih te za tvoj kontakt. Pozdrav! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 27, 2017 Cao, pozdrav svima. I ja sam ainteresovan za posao. Voleo bih da cujem vise detalja u vezi sa ovim poslom. Hvala unapred Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 28, 2017 Pozdrav, procitao sam tvoje iskustvo iz Kine i mogu ti reci da mi se svidja . Ja sam zavrsio fakultet za Fizicko Vaspitanje i Sport, takodje igram fudbal vec 15 godina u nizeligaskim klubovima. Jako zam zainteresovan za trenera u Kini, pa ako jos vazi ova tvoja ponuda slobodno me kontaktiraj. Hvala unapred na odgovoru. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 7, 2017 Pozdrav, cuo sam da ima dosta nasih koji rade u Kini kao sportski treneri. Valjda ima neko od njih i na forumu, a da je voljan da pomogne kolegama koji se muce po Srbiji. Ako ima neko takav svi bismo bili zahvalni da dobijemo informacije iz prve ruke. Moze i pp. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2018 Pozdrav zanima me da li ima neko sa prostora ex sfrj da je u u Hangdzo?Trebalo bi uskoro da idem tamo pa bih da cujem neka iskustva iz prve ruke. Hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 21, 2018 Position: Foreign English Teacher in training center / Taizhou, Jiangsu Job Description: • Teach English to children aged 4-14 in small groups • Prepare class according to lesson plans Work Time: • 5 consecutive days which includes Saturday and Sunday (2 consecutive days off on weekdays) • 20-25 LESSONS/WEEK, 45mins/lesson, from 4:30PM-8:00PM on weekdays and from 8:30AM-11:00AM / 1:30PM-5:00PM at weekends (3 office hours a week) Benefit Package: Starting salary range: 10,000-12,000 RMB per month (depending on qualifications) • Salary during Summer Holiday up to 14,000 RMB • Free Single Accommodation • Flight Allowance and bonus paid upon contract completion • A well developed in-country assistance system, covering airport pickup, buying SIM card, etc. • Minimum 1 year contract Requirements: • Native or Non-native • A genuine interest in children, teaching and professional development • Open-minded, an adventurous spirit and professional flexibility Contact Information: Email: mike_j@foxmail.com Skype: eslmilosjovic87@gmail.com Wechat: Milos_J Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 22, 2018 Mozda bi ljudima vise znacilo da si te RMB preveo u dolare barem (ako ne i u evre).Cisto da imaju predstavu koliko je to. 10-12 000 RMB ~ 1580-1900 dolara 14000 RMB ~ 2220 dolara Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 8, 2018 On 27.8.2017. at 2:55 PM, Shole93 said: Zdravo svima, ja bih hteo ukratko da podelim sa vama moja iskustva iz Kine. Naime poceo sam pre jedno mesec ipo da radim ovde i iskreno super mi ide. Ne radim mnogo, dva do cetri treninga dnevno sto je od prilike 6-7 sati, ali to ne svakog dana. Nekim danima je samo jedan trening pa imam vremena da obidjem gradove u kojima radim. Kao u svakoj zemlji ima pozitivnih i negativnih stvari pa cu ukratko da navedem sta i kako. Pozitivne: Dobra Plata Potencijal da nparavis svoj biznis i da razvijes nesto sa Kinezima Nova Kultura Nova Iskustva Ukusna i Bizarna Hrana Druzeljubljivi Ljudi Osecas se kao zvezda ovde, svi hoce sa tobom da se slikaju Negativni: Kinezi su malo vise nekulturin i razmazeni Bizarna Hrana (Nije sve ukusno niti lepo mirise) Saobracaj, ako ovde neko zna da vozi evo gde sam Sto se mene tice za sad mi je super, pa bih preko ovoga hteo da i vama ponudim sansu da dodjete i da radite u Kini. Ne znam da li je dozvoljeno da pisem ovde, ako nije obrisite molim vas. Traze se sportski vaspitaci/treneri koji bi radili sa decom od 4-5 godine u kini, Hubei Provincija. Ugovor je na godinu dana i ako zelite vise informacija ostavite komentar ovde pa cu ja da odgovaram ili pisite mi u imboxu Срдачан поздрав. Извините, хтео бих да вам поставим пар питања о послу у Кини. Ја сам по струци наставник физичког васпитања. Такође сам и резервни официр Српске војске. Занимају ме послови моје струке, односно рад са децом у области спорта ( фудбал) Имам доста искуства у раду, од припрема, организације... Нисам имао прилику да предајем физичко, осим у војсци где се тражила дисциплина и организација. Такође имам искуства у раду са људима. Тренутно радим у Братислави, али не у мојој струци. Да ли би били љубазни да ми одговорите преко кога сте се пријавили и отишли у Кину. Хвала. