Followers 0

Svi koji traže saputnike za grčko more 2018!

183 posts in this topic

Kao što naslov kaže, ovo je tema za sve koji traže saputnike za letovanje u Grčkoj, tradicionalno najpopularnijoj destinaciji, u 2018. Napišite ponešto o sebi, šta (ne) volite, kakve saputnike tražite, kad i gde biste okvirno išli. Dogovori mogu na temi ili preko privatne prepiske. Spominjanje agencija je u redu, linkovanje (osim ako je neophodno) i reklamiranje nije. 

Želimo vam lep provod i dobro društvo!

Edited by Duya

Halkidiki, Tasos, Možda i neka druga destinacija u julu... odmor i dnevne aktivnosti... izleti... preko Argusa. Može i druga agencija sa podjednako povoljnom cenom aranžmana. Nepušač.

Edited by Biljka73

Odgovara mi, u principu mi je termin manje bitan. 

Poslala bih ti poruku u pp, ali sam nova na forumu i slabo se snalazim

On 28.1.2018. at 8:42 PM, Margaritaina said:

I ja sam zainteresovana za Grcku

Zainteresovan i ja :smile: ako nihe popunjen broj

Ja sam zainteresovana za početak juna 2018, samo negde toplije... Gr.

Edited by Duya

Da li je neko za putovanje u junu na more? Grčka. Ima povoljnih aranžmana. Godišnji moram da iskoristim do polovine juna, tako da dolazi u obzir varijanta koja bi bila do tad. Bila sam jednom u junu, bude malo hladnjikava voda ali je u principu ok. Ima aranžman za 130evra, 9 noćenja.
Ne smeta mi ni da je neko mlađi ni da je stariji. Samo da je prijateljski nastrojen i da je devojka. Nisam hrabra da idem sa nepoznatim muškarcem.  Možemo i da se razdvojimo na putovanju. 

Zovem se Zorana. Zivim u Beogradu. Imam 30 godina, fleksibilna sam.

Jа планирам Тасос једно 15-20 дана.Од 23 јула сам на одмору.С обзиром на тренутну ситуацију,вероватно идем сам колима.Ако је неко заинтересован можемо се на кафи наћи и упознати и договарати.Због места за ствари и конфора у колима,троје нас максимално може ићи(пежо 308).

Pozdrav, ja trazim devojku za putovanje. Isao bih na Halkidiki, jos neznam tačno gde. Putovali bi mojim kolima, placam put i smestaj. Zanima me druzenje, upoznavanje nove osobe i lep provod na odmoru. Nasmejane, druzeljubive, humoristične devojke javite se slobodno. Nemam lose namere, slobodan sam momak, imam 26 godina i uvek sam za zezanje, druzenje i avanture :smile: kolarb@open.telekom.rs +421940192631 

Edited by Duya
-citat

Pozdrav svima,

Ako ima zainteresovanih za letovanje, Grčka. Mesec jun, mesto mi je nebitno. Možete mi se javiti porukom.

Pozdrav svima. Od 11. juna sam 10tak dana na godisnjem i planiram letovanje u Grckoj, ovog puta u Lefkadi, ali moze i neko drugo mirnije mesto (Krf, Kefalonija, Zakintos, Tasos). Placanje smestaja i prevoza agenciji planiram adm. zabranom preko firme u kojoj radim, jer je meni jednostavnije. Ako je neko mozda zainteresovan, neka mi se javi u inbox i ako ima neku konkretniju i bolju ponudu, neka predlozi. Iz Bg-a sam, '85, nepusac! Poz... :wink:

Pozdrav. Na godišnjem sam od 9.jula. Išla bih 10 dana u Grčku do kraja jula sve jedno kad.  lidertravel ima akciju do 05.maja, i iako je sezona, cene su povoljnije. Idealno Kefalonija, Lefkada, ali mogu i druge destinacije. 

Pozdrav, da li je neko zainteresovan za letovanje u Grckoj, 10-tak dana u septembru 2018, mesto nebitno...

Ako je neko zainteresovan za letovanje na atinskoj rivijeri (Glifada), uz posetu ostrvu Hidra (krajem jula, početkom avgusta), nek pošalje poruku u inbox

Ja sam takođe zainteresovana za put u Grčku.Zanima me najviše Atina.Takođe mi nedostaje prevoz i saputnik.:rolleyes:

Da li je neka ženska osoba zainteresovana za drugu polovinu Juna, bilo šta od ostrva, da se putuje avionom?

Osim Zakintosa, tamo sam već bila.

Zdravo , Trazim zensku osobu za letovanje u Grckoj ,godine do 37, zivim u Prag  tako da idemo kolima .

Inace ako mi se cura sviga ja pokrivam bukvalno sve troskove :)) .

Uopste nisam ruzan , i mozemo prvo razmeniti slike i popricati preko mail.

Mail za konakt :

provodmk@gmail.com