Posted August 31, 2019 Pozdrav svima, Da li ima zainteresovanih za letovanje prve 2 nedelje septembra? Sto ce reci od sledece nedelje, sto ranije. Mesta: prva opcija Grcka (ali nesto juznije, tipa Krit ili neko drugo ostrvo), Turska, Maroko, Tunis ili Egipat (kao poslednja opcija). Inace sam '88 godiste i jako mi je potrebno letovanje koje sam do sada odlagao vise puta. Ako ima zainteresovanih razmenicemo bitne informacije. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 4, 2019 (edited) Ćao, Svitlana, ja sam zainteresovana za neki što skoriji odlazak, Zakintos, Kefalonija, Jonsko more ali problem je naći mesto, svi aranžmani popunjeni. Ako si za da pretražujemo 'last minute' pa ako nešto ispadne, da odmah rezervišem, može (tj još bolje) avionom. Javi se na 063235126-Viber. Žensko, nepušač, za mirniji odmor (ali ne dosadan) Edited September 4, 2019 by gospodjica Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 9, 2019 On 9/4/2019 at 12:38 PM, gospodjica said: Ćao, Svitlana, ja sam zainteresovana za neki što skoriji odlazak Cao! Jucer sam vratila sa odmora. Nadam se da si nasla drustvo. Pozdrav! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 2, 2020 Pozdravčić svima, trazim dvoje ljudi, saputnika za putovanje na Lefkadu kolima mojim, polazak 19.6 petak oko 15h (na pola puta prespavacemo u Đevđeliji) rezervisacemo apartman za cetvoro (drugar i ja iz Beograda idemo) 7 nocenja tj 8 dana na moru (vracamo se u nocnim casovima, na pola puta prespavacemo u Đevđeliji). Vec dugo putujem na ovaj nacin, gorivo trosak 50 eura i smestaj oko 100 eura, rezervise se na bookingu 2 smestajne jedinice, dnevna soba i spavaca, u zavisnosti od drustva minimum 3 kreveta (jedan bracni) a najbolje 4 kreveta. Odsedanje na jugu u Vasilikiju zbog blizine najlepsih plaza (Agiofili, Porto Katsiki, Egremni do koje je nspravljen prilaz kolima ove godine) Ovo ce mi biti treci put na Lefkadi, dakle pouzdano dobar sam vodič 🙂 Pol nebitan, bitno da smo svi ok, avanturisticki pozitivno nastrojeni. Good vibes ☀️😊⛱️🏊♂️ Pisite ovde ili na viber 0648209985 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites