Followers 0

Svi koji traže saputnike za grčko more 2019!

154 posts in this topic

Ja sam Nikola.. 1988 sam god.. Voleo bih upoznati ok osobu i steći prijatelja za gluvarenje po Grčkoj ili Italiji.. (Avgust)

Pozdrav svima,

Isao bih na Lefkadu, Krf ili Zakintos, polazak da bude najkasnije do 18. avgusta. Trazim cimera/cimerku. Moze avion/bus, svejedno, 10 dana.

Molim ako ima zainteresovanih da mi se jave na mail sto pre /// drinasurfer@gmail.com

Ćao svima,

zainteresovan sam za Lefkadu avionom kraj avgusta ili početkom septembra. Eventualno Španija. Nemam definisan/ograničen budžet, ali u razumnim granicama. Imam 29 godina, fin, druželjubiv i odgovoran, idealno bi bilo i da ti budeš sličnih godina i vedrog duha, a od letovanja očekujem da bude zaista chill odmor, uživanje, obilasci i poneki izlasci. Bez nekog posebnog plana i programa. 

Zdravo svima!

Planiram od 02.09. nekih 5-7 dana na more do Lefkade, eventualno neko drugo mesto a za datum bi pao dogovor. Aranzman (studio ili apartman) preko neke agencije ili licno na licu mesta, prevoz moze i busom a moze i mojim kolima (1+3 lica).

Trazim saputnika ili saputnicu (drustvo do 3 lica), za odmor i deljenje aranzmana. Uglavnom za odmor i opusteno letovanje, nisam bas za provode i slicne avanture.

Ja sam '85, iz Beograda, nepusac. Ako je neko zainteresovan, neka mi se javi ovde porukom, pa da se dogovorimo i upoznamo!

Pozdrav.

Zdravo zivo opet ja,

bukirao sam dvokrevetni studio na Lefkadi (Nydri, studio Gatsoulis) za 27. avgust, 10 dana.

Ukoliko bi neko zeleo da ide neka mi se javi / drinasurfer@gmail.co / i to sto pre jer se mora izvrsiti doplata za drugi krevet i regulisati mesto 

u autobusu. Ja obozavam more i plaze i prvenstveno me to zanima, volim da obilazim ostrva i uzivam u ambijentu :). Inace, imam 46 godina, iz Loznice sam, a sto se tice

godista i pola potencijalnog saputnika i cimera, to mi nije bitno.

Pozdrav svim putnicima!

Ćao svima,

Išao bih na Krit, Lefkadu ili Pargu. Prioritet nije nužno tim redom. Nisam lud za porodičnim mestima. Paralija, Hanioti i slične stvari apsolutno otpadaju.

Nisam za celodnevno izležavanje na plaži, nego pored plaže za obilazak lokalnih plaža/mesta, 
svaki dan nova plaža u okolini :) Ako se svi zajedno dogovorimo.
Ili još bolje iznajmlivanje bicikla ili skutera za odlazak do susednih plaža/mesta. 

Devojke - momci svi su dobrodošli.

Bilo bi dobro da uveče ima gde da se izađe da ne bude neka pustahija.
Ako ima grčka taverna super. Ili klub. Nebitno.

Odgovara mi da polazak bude od 25.avg. - 07.sept zbog godišnjeg odmora

pozdrav svima! :)

Edited by Aleksandar381

Pozdrav drugari, kako me je posao prosto zeznuo ove godine se sa letovanjem kuburi, tačnije sa cimerima

Odmor mi je od 14.08 do 26.08 pa u tom periodu tražim cimera ili cimere za negde u Grčku, ali da nije Paralija i olimpijska regija. Ili ako nekome fali jedno za popunu mesta može i to.

Može i prevoz mojim kolima, nije problem, ali ne bežim ni od busa. Društvo može i žensko i muško, nije toliko bitno.

E sad, ako nekome fali cimer za Zakintos u tom periodu imam i društvo tamo koje je već otišlo pa eto ako neko želi da se druži.

Ja nažalost ništa normalno nisam uspeo da nadjem da je slobodno pa ako je neko i za avanturu da na licu mesta tražimo smeštaj može i to tipa Hanioti, Kalitea...

Ćao ja sam Velja imam 39god, potrebna mi je saputnica za leptokariju u periodu od 07.09-17.09.2019, 100e po osobi prevoz i smeštaj, volim rano da ustajem, odmor na plaži i šetnja uveče, posao mi je jako naporan tako da mi je potreban odmor tel. 063 428992. 

da li bi neka devojka isla u Grcku, krajem avgusta na sedam dana, oko 24. ili neki dan kasnije?

Zdravo drugari, tražim saputnika/e za putovanje i jedini zahtev je da polazak bude posle 19.08. i povratak pre 05.09.

Može avionom ili kolima, 5-7-10 dana, po mogućnosti neko veće mesto gde ima nešto da se vidi, obiđe, izađe,...

O detaljima se dogovaramo.

boky85 odgovor

74 sam godiste , u prvoj polovini septembra imam odmor ,treba mi bas opustajuci odmor, voda,more i setnja.meni odgovara 7 -10 dana Lefkada, Tasos Iz Beograda sam

Edited by Jasnabg

Pozdrav, da li je neko zainteresovan za letovanje, Grcka, bilo koje mesto, polazak 9-10 septembar. Pravimo dogovor i putujemo. 

On 8/13/2019 at 8:41 AM, Ivan1986 said:

Pozdrav, da li je neko zainteresovan za letovanje, Grcka, bilo koje mesto, polazak 9-10 septembar. Pravimo dogovor i putujemo. 

Ako si zainteresovan, pusti mi u inbox fb ili insta kontakt, pa mozda da dogovorimo nesto za taj period!😉

Da zainteresovana, prvi put ovako,zasto da ne?Grcka👍

Da odgovara 👍

Da,odgovara ☺👍mi kpravo peroid kad bih isla od 24.8.👍

Kako se zov

es imas profil na FB ? 

Kako se zoves imas profil na FB ? 

Edited by Filipmoris

Zainteresovana, odgovara☺nova pa sam sve pregledala...mivu888@gmail.com pa javi sto pre jer sam cak htela i sama ,traze 70% 

On 7/25/2019 at 8:03 PM, ivana81 said:

Ćao

Tražim žensko društvo za letovanje zbog podele troskova od 17avgusta..išla bih u Grčku.. a gde tačno nisam sigurna to se možemo dogovoriti ...vreme možemo provoditi zajedno...a i ne moramo...zavisi kako se skontamo 🙂 inače imam 38godina...

Možete pisati i na ivana060581@gmail.com

Zainteresovana, odgovara☺nova pa sam sve pregledala...mivu888@gmail.com pa javi sto pre jer sam cak htela i sama ,traze 70% 

Letujem prvi put sama a nadam se da necu zahvaljujuci nekom od vas koji imate istu situaciju.Grcka od 20.8.pa neki last minit ili kombinacija,sve po dogovoru.Jeste Jonska regija lepsa...👍

Letujem prvi put sama a nadam se da necu zahvaljujuci nekom od vas koji imate istu situaciju.Grcka od 20.8.pa neki last minit ili kombinacija,sve po dogovoru.Jeste Jonska regija lepsa...👍

On 8/9/2019 at 8:00 PM, MARTICA said:

da li bi neka devojka isla u Grcku, krajem avgusta na sedam dana, oko 24. ili neki dan kasnije?

Da zainteresovana, smorih se nova ...pa ako si ozbiljna mivu888@gmail  javi

On 8/9/2019 at 8:00 PM, MARTICA said:

Da javi mi se vec sam posustala☺☺☺🎌odgovara 24.8.Novaaaa prvi pu

Ćao, Ja isto gledam isključivo Jonsko more, dakle Parga/Sivota/ Kefalonija. Nemam s kim ili ljudi nemaju para ili vremena. A zbog godišnjeg odmora mogu samo od 24/25 do 5/6 septembra.

Pa eto ako je neko zainteresovan, super