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2018 Pozdrav Shone ako bi mogao da se javis, zainteresovan sam za posao u Kini. Just now, Vucko25 said: Pozdrav Shole ako bi mogao da se javis, zainteresovan sam za posao u Kini. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 14, 2018 Da li ce neko konacno da se oglasi po pitanju trenerskog posla. Svaka informacija i pomoc mnogo znace. Moze i pp. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 18, 2018 Zainteresovan sam za posao u Kini. Imam iskustvo za rad sa decom jer imam privatni fudbalski klub. Takodje posedujem dobar CV kao nekadasnji fudbaler. Igrao sam u Srbiji i u inostranstvu. Posedujem i B UEFA licencu. Kontakt telefon: 063 806 34 66 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 25, 2018 Za sve fudbalske trenere koji su zainteresovani za rad u Kini, a poseduju priznatu licencu, mogu mi se javiti na broj telefona 0604590850. Ponuda je ozbiljna. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 27, 2018 On 27.8.2017. at 2:55 PM, Shole93 said: Zdravo svima, ja bih hteo ukratko da podelim sa vama moja iskustva iz Kine. Naime poceo sam pre jedno mesec ipo da radim ovde i iskreno super mi ide. Ne radim mnogo, dva do cetri treninga dnevno sto je od prilike 6-7 sati, ali to ne svakog dana. Nekim danima je samo jedan trening pa imam vremena da obidjem gradove u kojima radim. Kao u svakoj zemlji ima pozitivnih i negativnih stvari pa cu ukratko da navedem sta i kako. Pozitivne: Dobra Plata Potencijal da nparavis svoj biznis i da razvijes nesto sa Kinezima Nova Kultura Nova Iskustva Ukusna i Bizarna Hrana Druzeljubljivi Ljudi Osecas se kao zvezda ovde, svi hoce sa tobom da se slikaju Negativni: Kinezi su malo vise nekulturin i razmazeni Bizarna Hrana (Nije sve ukusno niti lepo mirise) Saobracaj, ako ovde neko zna da vozi evo gde sam Sto se mene tice za sad mi je super, pa bih preko ovoga hteo da i vama ponudim sansu da dodjete i da radite u Kini. Ne znam da li je dozvoljeno da pisem ovde, ako nije obrisite molim vas. Traze se sportski vaspitaci/treneri koji bi radili sa decom od 4-5 godine u kini, Hubei Provincija. Ugovor je na godinu dana i ako zelite vise informacija ostavite komentar ovde pa cu ja da odgovaram ili pisite mi u imboxu Zdravo nzm da li jos ko prati ovo. Ali ja trazim posao u Kini vec duzi period. Inace sam trener kosarke i to bi hteo i da radim tamo. Da li moze neko da mi pomogne znacilo bi mi bas. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 28, 2018 Ako neko prati nek mi je javi na weChat: Milaan85 ili na mail by_sofija@hotmail.com Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 27, 2018 Veliki pozdrav,malo kasnim na temu..Zavrsio sam visoku sportsku skolu za kosarkaske trenere Beograd..Vec 15 godina radim kao trener..Posjedujem sve trenerske licence kao i FIBA licencu..Za poso u Kini sam veom zainteresovan.Viber +38268820357,mail urosmujo@gmail.com HVALA UNAPRED. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 1, 2019 Dobar dan...mene zanima posao trenera u Kini..mimam B uefa licencu...i dugogodisnji rad sa decom...radio i kao instruktor u fubalskom savezu istocne srbije kam Brzece Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 16, 2019 Dobar dan,zainteresovan sam za rad u Kini,duogodisnji Sam teniski trener sa svim licencama I visokom skolom za sport odsjek za tenis.Predsjednik Sam strucne komisije TSCG bio Sam selektor reprezentacija 12,14,I 16 godin.Radio Sam I radim sa uspjesnim igracima takmicarima,takodje sa djecom pocetnicima.Imam veliko iskustvo. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 21, 2019 Pozdrav javi mi se porukom ukoliko možeš da mi pomogneš oko odlaska u kinu 💪 Da li i dalje može da se stupi u kontakt u vezi trenerskog posla? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 27, 2019 Postovanje, Zainteresovan sam za posao fudbalskog trenera u Kini.Imam iskustva u radu sa decom u Juznoj Afirici.Moj kontakt tel+27827876254viber,wcap Ukoliko neko moze da pomogne!!! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 21, 2019 On 11/27/2019 at 7:03 PM, Sreten Pavlovic said: Postovanje, Zainteresovan sam za posao fudbalskog trenera u Kini.Imam iskustva u radu sa decom u Juznoj Afirici.Moj kontakt tel+27827876254viber,wcap Ukoliko neko moze da pomogne!!! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 14, 2021 Radio bi kao rukometni trener, koliko moze da se zaradi i kakvi su uslovi smestaja Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites