Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

a i zemlja se vrti od zapada ka istoku pa kada ides od istoka ka zapadu destinacija ti ide u susret a kada se vracas, bezi ti :D

to naravno nije ovde presudno, ali na duzim destinacijama, konkretno almaati-minhen, razlika u dolasku i odlasku je sat vremena  ;)

Da li mogu nekog iz Novog Sada da zamolim da mi veceras kupi karte?

Nisam proveravao nakon nekih Amazon kupovina i nemam dovoljno na racunu...sutra se nadjemo i refundiram ;)

Da li mogu nekog iz Novog Sada da zamolim da mi veceras kupi karte?

Nisam proveravao nakon nekih Amazon kupovina i nemam dovoljno na racunu...sutra se nadjemo i refundiram ;)

1. Nije "Amazon pojeo" novac nego je kartica istekla  :bang:

2. Zbog 1. meni i dalje treba pomoc oko kupovine karata  :-[

3. Predpostavljam da nema "kandidata", jer sam new face, pa predlazem da prvo dam novac, a zatim odradimo kupovinu karata.  :-\

zasto ryanair naplacuje web check-in? da li moze da se kupi karta bez toga?

Moze. Ako uhvatis promotivnu ponudu *free online check-in* onda ne naplacuju!

2. Zbog 1. meni i dalje treba pomoc oko kupovine karata  :-[

3. Predpostavljam da nema "kandidata", jer sam new face, pa predlazem da prvo dam novac, a zatim odradimo kupovinu karata.  :-\

SOS - 063.532.555

Ja sam dobrovoljac. Saljem ti na pm.

Je l' neko u skorije vreme putovao EasyJet-om? Šta se dešava sa njihovim cenama, mnogo su skupi? Pokušavam da nađem kartu Bud-Paris, ali nema ispod 70EUR povratna, bez prtljaga, bez takse na kartice. Gledajući i druge destinacije, imam utisak da oni nisu više tako low-cost kao Ryan i Wizz.

Po meni oni nikad nisu ni bili low cost, bar ne toliko koliko wizz i ryan

Ja nikad kod njih nisam nasla nista povoljno

:)

Je l' neko u skorije vreme putovao EasyJet-om? Šta se dešava sa njihovim cenama, mnogo su skupi? Pokušavam da nađem kartu Bud-Paris, ali nema ispod 70EUR povratna, bez prtljaga, bez takse na kartice. Gledajući i druge destinacije, imam utisak da oni nisu više tako low-cost kao Ryan i Wizz.

Ja cu leteti Easyjet-om u Aprilu. Kupio sam kartu Madrid-Sofia za 54eur. To je bilo 33,5eur karta+20,5eur za toba i kartica. Tacno da nije dzabe, ali sve drugo je bilo bar 35+eur vise (BulgariaAir). A da sam uzeo kartu nedelju dana ranije bila bi 8eur jeftinija. Apsolute minimum koji sam video za Madrid-Sofia, bar za 10-15 April za kada sam trazio.

Mozes, eventualno  da odstampas celu tu stranicu koju su ti poslali na mejl, pa da i to das na check in pultu...

Da li se stampa "Your itinerary" (sa reservations mail adrese) ili "Wizz Air e-invoice" (sa invoicing mail adrese)?  :-[

Da li se stampa "Your itinerary" (sa reservations mail adrese) ili "Wizz Air e-invoice" (sa invoicing mail adrese)?  :-[

Your itinerary.

Чек, чек, шта и кад се штампа, не разумем? И ја сам добио та два њихова мејла.

Чек, чек, шта и кад се штампа, не разумем? И ја сам добио та два њихова мејла.

Pa imas iznad odgovor, koji mail od ta dva stampas  ;)

Ranije ste o ovome sigurno pisali, pa da ponovim - moj prvi let sa Wizz airom je prosao super, let je bio iz Temisvara, a imao sam odstampan samo onaj broj, tj prvi broj koji su mi poslali kada sam radio rezervaciju. Prvo sam to krenuo da predam na aerodromu, i radnik na check inu-u mi je trazio samo pasos, i to ovim recima: "No, no, only your ID"

Nasao sam iz Milana u julu za Marakech za oko 115e...

da li neko zna za neku jeftiniju varijantu???

Mnogoooooo

lol::

Cekaj april i nemoj pucati na Marrakesh posto je on obicno najskuplji.

Za Fes mozes da nadjes kartu za 5eura a od Fesa do Marrakesha mozes da uzmesh rent-a-car i da te izadje jeftinije sve zajednood 115eura.

Naravno tu su uvek busevi