Posted May 8, 2024 Pa ne 4. nego čak 3. posle Londona i Amsterdama, mada ništa me više ne može iznenaditi, Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 13, 2024 Kraca prica jednog Belgijanca koji se preselio u Dubai. Meni je bilo zanimljivo, nadam se da ce i vama. Nakon citanja mi ne zvuci nimalo privlacnije Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 13, 2024 Eto, isto tako je i u Singapuru. Ili jako slično. U Dubaiju je porez doduše manji. Ostalo baš zvuči kao SG. To kako je on to sve interpretirao, a kako bi neko drugi, je već druga stvar. Sto ljudi sto potreba i ćudi. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 14, 2024 Dubai i Singapur su slični po načinu zivota, i po mnogo čemu. Jedino sto je u SG javni prevoz odlično organizovan, i ima više zelenila i kiša naravno😂 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 14, 2024 (edited) 11 hours ago, Ena said: Dubai i Singapur su slični po načinu zivota, i po mnogo čemu. Jedino sto je u SG javni prevoz odlično organizovan, i ima više zelenila i kiša naravno😂 e sad ga pretera...kako neuredjena pustinja moze da bude slicna tropskom Singapuru? pa u Dubaiju ulice maltene i ne postoje Pri tom iz Singapura skoknes za vikend na npr. ostrvo Bintan u Indoneziji, i uzivas u plazama i masazama, a gde ces da skoknes iz Dubaija,u Manamu hahah? Edited May 14, 2024 by bam-bam Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites