Posted March 26, 2010 I ja sam sad videla da je moguce kupiti karte iz Srbije za Budimpestu ali ne u obrnuto. Da li si kupio mozda povratne karte? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 26, 2010 Ne. Kod njih nema floating datuma povratka (kod Student Agency povratna vazi godinu dana), pa mi se ne isplati da fiksiram. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2010 E drugari,izvinjavam se sto malo kasnim sa javljanjem Naime ova ekipa sto ide samnom je svela izbor na 2 opcije. Prvo,da idemo vozom do Budimpeste pa tamo da predjemo na voz za Berlin.Kaze drugarica da je voz najbolja alternativa(mnogo komfornije),a isto je trajanje puta. E sad,racunica izgleda ovako. 26e do Budimpeste,+ oko 40e do Berlina,ide se preko Ceske (ona rece da Ceska ima predivne pejzaze). Problem je sto ne znamo kako da kupimo karte iz Bud. do Berlina,gledam sajt MAV-a,ali postoje samo termini ,nema cenovnika tako da ne mogu ni tacnu cenu da proverim. Druga i manje verovatna opcija da idemo busom iz Bg-Berlin za 135e,ali to nam dodje kao rezerva,ako kojim slucajem ne budemo mogli da se organizujemo za voz.Al i opet imamo 2 meseca fore,kako god da bude ima da se organizujemo za voz Mogu li da cujem( procitam ) vase misljenje,predloge za prvu opciju Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2010 Problem je sto ne znamo kako da kupimo karte iz Bud. do Berlina,gledam sajt MAV-a,ali postoje samo termini ,nema cenovnika tako da ne mogu ni tacnu cenu da proverim. Da li si kucao datume putovanja ili danasnji datum za karte?? Ako nisi danasnji - probaj ! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2010 Problem je sto ne znamo kako da kupimo karte iz Bud. do Berlina,gledam sajt MAV-a,ali postoje samo termini ,nema cenovnika tako da ne mogu ni tacnu cenu da proverim. karte mozes da kupis na sajtu nemackih zeleznica www.bahn.de. Najjeftinija u jednom smeru je 29 eur. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2010 Sta mislite jel mogu da se kupe karte kad stignemo u Budimpestu,na licu mesta tj. on the face on the place Ako vecernji voz iz Bg stize u 5 ujutru,mi imamo voz iz Bud. za Berlin u 5:30h,a posle imamo u 9h. I da li se moze kupiti odavde do Budimpeste karta u jednom pravcu ,koje su cene za 1 pravac? Planiram da kupim do Berlina sve karte u 1 pravcu,jedino tamo do Greifswalda cemo uzeti grupnu kartu,a kad se budem vracao svraticu u Bec kod brata na par dana Moram vam reci da ce mi ovo biti drugi odlazak u inostranstvo za ove 23 godine kolkO imam U sali kazem da mi je do sada jedino Bosna bila inostranstvo zato sto sam tamo rodjen Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 29, 2010 Kupio sam kartu Novi Sad- Budapest Terminal 2 za 10. april, jedan pravac. Ne znam u cemu je fora sa tim da krecu od juna?! Obzirom da mi let zavisi od njih, ne bi valjalo da se zezaju tek tako. Trebalo bi da stignu na Terminal 2 u 4 ujutru, a ja imam let u 7, valjda ce biti ok. Jos samo ne znam gde staju u NSu, pise MAS, to mu dodje valjda medjumesna autobuska stanica? Nisam bas siguran da ulaze na stanicu, jer obicno staju negde pored. Ko prvi putuje, neka javi koja su stajalista! Pretender, cekamo tvoj odgovor Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 29, 2010 Idem 3. aprila, pa cu okaciti sve detalje. Za slucaj da ih nema u 21 h na stanici, eto mene u vozu od 21:25. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 29, 2010 @Figaro, ako hoces da dobijes tu cenu karte, preko bahn.de, moras da bukiras dosta unapred, mozda cak i 3 meseca unapred jer ces u suprotnom(barem po mojim saznanjima) morati da platis papreno kartu(npr 80 eura umesto 30) odavde do Budimpeste je bilo valjda 15 eura u jednom pravcu, a 25 povratna(koja vazi valjda mesec dana) tako da, mozda bolje da kupis povratnu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 29, 2010 Nije valjda da su sve karte iz Budimpeste za BG sve rasprodate cak i u Maju posto ne moze da se bukira povratna karta iz Budimpeste za BG?. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 29, 2010 Hahaha, vidi stvarno.. Tek od 4. juna ima mesta za nazad. Koja je tu fora.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 29, 2010 Budapest special vazi mesec dana. Nema iz Bd do Bg, ali ima iz Bg do Bp (oba terminala pa NEP) za 7 E, pa je bolje uzeti OW do Bp, pa voz u povratku. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 29, 2010 Koja glupost ne znam sto su uvodili onda tu relaciju. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 29, 2010 Koja glupost ne znam sto su uvodili onda tu relaciju. Aj ne prejudiciraj...dobicemo pravi info za par dana. I da ostane zauvek jedan smer, klanjam im se do poda na ceni, usluzi, tome sto staju na oba terminala aerodroma i sto su se uopste smilovali da dodju u ovu zabit...i naravno, na ideji low cost autobusa klanj:: Worshipujem ih do imbecilnosti. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 29, 2010 Razocaran sam. Taman kad ljudi zele da putuju oni tu uskrate feedback Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 29, 2010 Ko je jednom putovao Orangewaysom, zna sta znaci prisustvo jednog takvog prevoznika na nasem trzistu! I mene je jako obradovala vest da ce da voze i iz Srbije. Medjutim, ni meni nije logicno da idu prazni do BGa, pa odatle da voze putnike za BD?! Ne znam da li postoji neka pravna zackoljica koja im jos ne dozvoljava liniju u suprotnom smeru ili sta vec? Opet, nije mi ni logicna tolika razlika u cenama prevoza iz Srbobrana i Subotice? Ok, mozda da za Suboticu i provalim da je zbog toga da taj bus ne bi koristili sverceri, pa je zato visoka cena, ali Srbobran mi ne ide u glavu nikako! E, da, a zvao sam i Gea turs da pitam za prevoz do Budimpeste, posto pise da staju i u Novom Sadu i Subotici, i rekli su mi da je ista cena prevoza i iz Subotice i iz Beograda! Ne znam sto niko ne voli tu Suboticu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 30, 2010 E Dragance sta mislis kako je onda meni sto sam iz Subotice! Ne znam iz kog razloga otkidaju sa cenama!? Pa tu bi najvise i profitirao jedan low cost bus jer ima oko 40 % madjarskog zivlja koji imaju rodbinske, poslovne veze i studiraju u Madjarskoj.. Ocigledno da nisu dobro ispitali trziste tj neko je zakazao po pitanju.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 30, 2010 Ne znam, stvarno mi je apsurdno sve to, ali, nazaloast, tako je! Konkretno, i meni bi sad najvise odgovaralo da putujem iz Subotice, jer polazim iz Kikinde. Ovako cu morati malo unazad, do NSa. Tako mozes i ti, do Backe Topole, pa odatle za Budimpestu, nije ti ni to tako strasno. Meni je jedino razumno resenje da ne zele da postanu busevi za sverc robe, jer su isuvise fensi za tako nesto. Otprilike, tako i biraju koga zele za klijente, a opet, na racun obicnih ljudi iz Subotice, npr, koji bi zeleli da putuju normalno. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 30, 2010 E, da, a zvao sam i Gea turs da pitam za prevoz do Budimpeste, posto pise da staju i u Novom Sadu i Subotici, i rekli su mi da je ista cena prevoza i iz Subotice i iz Beograda! Ne znam sto niko ne voli tu Suboticu ovo je zato sto, kako su meni rekli u Gei, citiram "placas za mesto u kombiju, a ne za to koliko se vozis". Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 30, 2010 E, da, a zvao sam i Gea turs da pitam za prevoz do Budimpeste, posto pise da staju i u Novom Sadu i Subotici, i rekli su mi da je ista cena prevoza i iz Subotice i iz Beograda! Ne znam sto niko ne voli tu Suboticu ovo je zato sto, kako su meni rekli u Gei, citiram "placas za mesto u kombiju, a ne za to koliko se vozis". Hvala im puno na "zdravorazumskoj" logici, ali platicu mesto negde drugde, a ne u njihovom "specijalnom" kombiju! Ko da ne idem u Budimpestu, vec na Mesec, pa placam mesto u Space shuttle-u Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 30, 2010 Malopre su mi poslali mail gde mi definitivno otkazuju BG-Bud polazak i povratak, kupljen za sredinu aprila. Srecom pa sam ja jos pre mesec dana odustala od njih tako da sam im jos onda trazila da mi vrate pare, sto su oni i uradili. Sve je OK, samo bas steta da jos moramo da cekamo Dear Passenger, I would like to inform you the bus line has been modify (Belgrád-Budapest-Belgrád). We can change your ticket to the summer time or we can refund your money back. Please write me back in this e-mail. We apologize for the inconvenience. Thank you for your understanding! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 30, 2010 A evo sad dobih od njih i odgovor na pitanje kada ce poceti da voze ako nece 1. aprila: Dear Xxxx, It will be start just on the 2nd of June. So, unfortunately, but you can not travel in April. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 30, 2010 Dear Sir, Unfortunately our busline will start from the 1st of June from and for Belgrade. Send on your e-mail to the manager on duty about your purcsehased ticket. Thank you for undestanding. Best regards, Krisztina Kardos Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 30, 2010 Ako nista drugo imam fino iskustvo sa njima oko vracanja para Od momenta kada su me obavestili da su poslali nalog banci da vrate pare na moj racun pa dok pare nisu "legle" proslo je oko 3 nedelje. To nije do njih vec do banke, al je OK samo kad su pare opet tu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 30, 2010 E, divota! Bas su me lepo zavrnuli! Sad treba da lupam glavu cime da stignem do aerodroma u Budimpesti! A uklopio sam let bas sa njihovim busem! Mislim da cu dobro da ih okrpim u mejlu, to je mnogo neozbiljno sa njihove strane, vec drugi put objavljuju polaske iz Beograda, pa odlazu, stvarno nema smisla!! Sad su cak i karte prodavali! Ne znam da li je mozda razlog to sto su videli da nisu prodali dovoljno karata, pa zato odlazu tu liniju, ali, definitivno je neprofesionalno i neozbiljno! Ajde sad, neka mi neko kaze, ako zna, da li ima neki bus iz BGa, NSa, Subotice koji vozi do aerodroma, po nekoj pristojnoj ceni? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites