Followers 0

Svi koji traže saputnike za grčko more 2019!

154 posts in this topic

Pozdrav Jasna, 

i ja sam iz istog grada odakle si ti, i odgovarao bi mi takodje jun za planiranje letovanja :)

Pozdrav Jasna, 

i ja sam iz istog grada odakle si ti, i odgovarao bi mi takodje jun za planiranje letovanja :)

Pozdrav 😊

Da li je neko zainteresovan za letovanje u Grckoj u drugoj polovini avgusta, oko mesta bismo se dogovorili? 😊

Bilja90

Pozdrav 😊

Da li je neko zainteresovan za letovanje u Grckoj u drugoj polovini avgusta, oko mesta bismo se dogovorili? 😊

Meni odgovara avgust imas poruku

Edited by MilosSM

Ćao,

Jel si pronasla nekog za more?Ja sam zainteresovana za Grcku,termin od prilike pocetak avgusta...

Dragana

evo moj mail stanojevic.is.dragana@gmail.com

Pozdrav, drugari.

Ako je neko raspoložen za letovanje na Lefkadi u julu... zbog podele troškova pre svega... u obzir dolazi i neko drugo, zanimljivo ostrvo. Pratim last minute ponude agencija. 10-15 dana... sa agencijom... bilo bi u redu.

:)

Osgovara mi ta destinacija pre svega 😊

Ne mogu da jurim last minut jer bih morao unapred da se organizujem na poslu za odmor. 2-3 nedelje ranije. Ajde da se nekako izorganizujemo pa krajem jula. Bilo bi dobro da nam se i drugi clanovi pridruze i smanjimo trokosve na minimum i uzivamo u jonskom moru destak dana 😍 

Svako ko je zainteresovan moze mi se javiti na braci79@gmail.com 

Siguran sam da mozemo da napravimo neku finu pricu , pa se zato javite. 

Edited by Brraca

On 6/28/2019 at 1:40 AM, Zanka said:

Pozdrav, drugari.

Ako je neko raspoložen za letovanje na Lefkadi u julu... zbog podele troškova pre svega... u obzir dolazi i neko drugo, zanimljivo ostrvo. Pratim last minute ponude agencija. 10-15 dana... sa agencijom... bilo bi u redu.

Ja bih na Lefkadu u drugoj polovini jula, desetak dana.;) busom...

Pozdrav,

Ako neko hoce na Halkidiki bilo gde,bilo kada,bilo koliko dugo (moze cak i mesec dana,sto duze to bolje😊),mojim kolima i put o mom trosku,dolazi u obzir i izlezavanje na suncu i izlasci i obilasci plaza na poluostrvu ili bilo kakva akcija vezana za more samo da se pobegne iz grada.Sve kombinacije su propale a nisam neko ko moze bilo gde sam da ide i laze sebe kako se super provodi😥(covek nije stvoren da bude sam rece neko pametan davno 😊

Polazak iz Beograda ili bilo kog mesta na putu od Beograda do Soluna.

Ko je zainteresovan neka pise,moze najvise 2 osobe (ja+2) zbog mesta u kolima i stvari,pozeljno zensko drustvo posto se sa njima mnogo lakse sporazumevam 😊

Edited by Maree

Cao Sasa, zainteresovana sam za Rodos za polazak izmedju 07.07.-10.07. Ukoliko ti odgovara mozes me kontaktirati na 0643012040. Ivana, 36 god.

Zdravo, da li ima zainteresovane osobe za more polazak do 8-9tog jula ili od 1-og Avgusta, lokacija i ostalo stvar dogovora. Iz Beograda sam. 

Edited by Santa

49 minutes ago, Santa said:

Zdravo, da li ima zainteresovane osobe za more polazak do 8-9tog jula ili od 1-og Avgusta, lokacija i ostalo stvar dogovora. Iz Beograda sam. 

Nisam nasla jos uvek drustvo.

1 hour ago, Dragana1975 said:

Nisam nasla jos uvek drustvo.

Pisi mi onda u poruci koji ti termin odgovara. :)

Neko zainteresovan za Grčku od druge polovine jula? Destinacija nebitna...

Išli bi mojim autom, mogu najviše tri devojke plus ja, svaka sa po jednim koferom, plus jedan zajednički za obuću (znam da vam treba)! xD

Ukoliko je muška ekipa u pitanju, onda možemo i motorima. Ako ima bajkerka raspoložena za avanturu, prednost dajem njoj :D

On 6/4/2019 at 11:24 PM, Ivana33Nis said:

Posto Jasna ide od 07.07. na odmor, da li nekome odgovara zadnja nedelja juna za Grcku?

Da li bi neko , zenska osoba , isao nekim povoljnim Last minute aranzmanom sto skorije ?

Prednost ima Evija ,jer sam vec snimila neke ponude od po stotinak eura .

Da li bi neko , zenska osoba , isao nekim povoljnim Last minute aranzmanom sto skorije ?

Prednost ima Evija , jer sam vec snimila neke ponude od po stotinak eura .

Polasci za Eviju , inace , mislim da su 6.7.-og i 11.7.-og .

, slicno i za Lefkadu .

Edited by Seusi

Pozdrav. Imam 30 godina i trazim saputnika ili saputnicu da putujemo krajem Jula u Zakintos, Laganas mjesto, mozemo autom ili avionom, nebitno… 10-15 dana. Preko agencije je 350 eura 12 dana , sa autom otprilike oko 500 eura aranzman...

Grčka u avgustu.

Pozdrav ,tražim saputnika/cu za grčko more.
Otvoren za sve opcije što se destinacije tiče, što se tačnog datuma tiče odgovara mi prva polovina avgusta.
Dogovor je moguć oko svega prilično sam fleksibilan, first minute, last minute sve opcije.
Grčka je mesto za odmor tako da volim da se izležavam na plaži, takodje volim i da obilazim nova mesta.
Saputnik mi treba zbog podele troškova , u suštini možemo se družiti i na moru ali ako vam to ne odgovara onda možemo biti zasebno i to je ok.

Imam 28 godina

moj mejl
miloshellas@yahoo.com

On 6/28/2019 at 1:40 AM, Zanka said:

Pozdrav, drugari.

Ja sam zainteresovana od 20.jula

Ko bi zeleo u Grcku na ostrva od 20.jula do 20.avgusta imam godisnji pa mi odgovara letovanje u tom periodu.Imam 40 godina. kontakt putem sandra.vlaskalic@gmail.com

On 7/2/2019 at 11:37 AM, Dejan_1985 said:

Neko zainteresovan za Grčku od druge polovine jula? Destinacija nebitna...

Išli bi mojim autom, mogu najviše tri devojke plus ja, svaka sa po jednim koferom, plus jedan zajednički za obuću (znam da vam treba)! xD

Ukoliko je muška ekipa u pitanju, onda možemo i motorima. Ako ima bajkerka raspoložena za avanturu, prednost dajem njoj :D

Ja sam zainteresovana.kontakt sandra.vlaskalic@gmail.com

Neko zainteresovan iz Kragujevca za Grčku između 28.07 i 11.08? Mesto nebitno, nemam ništa rezervisano, može last minute preko agencije, može booking, može i da jurimo dole na licu mesta. Išli bi mojim autom (preko dana, izbegavam dužu vožnju noću), imalo bi 3 mesta slobodno, nebitan pol, verska, politička i slična opredeljenja (samo me ne ubeđujte da je to vaše najbolje), ne pijem, ne pušim, ne drogiram se, praviću se da sam normalan.

Pozdrav! Tražim saputnicu za letovanje u Grčkoj. Imam 39 godina. Odgovara mi prva polovina avgusta, oko tačne destinacije bismo se lako dogovorile.

Cao, da li je neko raspolozen za destinacije Tasos ili Sitoniju, pocetkom septembra. U vezi svega ostalo se mozemo dogovoriti 😃 sadrzaj letovanja: citanje knjige, izlezavanje na plazi, ispijanje koktela, setnje i obilasci.

Iva, 31god. Bg.

Edited by Iva888

On 7/13/2019 at 10:37 PM, Iva888 said:

Cao, da li je neko raspolozen za destinacije Tasos ili Sitoniju, pocetkom septembra. U vezi svega ostalo se mozemo dogovoriti 😃 sadrzaj letovanja: citanje knjige, izlezavanje na plazi, ispijanje koktela, setnje i obilasci.

Iva, 31god. Bg.

Cao,

Zainteresovan sa Sitoniju u tom periodu :)

Cao da li ima neko zainteresovan za bilo koje putovanje (prednost ima more), kraj jula ili od 15. avgusta. Imam 19 godina pa bih isao sa nekim do 24 godine ☺️

Pozdrav dobri ljudi. :)

Uzimajući u obzir da sam prethodne dve godine imao pozitivna iskustva letovajući sa društvom sa sajta, ne vidim razlog zašto ne bi bila i treća sreća. :)

Idealni termini su mi druga polovina avgusta i početak septembra, ali s obzirom da od nedavno radim samostalno, mogao bih da se prilagodim i za neki drugi termin.

Prednost dajem ostrvima, ali rado ću razmotriti i zanimljive opcije koje se odnose na kontinentalnu Grčku (npr. Halkidiki). Putovanje autobusom bih preskočio, tako da bih išao ili avionom ili kolima (avion je favorit zbog ostrva).

Nemam ograničenje što se tiče budžeta, a važno mi je samo da trajanje letovanja bude makar 10 dana/noći. Išao bih pre svega da se odmorim, što ne mora nužno podrazumevati statičan odmor.

Javite se, pišite, brzo odgovaram. Lak sam za dogovor. :)

Pozdrav,
Miloš

Takođe bi mi odgovarala prva polovina avgusta, tačnije sam početak, od 3.8. Last minute? Imaš li neke konkretne destinacije u planu? :) pozdrav

Milana, 26 godina

Edited by Mabel Pines