Followers 0

Svi koji traže saputnike za grčko more 2019!

154 posts in this topic

Kao što naslov kaže, ovo je tema za sve koji traže saputnike za letovanje u Grčkoj, tradicionalno najpopularnijoj destinaciji, u 2019. Napišite ponešto o sebi, šta (ne) volite, kakve saputnike tražite, kad i gde biste okvirno išli. Dogovori mogu na temi ili preko privatne prepiske. Spominjanje agencija je u redu, linkovanje (osim ako je neophodno) i reklamiranje nije. 

Želimo vam lep provod i dobro društvo!

Edited by Duya

Da li ima zenska osoba za letovanje u Grckoj krajem juna? Nemam odredjenu destinaciju ali bih isla na neko mirnije mesto. Ja sam iz KG-a 

Zdravo Jasna,

Ja tražim društvo za Grčku jer bih išla avio prevozom samo je problem u tome što bi do 24.6. trebalo da se vratim jer mi pasoš ističe 24.9. a uslov je da pasoš važi bar tri meseca od dana kada se vratim u Srbiju tj napustim Grčku. Ne znam da li tebi odgovara sredina juna? Mislim da u tom slučaju možemo da nađemo relativno jeftino do 300 evra po osobi. Piši ako si za tu neku opciju.

p.s. Ja živim u Beogradu.

Pozdrav,

Ivana

Ako neko bez obzira na pol traži društvo da ne bi plaćao jednokrevetnu, uz moguće zajedničko provođenje vremena, a želi do atinske rivijere (Alimos, Glifada, Vuljagmeni) na sedmodnevno letovanje početkom avgusta, uz mogući izlet na neko ostrvo, neka se javi.  Prednost mlađima. Iz Beograda sam.

On 5/4/2019 at 4:26 PM, Jelena Astra said:

Jel bas mora jun? Kragujevčanka

Pa moze prva polovina jula...

Pozdrav ako ima zainteresovanih za Jul ili Avgust za Kavos ili Zakintos javite se :)

U jednom aranzmanu za Kavos tokom Avgusta imam vecu ekipu drustva ali ja sam vise za dvokrevetnu max trokrevetnu sobu

Edited by DonJohnson

Pozdrav svima,trazim saputnika (pol nebitan).

Prvih 20 dana Avgusta meseca sam slobodan pa bi mi najvise odgovaralo da se ide u tom terminu.

Razmisljao sam o Halkidikiju ali moze i neko drugo mesto, primice se vreme odmora a svi prijatelji su vec ispalili za more pa ako je neko u istoj situaciji neka se javi.

Imam 28 godina moj mejl milos.tripic@yahoo.com

On 5/17/2019 at 11:06 AM, DonJohnson said:

Pozdrav ako ima zainteresovanih za Jul ili Avgust za Kavos ili Zakintos javite se :)

U jednom aranzmanu za Kavos tokom Avgusta imam vecu ekipu drustva ali ja sam vise za dvokrevetnu max trokrevetnu sobu

Moj fb za zainteresovane Don Johnson Hawkish Knight

Ćao, da li je neko zainteresovan za Pargu? Može i neko drugo mesto u Grčkoj. Oko termina bismo se dogovorili.

On 4/23/2019 at 11:04 PM, Jasna28 said:

Da li ima zenska osoba za letovanje u Grckoj krajem juna? Nemam odredjenu destinaciju ali bih isla na neko mirnije mesto. Ja sam iz KG-a 

Zdravo, ja bih išla na Tasos prvog jula na pet dana. Ima ponuda preko Sabre, uključuje prevoz i smeštaj u apartman. 90e je cena za dvokrevetnu sobu.

21 minutes ago, NeosMarmaras said:

Zdravo, ja bih išla na Tasos prvog jula na pet dana. Ima ponuda preko Sabre, uključuje prevoz i smeštaj u apartman. 90e je cena za dvokrevetnu sobu.

Imam 25 godina i iz Beograda sam. :-)

Da li ima zenkih osoba zainteresovanih za put na more u terminu od 1. do 14.juna? Grcka bi odgovarala, ali destinacija nije presudna☺. 

Edited by jelenates6

Pozdrav svima,
da li je neka zenska osoba  zainteresovana za letovanje u Grckoj, na Skopelosu od 06.juna ? 

10 hours ago, NeosMarmaras said:

Pomerili su mi odmor, tako da mogu od 07.07. Mislila sam da mogu ranije ali nema sanse

Termin oko 1.juna, najkasnije 4. na deset dana...

Edited by jelenates6

On 5/23/2019 at 12:05 PM, sandraaa95 said:

Ćao, da li je neko zainteresovan za Pargu? Može i neko drugo mesto u Grčkoj. Oko termina bismo se dogovorili.

Ja idem u Pargu 12. juna, iz Niša. Idem sam, tako da mi društvo ne bi škodilo. :)

0d 09. jula Grcka, Kokkino Nero, da ne idem sam, uplaceno vec, ostavi kontakt ako si zainteresovana. 

Trazim saputnika za period izmedju 7 jula i 20 avgusta. Mene zanima blizina vecih gradova, tipa Solun, Atina, do 50 km. Moze i Stavros / Asprovalta. Moze i uz granicu sa Turskom. Moze i Severni Kipar ako ima avanturista. Iz BG-a sam. Moze kamp, moze po hostelima, moze i da se svrati negde usput ili u povratku. Ja salbo volim po pesku i plazama, ne drzi me mesto, ne boravim u sobi osim nocu. Rano lezem, ne idem nocu po lokalima, ne pusim, slabo i pijem.

Pozdrav svima, tražim suputnika/icu ili ako netko traži suputnika/icu za ljetovanje u Grčkoj od 15.7., ja sam Ž, iz Zagreba. 😀

Edited by Putovanjaa M

Pozdav, trazim saputnika za grcku u julu ili avgustu, neki ostrov ili nesto blize sve stvar dogovora, ako ima zainteresovani nek se jave :)