April 24, 200718 yr Author hmmm .. da vidimo, ... da nije Bengalski? Nisam siguran da postoje tacne mere velicine zaliva?! Zaliv mi deluje kao "otprilike oblast".
April 24, 200718 yr Mislim da je Biskajski zaliv, mada neki Meksicko more nazivaju i meksickim zalivom koji je po svojoj povrsini veci od Biskajskog
April 24, 200718 yr ni jedno ni drugo, mada i ovaj zaliv neko naziva morem, ali u školskoj literaturi piše da je najveći zaliv
April 25, 200718 yr Author A mene i dalje zanima kako mere povrsinu zaliva??? I kako tacno utvrdjuju granice nekog zaliva? Pogotovo onih koji su "otvoreniji" ka moru/okeanu.
April 26, 200718 yr http://home.comcast.net/~igpl/Earth.html ovaj sajt kaze da je to zaliv Hudson, u Kanadi? valjda je to to. ma i meni je nedefinisan pojam 'zaliv', celo Karibsko more bi moglo da se uracuna u to, zar ne? =]
April 26, 200718 yr u kojoj drzavi na svetu, stanovnici (i posetioci) imaju najmanje muke da se iz (po nadmorskoj visini rachunato) najnizeg dela zemlje popnu na najvishi vrh? naziv pocinje slovom M
April 26, 200718 yr Reci cu iz glave, a verovatno necu biti u pravu - Malta. Meni je makar delovalo da je najvisi vrh zemlje crkva u gradu tisine Mdina
April 26, 200718 yr nije Malta bre ovaj, pitanje se odnosi na zemlju u kojoj je razlika najvisi vrh/najniza depresija najmanja. ko zna, nek napise i koliko to iznosi u metrima, krajnje je interesantno
April 26, 200718 yr jesu jesu najniza tacka na maldivima, ako se izuzmu plaze, je 0.8 metara a najvisa 2.4 metra tako da jednom Maldivljaninu (kako god se zovu =]) treba da se uspe 160 cm da osvoji najvisi vrh svoje zemlje hahah
April 26, 200718 yr Praški Hrad. Izvinjavam se, ne znam kako se piše u originalu Veoma poznato sirijsko pivo, na B?
April 27, 200718 yr http://home.comcast.net/~igpl/Earth.html ovaj sajt kaze da je to zaliv Hudson, u Kanadi? valjda je to to. ma i meni je nedefinisan pojam 'zaliv', celo Karibsko more bi moglo da se uracuna u to, zar ne? =] A šta reći za Mediteran... pa Jadran, pa Crno More - zaliv u zaliv
April 27, 200718 yr Praški Hrad. Izvinjavam se, ne znam kako se piše u originalu Veoma poznato sirijsko pivo, na B? Pio sam neko pivo koje ni tada nisam znao kako se zove, znam samo da je 3.5% velika 0.75l zelena flaša, mnogo smešna
May 2, 200718 yr Bravo Djoro! Kad sam rekao veoma poznato pivo, mislio sam za njihove uslove. Tamo svi znaju za njega. Ok, sad raspali sa pitanjem!!!