Posted March 25, 2018 (edited) Kao što naslov kaže, ovo je tema za sve koji traže saputnike za letovanje u Grčkoj, tradicionalno najpopularnijoj destinaciji, u 2019. Napišite ponešto o sebi, šta (ne) volite, kakve saputnike tražite, kad i gde biste okvirno išli. Dogovori mogu na temi ili preko privatne prepiske. Spominjanje agencija je u redu, linkovanje (osim ako je neophodno) i reklamiranje nije. Želimo vam lep provod i dobro društvo! Edited May 8, 2019 by Duya Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 23, 2019 Da li ima zenska osoba za letovanje u Grckoj krajem juna? Nemam odredjenu destinaciju ali bih isla na neko mirnije mesto. Ja sam iz KG-a Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 29, 2019 Zdravo Jasna, Ja tražim društvo za Grčku jer bih išla avio prevozom samo je problem u tome što bi do 24.6. trebalo da se vratim jer mi pasoš ističe 24.9. a uslov je da pasoš važi bar tri meseca od dana kada se vratim u Srbiju tj napustim Grčku. Ne znam da li tebi odgovara sredina juna? Mislim da u tom slučaju možemo da nađemo relativno jeftino do 300 evra po osobi. Piši ako si za tu neku opciju. p.s. Ja živim u Beogradu. Pozdrav, Ivana Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2019 Jel bas mora jun? Kragujevčanka Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 6, 2019 Ako neko bez obzira na pol traži društvo da ne bi plaćao jednokrevetnu, uz moguće zajedničko provođenje vremena, a želi do atinske rivijere (Alimos, Glifada, Vuljagmeni) na sedmodnevno letovanje početkom avgusta, uz mogući izlet na neko ostrvo, neka se javi. Prednost mlađima. Iz Beograda sam. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 6, 2019 Zainteresovana za prvu polovinu juna u Levkadi? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2019 (edited) . Edited May 11, 2019 by Jasna28 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2019 On 5/4/2019 at 4:26 PM, Jelena Astra said: Jel bas mora jun? Kragujevčanka Pa moze prva polovina jula... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 17, 2019 (edited) Pozdrav ako ima zainteresovanih za Jul ili Avgust za Kavos ili Zakintos javite se U jednom aranzmanu za Kavos tokom Avgusta imam vecu ekipu drustva ali ja sam vise za dvokrevetnu max trokrevetnu sobu Edited May 17, 2019 by DonJohnson Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 20, 2019 Pozdrav svima,trazim saputnika (pol nebitan). Prvih 20 dana Avgusta meseca sam slobodan pa bi mi najvise odgovaralo da se ide u tom terminu. Razmisljao sam o Halkidikiju ali moze i neko drugo mesto, primice se vreme odmora a svi prijatelji su vec ispalili za more pa ako je neko u istoj situaciji neka se javi. Imam 28 godina moj mejl milos.tripic@yahoo.com Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 21, 2019 On 5/17/2019 at 11:06 AM, DonJohnson said: Pozdrav ako ima zainteresovanih za Jul ili Avgust za Kavos ili Zakintos javite se U jednom aranzmanu za Kavos tokom Avgusta imam vecu ekipu drustva ali ja sam vise za dvokrevetnu max trokrevetnu sobu Moj fb za zainteresovane Don Johnson Hawkish Knight Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 23, 2019 Ćao, da li je neko zainteresovan za Pargu? Može i neko drugo mesto u Grčkoj. Oko termina bismo se dogovorili. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2019 On 4/23/2019 at 11:04 PM, Jasna28 said: Da li ima zenska osoba za letovanje u Grckoj krajem juna? Nemam odredjenu destinaciju ali bih isla na neko mirnije mesto. Ja sam iz KG-a Zdravo, ja bih išla na Tasos prvog jula na pet dana. Ima ponuda preko Sabre, uključuje prevoz i smeštaj u apartman. 90e je cena za dvokrevetnu sobu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2019 21 minutes ago, NeosMarmaras said: Zdravo, ja bih išla na Tasos prvog jula na pet dana. Ima ponuda preko Sabre, uključuje prevoz i smeštaj u apartman. 90e je cena za dvokrevetnu sobu. Imam 25 godina i iz Beograda sam. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2019 (edited) Da li ima zenkih osoba zainteresovanih za put na more u terminu od 1. do 14.juna? Grcka bi odgovarala, ali destinacija nije presudna☺. Edited May 25, 2019 by jelenates6 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2019 Ja sam ovde nova.Savršeno bi mi odgovarala prva polovina juna. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2019 Pozdrav svima, da li je neka zenska osoba zainteresovana za letovanje u Grckoj, na Skopelosu od 06.juna ? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2019 10 hours ago, NeosMarmaras said: Zdravo, ja bih išla na Tasos prvog jula na pet dana. Ima ponuda preko Sabre, uključuje prevoz i smeštaj u apartman. 90e je cena za dvokrevetnu sobu. Pomerili su mi odmor, tako da mogu od 07.07. Mislila sam da mogu ranije ali nema sanse Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 26, 2019 (edited) Termin oko 1.juna, najkasnije 4. na deset dana... Edited May 26, 2019 by jelenates6 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 26, 2019 On 5/23/2019 at 12:05 PM, sandraaa95 said: Ćao, da li je neko zainteresovan za Pargu? Može i neko drugo mesto u Grčkoj. Oko termina bismo se dogovorili. Ja idem u Pargu 12. juna, iz Niša. Idem sam, tako da mi društvo ne bi škodilo. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 27, 2019 0d 09. jula Grcka, Kokkino Nero, da ne idem sam, uplaceno vec, ostavi kontakt ako si zainteresovana. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 27, 2019 Kokkino Nero od 09.jula? smeataj placen, samo put delimo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 29, 2019 Trazim saputnika za period izmedju 7 jula i 20 avgusta. Mene zanima blizina vecih gradova, tipa Solun, Atina, do 50 km. Moze i Stavros / Asprovalta. Moze i uz granicu sa Turskom. Moze i Severni Kipar ako ima avanturista. Iz BG-a sam. Moze kamp, moze po hostelima, moze i da se svrati negde usput ili u povratku. Ja salbo volim po pesku i plazama, ne drzi me mesto, ne boravim u sobi osim nocu. Rano lezem, ne idem nocu po lokalima, ne pusim, slabo i pijem. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 30, 2019 (edited) Pozdrav svima, tražim suputnika/icu ili ako netko traži suputnika/icu za ljetovanje u Grčkoj od 15.7., ja sam Ž, iz Zagreba. 😀 Edited May 30, 2019 by Putovanjaa M Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 31, 2019 Pozdav, trazim saputnika za grcku u julu ili avgustu, neki ostrov ili nesto blize sve stvar dogovora, ako ima zainteresovani nek se jave Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites