Posted August 13, 2008 veliki pozdrav, video sam da postoji tema letovanje u oktobru, ja sam u mogucnosti da odem tek u januaru. Zna li neko koja bi najpovoljnija destinacija bila za letovanje u ovom periodu, Veliki pozzz Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2008 Ja sam u decembru prosle godine bila u Egiptu i moglo se sasvim lepo kupati mada je duvao vetar pa je obavezno po izlasku iz vode nesto ogrnuti. Inace preko dana vreme je bilo kao kod nas u prolece, potrebno je obuci neku tanju jaknicu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2008 letovanje u januaru se mozda prigodnije zove zimovanje ja nisam bila, ali vidim da je tunis dosta cest izbor u to doba godine, sad, za detalje stvarno ne znam... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2008 Jaoj, ljudi, pa ja cu onda u novembru da idem...taman imam vremena da dobro proucim ove low cost, a i nema nista lepse nego prekinuti onu jesenju monotoniju i otici tad na letovanje! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2008 e i ti rayuela kvarish zabavu... Saro ja sam nashla cheap flight-ove do Maroka u novembru pa ako hocesh samnom... mada ja planiram samo da odletim tamo pa da idem na jug pisala sam o tome na forumu https://www.klubputnika.org/forum/index.php?topic=1579.0 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2008 Jaoj, pa bas deluje primamljivo: 100EU, mislim da jeftinije stvarno ne moze. Naravno da mozemo zajedno ako se odlucim za tako nesto. Jedino sto bi mi vise odgovaralo da je neki grad na obali jer bih ja na more - oooooboooooozavam plaze mada, kako sma citala, u Fesu ima sta da se vidi...Ne znam koliko bi mi trebalo posle do obale kopnom?!! Zna li neko kakve su tamo cene? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2008 Ej bre, ne kvarite čoveku temu o letovanju u januaru... idite u svoj oktobar pa tamo pišite Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2008 Ej bre, ne kvarite čoveku temu o letovanju u januaru... idite u svoj oktobar pa tamo pišite nije oktobar nego novembar (resila sam da u ovom topicu budem dezurni smarach ) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2008 ej bre, mir, da ne proradi cenzura Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 14, 2008 mali... nemoj da se kacish kad nisi jaci Jaoj, pa bas deluje primamljivo: 100EU, mislim da jeftinije stvarno ne moze. Naravno da mozemo zajedno ako se odlucim za tako nesto. Jedino sto bi mi vise odgovaralo da je neki grad na obali jer bih ja na more - oooooboooooozavam plaze mada, kako sma citala, u Fesu ima sta da se vidi...Ne znam koliko bi mi trebalo posle do obale kopnom?!! Zna li neko kakve su tamo cene? Do obale 2 sata vozom. Nisam ni mislila da se zadrzavam u Fesu, to je samo najpovoljniji aerodrum. https://www.klubputnika.org/index.php/Blogovi/34-ivica-afrike baci pogled tu... imacesh mnogo vecu predstavu o svemu u Maroku pa i o cenama. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 29, 2008 letovanje u januaru...sve ispod ekvatora..npr sejseli, maldivi,juzna amerika australija..nesto se razmisljam za tu australiju... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 3, 2008 E pa i mene interesuje nesto decembra/januara malo juznije ali ne mnogo. Prva varijanta: Tunis-Libija (pa odatle Egipat ili mozda Alzir) Druga varijanta: Turska-Sirija-Liban (pa jos mozda i Jordan) Jel ima neko misljenje razlozi za i protiv ili tako nesto. Kupanje u moru je najmanje bitno. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 15, 2008 Geoplans, pogledaj "letovanje u otobru" strana 3, upravo sam pisao o Siriji. Jordan je susta suprotnost Siriji bar sto se ljudi tice. U tebi vide samo setajucu vrecu novca. Nisu radi za pomoc ni koje vrste. Cak i provociraju. Drski i bezobrazni. O narodu nista lepo ne mogu da kazem. Preporucujem boravak samo toliko dok se obidje par zanimljivih tacaka. Od zanimljivih stvari za videti savetujem muzej u Amanu - sadrzi deo kumranskih rukopisa (cuveni svici sa mrtvog mora), 2 sata kupanja u mrtvom moru (biti oprezan da voda ne udje u oci, a ako imas neku ranicu na telu, pripremi se da ce da te pece), reka Jordan - mesto Isusovog krstenja, poseta Petri - obavezno, izlet u pustinju Vadi Rum (mada je puuno iskomercijalizovano i ne bas jeftino, al´ ajd´ kad si vec tamo) i Akaba. U Akabi nisam bio, mada sam dosao do blizu, ali su nam se Jordanci smucili i najkracim putem smo se vratili u Siriju, gde se osecas kao neko ko je dobrodosao! Sto se cena tice (bili smo 2006) cene osnovnih zivotnih namirnica u Siriji su bile nesto nize nego kod nas, dok je u Jordanu sve skuplje. Jordanci naplacuju i ulazak i izlazak iz zemlje!!! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites