Jump to content

Featured Replies

vanuatu:ostrvo,raj za biznis,ali da li vredi putovati tamo?ima li koga ko moze reci nesto o tome?

Sada definitivno sumnja ne postoji.

:fool:  :LOLLL:

Ali ko hoce u Sri Lanku ne bi trebalo da pogresi :-) Upoznao sam lika iz Sri Lanke i strasno dobro mi je prezentovao zemlju, i naravno pozvao da ga posetim. Pa s`toga... ova grupica sto bi isla... Kako to ide sa avionskim kartama? Do Dubaia pa do Colomba?! Ne smem ni da pitam za cenu  ::crazy:?!

Pozdrav!

• Author

lepo...nemoguce da se niko do sada nije odlucio i putovao u vanuatu!zemlja od preko 80 ostrvceta,predivne plaze...

meni se čini da je to isti čovek sa kojim imamo posla već mesecima. zato, godjo, ukoliko nemaš razloga da se kriješ, predstavi nam se lepo, lepo te pitamo. kažeš da se zoveš goran, da imaš 40 godina i, verovatno radiš pošto za put imaš 27 radnih dana. po meni koristiš izuzetno mladalački žargon za čoveka od 40 godina, moja majka ima koju više i veoma je mlada duhom, no, to nije ta vrsta izražavanja. sve ostalo takodje u potpunosti odgovara nastupu našeg starog poznanika indiane. hajde nam sve to argumentuj, i ja ću biti prva koja će se izviniti ukoliko nismo u pravu, a verujem i ostali odmah za mnom. no, pošto postoji osnovana sumnja, ipak bi morao da nas ubediš.

Godjo ako neznas gde ces daj nama pare mi znamo unapred bar dva puta.

Odlican predlog... ja vec sutra krecem

:hihi:

Evo ja imam predlog! Da nam Godja pokaze 2 000 eura ili izvestaj iz banke itd.....

Ljudi, jel ide neko u Istambul za novu godinu?

Nikodijevicu be ... sad si u Moskvi i imas jeftine letove za Stanbol pa oces i nas da navuces?? ccc PRAVDA ZA MPETROVICA!

PS: Izvinjavam se za off topic!

• Author

raquela,moj e-mail nije sakriven,pa ako neces putem pm-a,kupi sim sa 200 dindzi krede,registruj se bilo gde,pitaj sta te zanima,(a sve ovo ako se bojis hacka ili spamova),a mogu ti u tom slucaju dati i broj fona pa da se siti izvinimo jedno drugome.ovo je zaista off t. ali moras priznati da:1)nikoga nisam vredjao,uvlacio u price o zajednickom putovanju,ili sta vec,zbog cega bi se neko mogao osetiti obmanutim 2)zar je zaista toliko tesko prihvatiti to,da je neki lik resio da spuca 2 soma e na putovanje,a sad nesto kao preko neta pita gde...i trece,ako neko smatra da je sve ovo zvaka nekog i.j.ili kako god,moze zaobici temu i postovati na nekom drugom mestu.zaista ne mogu da shvatim odakle ovoliko gorcine i revolta prema liku,tj.meni,koji je odlucio da razbije monotoniju svakodnevnice i,posle citave vecnosti,sebi priusti jednu avanturu. p.s.bice ili kuba ili vanuatu,ako neko ne predlozi nesto zanimljivije...p.p.s.lazare,svaka cast za staru planinu!

Godjo, procitaj jos jednom svoje postove. Videces da deluju i suvise  naivno, bez ikakvih  informacija koji naznacuju pravi  pravac u kome razmisljas, i sta u opste zelis da saznas. Ovo je sajt koji nacecsce okuplja jude sa milion ambicija i ideja ali ( na zalost ) sa manjkom finansiskih sredstava da ih realizuju. Tako da tvoje pitanje koje vristi  " Imam para na gomili i nemam pojma sta bih sa njima" mnogi korisnici mogu da protumace kao cistu provokaciju.

• Author

zao mi je ako je sve ovo tako zvucalo.taj novac sam vec davno bio otpisao,i mozete misliti kako mi je bilo kada me je pozvao advokat i pitao za broj tekuceg racuna kako bih bio isplacen!TADA sam odlucio da se castim jednim lepim putovanjem,ali stvarno nisam imao ideju kuda...sada polako pravim uzi izbor destinacija,i kada budem odlucio kuda,tek tada ce mi biti problem kako!a,nadam se da ce mi tada ovo drustvance pomoci konkretnim savetima sto se tice avioprevoznika,hostela,najpovoljnije varijante kako iz tacke a stici u tacku b...nadam se da sam uspeo ovim stosta da objasnim

ovo društvance je napisalo, u ovom trenutku, 20 381 post na ovom forumu sa vrlo konkretnim savetima koji se tiču avioprevoznika, hostela i mnogih najpovoljnijih varijanti iz raznih tačaka a u razne tačke b. to bi trebalo da ti je sasvim dovoljno da ti da neku osnovnu ideju. predlažem da, kad budeš imao neko konkretnije pitanje, na koje nijedan od pomenutih 20 381 postova ne odgovara, onda da ga napišeš.

a možda putovanje i nije prava stvar za tebe, čim toliko baš ne možeš da ga osmisliš. jesi razmišljao o nekom ekstremnom sportu? paraglajding recimo.

ljudi obicno ne znaju gde ce pre? a ti nisi bio godinama nigde, a ne znas gde ces..

mora da si mnogo glup..

za tavke kao ti, ono sto si rekao da neces, a to je agencija.. evo - kontiki, za pocetak.. idi tamo, reci im to sto si nama rekao, da imas 2 soma evra i veruj mi da ce te sigurno negde uglaviti.. da'l na kubu, da'l na thai, da'l u dubai, ali veruj mi, bez kapare neces otici.. oni ce te ubediti.. mi smo samo ovde potrosili 3 strance ni na sta..

Godja ... ja se izvinjavam u ime svih na forumu zbog malo "zescih" reci ali moram da ti kazem da smo imali problema sa slicnim "clanovima" pa su reakcije zato takve kakve jesu! Sajt i forum su prepuni saveta za putovanja a ako procitas putopise verovatno ces naici na pricu o mestu koje zelis obici. Kad budes odlucio gde ces i kako, i budes imao konkretna pitanja, bice nam zadovoljstvo da pomognemo oko organizacije puta!

Ja bih sa tim parama napravio turu Island, Grenland, Farska ostrva. Meni bi to bilo egzoticnije od Kube. :P

Prema dogovoru administratora i moderatora, ovaj topic se zakljucava zbog laznog predstavljanja autora istog.

Poštovani administratori sajta!

Objavite ime "šaljivdžije" koji nas je sve tako lepo vukao za nos, kako eto, jadan, ne ume da potroši 2000 evra, pa ako ga neko od nas nekada sretne/upozna da zna šta mu je činiti :psuje::maddd:

Taj je verovatno istraumiran!Kao ne zna kako da potrosi?Zovi mene baca da vidis kako komandujem tudjim parama?Daj to je glupost nevidjena! :banana:

Ajd, iako smo zaključali temu, pripojio sam ovu novu ovde, da nemamo sad hiljadu tema o tom čoveku... Dosta je što ih on sam otvara, ne moramo još i mi. Već sam napisao, i ponavljam, da je u pitanju bolestan čovek, a ne šaljivdžija. Molio bih da se to ima u vidu.