Followers 0

Svi koji traže saputnike za grčko more 2019!

154 posts in this topic

7 hours ago, Aleksandar381 said:

Ćao, Ja isto gledam isključivo Jonsko more, dakle Parga/Sivota/ Kefalonija. Nemam s kim ili ljudi nemaju para ili vremena. A zbog godišnjeg odmora mogu samo od 24/25 do 5/6 septembra.

Pa eto ako je neko zainteresovan, super

Aleksandre,imas poruku,ako slucajno nisi video,pozzzzz

Danas uplatila Krf,nadsm se da ces imati srece kao ja da za 48 sati ti se sve kockice poklope👍

On 8/9/2019 at 8:00 PM, MARTICA said:

da li bi neka devojka isla u Grcku, krajem avgusta na sedam dana, oko 24. ili neki dan kasnije?

Dobro vece svima!Otkrila klub pre 48h i evo po prvi put se  odlucila na ovakvo putovanje ,danas sa divnom saputnicom uplatila Krf avionom last minit koji je jutros ,,iskocio,,☺😉divna plaza divno mesto studio ma sve.Drago mo je da ovako nesto postoji i SVIMA ZELIM SRECU U PRONALAZENJU SVOG SAPUTNIKA👍👍👍🙌pozdrav svima👍

7 hours ago, Aleksandar381 said:

Ćao, Ja isto gledam isključivo Jonsko more, dakle Parga/Sivota/ Kefalonija. Nemam s kim ili ljudi nemaju para ili vremena. A zbog godišnjeg odmora mogu samo od 24/25 do 5/6 septembra.

On 8/16/2019 at 11:28 AM, Aleksandar381 said:

Ćao, upravo otkrio ovaj sajt i forum. Iznenada mi se pojavio prostor za odmor. Jonsko more uvek odlicna opcija. Kako mozemo da stupimo u kontakt?

Edited by Smandark

Dobro vece svima!Otkrila klub pre 48h i evo po prvi put se  odlucila na ovakvo putovanje ,danas sa divnom saputnicom uplatila Krf avionom last minit koji je jutros ,,iskocio,,☺😉divna plaza divno mesto studio ma sve.Drago mo je da ovako nesto postoji i SVIMA ZELIM SRECU U PRONALAZENJU SVOG SAPUTNIKA👍👍👍🙌pozdrav svima👍

On 8/16/2019 at 11:28 AM, Aleksandar381 said:

Ћао и ја исто ово је изненађење откриће☺Нашла за 48х како сам се улоговала сапутницу Крф ласт минит авионом 370е сви трансф.студио плажа 200 м 👍јуче уплатиле.Желим ти срећу ја сам је имала али треба бити опрезан јер су ми слали и да су их завлачили и итд. Имаш Лефкаду 27.8.десет дана човек тражи не битан пол Нидри леп студио 250 е аранжман са превозом.Ту је на форуму ето делује човек озбиљно јер је већ све уплатио за две особе па види,мала помоћ,срећно

Дмандарк порука је тј.одговор за тебе

49 minutes ago, Mi Vu said:

Ћао и ја исто ово је изненађење откриће☺Нашла за 48х како сам се улоговала сапутницу Крф ласт минит авионом 370е сви трансф.студио плажа 200 м 👍јуче уплатиле.Желим ти срећу ја сам је имала али треба бити опрезан јер су ми слали и да су их завлачили и итд. Имаш Лефкаду 27.8.десет дана човек тражи не битан пол Нидри леп студио 250 е аранжман са превозом.Ту је на форуму ето делује човек озбиљно јер је већ све уплатио за две особе па види,мала помоћ,срећно

Дмандарк порука је тј.одговор за тебе

Ćao Mi Vu, hvala puno! Upravo pročačkao forum detaljnije i poslao poruke. Srećno na putovanju i lep provod!

Da li ima nekoga da je u Neos Marmarasu ili okolini sad ove sedmice, čisto ako je za druženje? Ja krećem večeras, kolima sam pa možemo i da obiđemo Sitoniju i neke od plaža.

Ћао,нашла,срећно у потрсти за сапутником,позз

43 minutes ago, Mello87 said:

Da li ima nekoga da je u Neos Marmarasu ili okolini sad ove sedmice, čisto ako je za druženje? Ja krećem večeras, kolima sam pa možemo i da obiđemo Sitoniju i neke od plaža.

Нашла,срећно 

Pozdrav svima,

Planiram odlazak u Grčku krajem avgusta ili u prvoj polovini septembra. Radim kao freelancer, tako da sam potpuno fleksibilan što se tiče termina, a idealno je da odlazak bude u periodu 28.08.-10.09, a trajanje letovanja makar 10 dana.

Ostrva su mi idealna destinacija, npr. Krf, Karpatos, Rodos, Amuljani... a ako ima nekog dobrog predloga može i neka zanimljiva destinacija na kopnu (recimo Halkidiki...). 

Što se tiče prevoza, avion je savršen, auto možda, a autobus bih rado izbegao. :)

Vidim da se na sajtu vodi polemika oko želja što se tiče pola saputnika i verujem da svako ima svojih razloga zašto ima takvo opredeljenje i to je svakako za poštovanje. Što se mene lično tiče, recimo da bi mi mešovito ili žensko društvo bilo idealno. Iz iskustva znam da je lakše dogovoriti se sa saputnicom nego saputnikom, a i celu celu godinu sam radio u isključivo muškoj firmi, pa bi promena tipa društva prijala. Ne samo to, imamo odlična iskustva, te sam npr. imao sjajna putovanja u Irsku i Grčku sa novim ženskim osobama.

Javite se, brzo odgovaram i zaista sam lak za dogovor. :)

Милоше пре три дана нашла сапутницу по пфви пут сам ово пробала управо Крф ласт минит авионо. 370 е сви трансф.ујључени у цену југ Крфа 30 км од Керкире плажа од студиа Димитрос 200 м.Желим ти  да што пре нађеш сапутницу☺,позз

1 minute ago, Mi Vu said:

Милоше пре три дана нашла сапутницу по пфви пут сам ово пробала управо Крф ласт минит авионо. 370 е сви трансф.ујључени у цену југ Крфа 30 км од Керкире плажа од студиа Димитрос 200 м.Желим ти  да што пре нађеш сапутницу☺,позз

3 hours ago, Mi Vu said:

Super Mi Vu. Nemoj zameriti, ali ne moraš na svaki post davati komentar, posebno što si već našla društvo... kao što već i navodiš u svakom komentaru. :) Zadržimo forum uredan uz fokus na traženje društva, a ovakve stvari možemo i preko privatnih poruka. :) Kada smo već kod njih, ne morate ostavljati novu poruku na forumu, već samo pišite u inbox, sve čitam i odgovaram. :)

Cao trazim saputnike/ce  pocetkom septembar oko datuma bi se dogovorili, odgovaralo bi mi neko ostrvo ali i ne mora samo da nije olimpijska regija. Odgovaralo bi mi bukvalno sve od plaze, odmora, setnje i naravno nekog dugog nocnog izlaska.Naravno voleo bih da pronadjem sto vece drustvo a inace imam 32 godine. 

Posle predivnog iskustva na Tasosu i druzenja sa clanicama ovog foruma, ponovicu slican oglas :)

Trazim iskljucivo zensko drustvo za putovanje u Grcku u periodu od 30. avgusta do 9 septembra. 

Imam 26 godina :)

Ukoliko je neko zainteresovan moze me kontaktirati na e-mail lanamilj1@gmail.com

Upravo sam otkrila ovaj forum i vidim da ljudi imaju ovde lepo iskustvo.

Trazim saputnicu za letovanje pocetkom septembra. Imam odmor dve sedmice i malo sam vezana za termine. Sta se tice destinacije, volim da upoznam nesto novo i laka sam na dogovor.

Pozdrav svima,

da okusam srecu ovde. Ima li zainteresovanih za odlazak na Lefkadu ili Tasos, ma na kraju bilo koju destinaciju u Grckoj pocetkom septembra? Nikako da se uklopim sa drustvom a ne zelim sam da idem. Moguci svi dogovori, obilazimo destinacije koje zelimo, idemo mojim autom da izbegnemo mrcvarenje u autobusu.

Ćao,ako si još uvek zainteresovana javi se na dielorelei999@outlook.com

Edited by Astrid
Pogrešna osoba

Ako je još neko zainteresovan neka piše, ja bih išao početkom septembra u grčku na 4-5 dana, a može i neki dan više, sve je stvar dogovora, nisam definisao gde, odgovoralo bi mi neko mirnije mesto za odmor, npr. Lefkada.  Išli bi mojim autom ili ako izleti neka povoljna avio tura. Pozdrav

Pozdrav svima!

Da li ima zainteresovanih za letovanje u terminu od 01. do 14. septembra?
Grcka bi bila prvi izbor, mada destinacija nije presudna. :)
Pozdrav!

Zdravo svima, jos jednom!

Od 02.09. sam na godisnjem i planiram da odem na nekih 5-7 dana na more do Grcke (Lefkada) eventualno neko drugo mesto, ili pak do Crne Gore, za tacan datum bi pao dogovor. Aranzman (studio, apartman, bus, trajekt) preko neke agencije ili licno na licu mesta, prevoz bi mogao i mojim kolima (1+3 lica max), tu bi isto bio dogovor oko podele troskova za gorivo i osiguranje!

Trazim saputnika ili saputnicu (drustvo do 3 lica), za odmor i deljenje aranzmana. Uglavnom za odmor i opusteno letovanje, moze i aktivan odmor, ali nisam bas za provode i pijancenje.

Ja sam '85, iz Beograda, nepusac, zaposlen (ujedno i student😁). Ako je neko zainteresovan, neka mi se javi ovde porukom, pa da se dogovorimo i upoznamo!

Pozdrav. 😉

Neko za letovanje (jesenovanje) u Pefkohoriju 22.09-02.10 poželjno ženskog pola :) Iz Bg sam 38 godina ...... goran.fencaros@gmail.com 

Ja bih isao u Grcku recimo prve nedelje septembra moze i druge...na desetak dana do 2 nedelje,imam auto,a ako ne Grcka odoh na Jaz opet a tamo uzimam apartman sam pa ako hoce neko ne treba nista(odnosi se na zene):-)