Posted April 7, 2017 (edited) Kao što naslov kaže, ovo je tema za sve koji traže saputnike za letovanje u Grčkoj, tradicionalno najpopularnijoj destinaciji, u 2018. Napišite ponešto o sebi, šta (ne) volite, kakve saputnike tražite, kad i gde biste okvirno išli. Dogovori mogu na temi ili preko privatne prepiske. Spominjanje agencija je u redu, linkovanje (osim ako je neophodno) i reklamiranje nije. Želimo vam lep provod i dobro društvo! Edited March 25, 2018 by Duya Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 27, 2018 (edited) Halkidiki, Tasos, Možda i neka druga destinacija u julu... odmor i dnevne aktivnosti... izleti... preko Argusa. Može i druga agencija sa podjednako povoljnom cenom aranžmana. Nepušač. Edited January 27, 2018 by Biljka73 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 28, 2018 I ja sam zainteresovana za Grcku Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 29, 2018 Odgovara mi, u principu mi je termin manje bitan. Poslala bih ti poruku u pp, ali sam nova na forumu i slabo se snalazim Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 5, 2018 On 28.1.2018. at 8:42 PM, Margaritaina said: I ja sam zainteresovana za Grcku Zainteresovan i ja ako nihe popunjen broj Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 9, 2018 Ja planiram u Grčku oko 20 jula.Tasos ili Evia.Išao bih svojim kolima. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 9, 2018 Niko jos da napise neku konkretniju ponudu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 19, 2018 Ako ima mesta za još jednog putnika, mene Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 25, 2018 (edited) Ja sam zainteresovana za početak juna 2018, samo negde toplije... Gr. Edited March 25, 2018 by Duya Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 26, 2018 Da li je neko za putovanje u junu na more? Grčka. Ima povoljnih aranžmana. Godišnji moram da iskoristim do polovine juna, tako da dolazi u obzir varijanta koja bi bila do tad. Bila sam jednom u junu, bude malo hladnjikava voda ali je u principu ok. Ima aranžman za 130evra, 9 noćenja. Ne smeta mi ni da je neko mlađi ni da je stariji. Samo da je prijateljski nastrojen i da je devojka. Nisam hrabra da idem sa nepoznatim muškarcem. Možemo i da se razdvojimo na putovanju. Zovem se Zorana. Zivim u Beogradu. Imam 30 godina, fleksibilna sam. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 30, 2018 Jа планирам Тасос једно 15-20 дана.Од 23 јула сам на одмору.С обзиром на тренутну ситуацију,вероватно идем сам колима.Ако је неко заинтересован можемо се на кафи наћи и упознати и договарати.Због места за ствари и конфора у колима,троје нас максимално може ићи(пежо 308). Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 9, 2018 ja sam za varijantu od 15-20 dana, samo sto nisam iz bg Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2018 (edited) Pozdrav, ja trazim devojku za putovanje. Isao bih na Halkidiki, jos neznam tačno gde. Putovali bi mojim kolima, placam put i smestaj. Zanima me druzenje, upoznavanje nove osobe i lep provod na odmoru. Nasmejane, druzeljubive, humoristične devojke javite se slobodno. Nemam lose namere, slobodan sam momak, imam 26 godina i uvek sam za zezanje, druzenje i avanture kolarb@open.telekom.rs +421940192631 Edited April 10, 2018 by Duya -citat Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2018 Pozdrav svima, Ako ima zainteresovanih za letovanje, Grčka. Mesec jun, mesto mi je nebitno. Možete mi se javiti porukom. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 15, 2018 Prva polovina avgusta, Grcka...Ide li ko? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 22, 2018 Nema veze.Javi se u private ako si zainteresovan.Nas je vec dvojica Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 22, 2018 Pozdrav svima. Od 11. juna sam 10tak dana na godisnjem i planiram letovanje u Grckoj, ovog puta u Lefkadi, ali moze i neko drugo mirnije mesto (Krf, Kefalonija, Zakintos, Tasos). Placanje smestaja i prevoza agenciji planiram adm. zabranom preko firme u kojoj radim, jer je meni jednostavnije. Ako je neko mozda zainteresovan, neka mi se javi u inbox i ako ima neku konkretniju i bolju ponudu, neka predlozi. Iz Bg-a sam, '85, nepusac! Poz... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 27, 2018 Pozdrav. Na godišnjem sam od 9.jula. Išla bih 10 dana u Grčku do kraja jula sve jedno kad. lidertravel ima akciju do 05.maja, i iako je sezona, cene su povoljnije. Idealno Kefalonija, Lefkada, ali mogu i druge destinacije. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 28, 2018 Pozdrav, da li je neko zainteresovan za letovanje u Grckoj, 10-tak dana u septembru 2018, mesto nebitno... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 2, 2018 Koje mesto je u pitanju? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2018 Ako je neko zainteresovan za letovanje na atinskoj rivijeri (Glifada), uz posetu ostrvu Hidra (krajem jula, početkom avgusta), nek pošalje poruku u inbox Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2018 Ja sam takođe zainteresovana za put u Grčku.Zanima me najviše Atina.Takođe mi nedostaje prevoz i saputnik. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2018 Da li je neka ženska osoba zainteresovana za drugu polovinu Juna, bilo šta od ostrva, da se putuje avionom? Osim Zakintosa, tamo sam već bila. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2018 Neko u avgustu za putovanje na more u Grcku? 😊 Nikola 27 god. Beograd Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2018 Zdravo , Trazim zensku osobu za letovanje u Grckoj ,godine do 37, zivim u Prag tako da idemo kolima . Inace ako mi se cura sviga ja pokrivam bukvalno sve troskove :)) . Uopste nisam ruzan , i mozemo prvo razmeniti slike i popricati preko mail. Mail za konakt : provodmk@gmail.com Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites