Posted February 20, 2016 da li mozete da mi kazete koliko bi kostala karta ukoliko bi je kupila u Temishvaru, za bus i voz koje je povoljnije? Do Vrshca. i gde se kupuje, da li moze na licu mesta ili online ranije? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2016 Nepostoji autobus, ima sve u ovoj temi https://www.klubputnika.org/forum/topic/8864-vlak-beograd-bukurest/ Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 10, 2016 On 1/15/2016 at 8:28 AM, du-ki said: Pao je dogovor !!! Obzirom da se nas nekoliko javilo sa potrebom da delimo parking kartu na temišvarskom aerodromu, dogovorili smo se da će šestomesečnu kartu kupiti byoodiymir, i da će je po povratku sa puta 30.01. predati meni jer sam ja za sada poslednji u nizu. Dakle, karta će biti kod mene i ako neko planira putovanje do 21.jula može se javiti pp. još nisam kupila karte, ali me raduje takva mogućnost. gledam nešto u prvoj polovini maja. koliko je to sigurno? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 12, 2016 ne brini sve je dobro organizovano, a karta je slobodna do 27. aprila i od 11. maja do 22. juna. probaj da se uklopiš Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 30, 2016 Zdravo svima, potrebna mi je parking karta za period 01.05-10.05.2016. Ukoliko neko ima neka se javi. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 30, 2016 On Friday, March 11, 2016 at 2:55 PM, du-ki said: ne brini sve je dobro organizovano, a karta je slobodna do 27. aprila i od 11. maja do 22. juna. probaj da se uklopiš ISPRAVKA!!!!! slpbodno je od 27 marta i ceo april!!!!!!! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 1, 2016 ide neko 18.4. na jutarnji let? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 8, 2016 Da li je gea sigurna za vreme dolaska tj da li ima sansi da stignu za jutarnji polazak u 6:40? I da li je aerodrum radi citavu noc tj mogu da ostanem od 22h do jutra? Deluje da radi sa obzirom da linija 26 radi koja vozi do aerodruma valjda radi 24h ali ajd da proverim. Hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 10, 2016 Pozdrav, Meni bi trebala parking karta od 26.05 - 29.05. Da li je neko zainteresovan da deli troskove? pozz Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2016 moja vazi u to vreme pa se mozemo dogovoriti. Veceras kasno se vracam iz Portugala pa cu ti pisati na pp sutra. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 11, 2016 Super Hvala puno, cekam na poruku da se dogovorimo. pozz Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 12, 2016 Zdravo du-ki, Jel slobodna karta za period 08-13. jun? Pozdrav, Sale Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 1, 2016 Pozdrav Da li ima neko ko ide 02.07 za Temisvar na aerodrom iz Novog Sada, za deljenje troskova puta? Ili mozda da ustupi karticu za parking u periodu 02.07 - 07.07. Hvaaaalaa Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 1, 2016 Pozdrav svima, Zeleo bih da pohvalim du-kija na veoma brzom dogovoru oko preuzimanja kartice koja na je omogucila nesmetano da se parkiramo na samom aerodromu. Sve preporuke i ja cu istu koristi za svaku sledecu priliku. Milos Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 19, 2016 ukoliko ima zainteresovanih moja kartica za parkiranje na temišvarskom aerodromu važi do 22. jula. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 5, 2016 moje sledeće putovanje je 16-23 septembra sa temišvarskog aerodroma, i ponovo bih se udružio sa forumašima oko nabavke prepaid parking karte, pa ako neko ima ideju.... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 29, 2016 da li je moguće da niko ne putuje sa TM aerodroma u narednom periodu. Moj predlog i dalje stoji ukoliko neko ima sličan plan neka mi se javi u pp. Dakle, putujem 16-23 sep. i raspoložen sam za podelu troškova za parkiranje na tm aerodromu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 12, 2016 Nitko vise ne ide za temisvar? Nas dvoje bi islo 16.11. na let oko 14h.pa ako je neko za podjelu troska.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 14, 2016 On 5/8/2016 at 3:44 AM, Zoki28 said: I da li je aerodrum radi citavu noc tj mogu da ostanem od 22h do jutra? Deluje da radi sa obzirom da linija 26 radi koja vozi do aerodruma valjda radi 24h ali ajd da proverim. I mene ovo zanima, da li je ovaj aerodrom otvoren 24/7? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 17, 2016 Ja bih možda putovala u Rim 18.Novembra,a vratila se 22, da li ima neko ko putuje u tom periodu ko ide da podelimo troškove? Jedno mesto mi treba. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 23, 2016 Pozdrav ljudi, Nov sam na vasem forumu i zaista je strava sve ovo sto radite. Zena i ja putujemo 23.10. u 5 ujutru i vracamo se 26. 10. Isli bi kolima iz Panceva do aerodroma pa me interesuje ta podela troskova oko kartice za parking, ako moze neko da mi se javi ko je voljan da mi pojasni bio bih mu zahvalan. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 23, 2016 Mali info sa lica mesta, mozda ce nekom da znaci, uredjaj za placanje parkinga na aerodromu u Temisvaru je u kvaru (barem je bio u periodu 17-20. septembar), pa se placalo onom ciki pored rampe. Ne bih zalazio u detalje gde taj novac zavrsava, ali, poenta je da smo mu odokativno dali 5 leja, koliko smo ukupno imali i pustio nas je, bez ikakvih pitanja i provera. Ne znam da li na samoj kartici pise u koliko sati smo usli, ali, on to svakako nije ni gledao. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 25, 2016 Zdravo, Ja putujem na let za Barselonu 28.09. u 05:15h. Ima li neka slobodna kartica za parking ili neko ko bi delio troskove parkinga i puta. Ako se uklapamo sa tajmingom. Pozdrav, Darko Just now, spajspy said: Zdravo, Ja putujem na let za Barselonu 28.09. u 05:15h. (do 05.10.) Ima li neka slobodna kartica za parking ili neko ko bi delio troskove parkinga i puta. Ako se uklapamo sa tajmingom. Pozdrav, Darko Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 25, 2016 U petak sam se vratio sa puta i temišvarskog aerodroma i koristio parking, u mom lučaju je bilo sve uobičajeno. Sistem je potpuno normalno radio i u odlasku i u povratku. Tako da sam kupio pretplatnu kartu za narednih 6 meseci od 16. septembra. Dakle važnost joj je do 16 marta 2017. pa ako je neko zainteresovan neka mi napiše pp. za jacim85 imam loše vesti jer će kartica biti zauzeta 19-23/10 u večernjim satima, tako da se ne uklapamo , a sistem radi ovako: pošto cene parkiranja zaista visoke a postoji mogućnost prepaid kupovine, u dogovoru sa ostalim forumašima prvi putnik kupi karticu unapred za 1,2,3 ili više meseci, po povratku dogovara se sa sledećim putnikom oko preuzimanja, njegovog učešća u troškovima i terminu za vraćanje kartice. Tako da svi prođu jeftinije. Kako se radi o kartici sa čipom koja je vezana za vreme a ne za registarski broj, više vozila je može koristiti u periodu važenja. U poslednje 3 godine bio sam u prilici da više puta pravim dogovore na zadovoljstvo svih forumaša. Uostalom forum za to i služi, kao platforma gde se mogu podeliti saveti i iskustva. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 26, 2016 (edited) @du-ki Ja idem 11.11 - 15.11, taman gledam parking. Pišem pp. Edited September 26, 2016 by Rosita Pedringo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites