Kako najlakse iz Beograda do Temisvara i tranzit?

787 posts in this topic

Podela troškova benzina na liniji Zrenjanin Temišvar, 09. aprila, 3 osobe idu na jutarnji let do Milana. Povratak 16. aprila uveče, isto let iz Milana. Zainteresovani PM.

Treba mi kartica za parking na aerodromu u periodu 01-08. mart 2015. Ima li neko nešto odgovarajuće?

Ili ako neko ide posle mene neka mi se javi da podelimo troškove. 

Osim toga nisam baš najbolje razumeo kako kupujem parking kartu za mesec dana? Da li se prvo parkiram, uzmem potvrdu na automatu kod rampe, pa sa tim idem na nekakav šalter gde uzimam mesečnu kartu? Koliko to sve traje?

Hvala unapred na pomoći! :spot:

ima nas dvojica koji smo se dogovorili kartica bi bila zauzeta od 15 do 31 maja, ako bi ti uzeo za tri meseca ukoliko se niko ne bi jos javio izaslo bi 30e po coveku, ako se jos neko javi onda bi se jos smanjivala cena. Razmisli da li ti odgovara,

Trebace kartica mom drugaru u periodu od 9-11 Februara. Ko je za kombinovanje? Vidim da bi vas troje mogli da se uklopite u mesecnu, ali sto da se neda neki dinar vise I da se uzme mozda u visemesecna? Zatrebace nekom opet...

Trebace kartica mom drugaru u periodu od 9-11 Februara. Ko je za kombinovanje? Vidim da bi vas troje mogli da se uklopite u mesecnu, ali sto da se neda neki dinar vise I da se uzme mozda u visemesecna? Zatrebace nekom opet...

Pogresio sam mesec, mislio sam na mart. Njemu treba od 9-11 Marta i verovatno od 1-10 Maja. Znaci tromesecna karta bi svima zavrsila posao?

pa onda mamatic treba da uzme za tri meseca koja je 90e delili bi na 4 dela za sada, sto je vec prihvatljivo, samo da se javi da vidimo sta ima da kaze

pa onda mamatic treba da uzme za tri meseca koja je 90e delili bi na 4 dela za sada, sto je vec prihvatljivo, samo da se javi da vidimo sta ima da kaze

Bojim se da bi to bilo suviše komplikovano, da se uklopimo nas četvoro. Npr. ja uzmem karticu, vratim se 9. marta u Novi Sad, kome treba sledećem da je dam? Gde se on nalazi? Ko ćemi dati ostatak novca? Dvoje bi se nekako i uklopili, bojim se da je ovo nemoguće. 

pare mozes da dobijes i ranije, a u najgorem slucaju posaljes kurirskom sluzbom ili ako se ti vracas 9 a nvic ide 9 mozete se naci na parkingu, kombinovao sam i sa 9 ljudi nje bio problem , kako oces

Bojim se da bi to bilo suviše komplikovano, da se uklopimo nas četvoro. Npr. ja uzmem karticu, vratim se 9. marta u Novi Sad, kome treba sledećem da je dam? Gde se on nalazi? Ko ćemi dati ostatak novca? Dvoje bi se nekako i uklopili, bojim se da je ovo nemoguće.

Drugar moj je iz Bg-a, a let mu je 9.3 u 14h. Ti sad samo treba da smislis kako da prosledis karticu. Kapiram da bi ostali hteli da ti daju pare odmah...

/MirkoAlvirovic on/

Jedno upozorenje za sve one koju kolima idu ka aerodromu u Temisvaru. U Bulevaru Take Ionescu poceli su radovi na obnavljanu asfalta, tako da je zatvorena jedna traka prema aerodromu. Cini mi se da to nisu najbolje obelezili tako da poruka svima koji putuju tamo, pogotovu u vecernjim satima da dodatno pripaze.

/MirkoAlvirovic off/

:smile:

Da li neko slucajno putuje u Madrid 21.03. letom u 6h, ide kolima do Temisvara i voljan je da podeli troskove prevoza sa jos dvoje ljudi?
PM.

Meni treba kartica za parking od 3-6. aprila. Ako neko ima neku ponudu, tu sam.

Ako hoćeš da uzmeš karticu za mesec dana, pa da podelimo.

Meni treba od 10-13 aprila.

Pozdrav

potrebna kartica za parking na aerodtomu u periodu 10/04-17/04. ima li neko ideju?

Samo bih da pohvalim preduzimljivost formaša milanvuk, brzo se javio na pp i još brže smo napravili dovovor. Kartu kupujem ja i koristim je do 17. aprila. Slobodna je do 15. maja, a posle toga ponovo od 31/05-10/06.

Samo bih da pohvalim preduzimljivost formaša milanvuk, brzo se javio na pp i još brže smo napravili dovovor. Kartu kupujem ja i koristim je do 17. aprila. Slobodna je do 15. maja, a posle toga ponovo od 31/05-10/06.

hvala,

mozda je bolje od 01.6 do 10.6 , posto je povratak 31.5 a ne znam bas oko satnice tog dana

hvala,

mozda je bolje od 01.6 do 10.6 , posto je povratak 31.5 a ne znam bas oko satnice tog dana

Mi se iz Rima vracamo u Temisvar u 10 ujutro.  Ako neko leti bas 31.5. bilo bi dobro da ne leti pre 12 (podne) i ne bas kasno uvece (da ne bi dzedzio citav dan da predam karticu). Takodje, ako neko sa relacije Novi Sad-Temisvar leti  27.5. (nas let je rano u 6 ujutro) ili se vraca 31.5.  mozemo podelitrio troskove gorive, nas je dvoje, tako da moze jos dvoje ili troje da stane :)

jel se desilo jos nekom da rumuni traze na uvid kes i to min 500 eura po osobi bez obzira dal putujete na 3 ili 10 dana?

Meni, 2009., kad sam samo leteo sa aerodroma u Temisvaru i zadrzavao se par sati u Rumuniji. Posle nekih sat vremena natezanja i cekanja da pecatira pasos, prosli smo. "Sinobuski" prelaz Zombolj(Jimbolia) :)

Da li je neko za kombinovanje parkinga, meni će trebati od 9. do 16. aprila?

Cao svima,

Jel ide neko slucajno kolima u Temsivar 1. maja na let od 6 ujutru i ima 2 mesta u kolima? 

Potreban mi je parking od 09.05. (18h) - 17.05. (01h)
Neko rapoložen za podelu troškova?

Da li neko može detaljno da opiše proces kupovine pretplatne kartice?
Da li prvo treba ući na parking i uzeti karticu koju rampa odštampa (za postpaid plaćanje) pa to što se uzme sa rampe zameniti za pretplatnu kartu ili ne ulaziti na parking već prvo otići po tu pretplatnu kartu...?

I još jedno pitanje za one sa iskustvom:

Koliki je parking P2? Da li postoji realna opasnost da parking bude pun? (teoretska naravno postoji)

Na žalost kartica iz naše grupe je slobodna od 17.aprila do 14. maja. Već od 15. maja je koristi milanvuk. Pokušajte da se organizujete pa da uzmete novu pretplatnu kartu za jedan ili više meseci. Mi smo se vrlo lako o svemu dogovorili :spot:

A što se tiče korišćenja parkinga, odmah ulaziš na parking i na rampi uzimaš magnetnu karticu sa kojom ideš na šalter u aerodromskoj zgradi i kupuješ prepaid kartu po uslovima koje možeš videti na sajtu.

Parking je dovoljno veliki i neće biti problema za mesto.

Srećan put.