Posted April 24, 2006 Aj malo i da se sigramo ...da vidimo koliko putnici znaju geografije Pravila nek budu sledeca: Neko zada (prvi put cu ja) slovo i pojam koji trazi, pa sledeci odgovori i da novo slovo i novi pojam i tako dok se ne smorimo.... pojmovi: drzava, grad, reka, planina, zivotinja.... i jos nesto ako nekom padne napamet a ja odobrim kao pokretac Dakle...pitam reku na L ? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 24, 2006 E, super ti je ideja :-D Loara, Laba, Lena , jel ok? Ja pitam, planinu na I Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 24, 2006 Istor-o-Nal (u Pakistanu) reka na SH Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 24, 2006 Shpree (na nem. Spree) drzava na O Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 24, 2006 Obala slonovace Ostrvo na T Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 24, 2006 Tahiti, naravno! planina na R Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 24, 2006 Radan planina! Grad na D?! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 25, 2006 Dzakarta, Dzalal Abad Jezero na M Idem da spavam , optuzice me neko da sam dokon :-D Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 25, 2006 Michigan ! grad na J Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 25, 2006 Ja sam se setio jezera Mareotis kod Aleksandrije u Egiptu... 20 minuta sam pokušavao da se setim kako se zove i sada ima da ga napišem makar i više ne bilo aktuelno! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 25, 2006 ok, uvazicemo ti zbog inventivnosti Aj sad grad na J ! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 25, 2006 ? Johanesburg. ? Ajd sad zivotinju na F (al da nije Franzee) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 25, 2006 Ural (bash napreduje ovaj topik) drzava na C Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 25, 2006 Cejlon! Nisam ja kriv što se sada zove Šri Lanka ali na kutijama čaja i dalje piše Cejlon prema tome molim lepo. A jezero na O? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 25, 2006 Ohridsko naravno.. jezerno na C Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 25, 2006 Chad (dobro to je malo varanje ) more na A? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 25, 2006 dobro to je malo varanje A da mi tebe malo diskvalifikujemo, aaaa? Ovo su bre ozbiljne stvari, vidiš valjda Sem toga Čad nije jezero! Tamo valjda sve drugo ima sem jezera Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 25, 2006 Chad (dobro to je malo varanje ) more na A? Andamansko grad na E Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 25, 2006 A da mi tebe malo diskvalifikujemo, aaaa? Ovo su bre ozbiljne stvari, vidi? valjda dobro, de, Crno jezero Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 25, 2006 Hm grad na E... Eskišehir u Turskoj Ima još jedno more na A, hajde da vas čujem Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 25, 2006 Arabijsko more il arapsko, tako nekako? zaliv na B Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 25, 2006 e de nadje zaliv....! kad sam vec kod Andamanskog mora, tu je i Bengalski zaliv planina na ...hm hm... na T Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 25, 2006 e de nadje zaliv....! pa baija blanka mi je u mislima planina na ...hm hm... na T Tirin?ka ?uma jes da se zove ?uma al visoka je oko hiljadarke Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 25, 2006 e de nadje zaliv....! pa baija blanka mi je u mislima? planina na ...hm hm... na T Tirin?ka ?uma? jes da se zove ?uma al visoka je oko hiljadarke? Ajde, daj sad zadatak Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites