Kako najlakse iz Beograda do Temisvara i tranzit?

787 posts in this topic

Bio sam u prilici da posle godinu dana ponovo koristim parking na temišvarskom aerodromu. Sve funkcioniše kao i do sada osim što se parking dobrano proširio. Čini mi se da je sada bar 5 puta veći nego pre 4 godine kada sam tamo bio prvi put. To je baš neverovatan primer kako jeftini letovi mogu da razviju zemlju, region ili neki grad. Sada su i linije frekfentnije, pored Wizzaira odande leti i Rayan, Tarom i Lufthansa, mada su nama interesantiji lowcosteri.

Samo zamišljam šta bi odluika da se naprimer Batajnica, Ponikve ili neki drugi vojni aerodrom u Srbiji osposobe za civilne letove. Sve se expresno brzo razvija: prevoznici, taxisti, mini i oni veći hoteli, prodavnice.... Temišvar je pravi primer za to!!!!!!!!

Kupio sam i pripaid karticu za parkiranje na aerodromu i važiće još 6 maseci. Ako neko planira putovanje može mi se javiti na pp radi dogovora.

da li neko ima iskustva sa nekim kombi prevozom do Temišvara a da nije Gea? vidim na netu nekoliko agencija koje se reklamiraju za manje više sličnu cenu (TaxiTravel, Triosol, Conecto), je l' išao neko? 

On 9/19/2017 at 1:42 PM, du-ki said:

Bio sam u prilici da posle godinu dana ponovo koristim parking na temišvarskom aerodromu. Sve funkcioniše kao i do sada osim što se parking dobrano proširio. Čini mi se da je sada bar 5 puta veći nego pre 4 godine kada sam tamo bio prvi put. To je baš neverovatan primer kako jeftini letovi mogu da razviju zemlju, region ili neki grad. Sada su i linije frekfentnije, pored Wizzaira odande leti i Rayan, Tarom i Lufthansa, mada su nama interesantiji lowcosteri.

Samo zamišljam šta bi odluika da se naprimer Batajnica, Ponikve ili neki drugi vojni aerodrom u Srbiji osposobe za civilne letove. Sve se expresno brzo razvija: prevoznici, taxisti, mini i oni veći hoteli, prodavnice.... Temišvar je pravi primer za to!!!!!!!!

Kupio sam i pripaid karticu za parkiranje na aerodromu i važiće još 6 maseci. Ako neko planira putovanje može mi se javiti na pp radi dogovora.

Du-ki, 

Zainteresovana sam za karticu. Poslala sam ti poruku u pp.

Ukoliko neko putuje 04.10. ka Temišvaru ili 08.10. nazad, dečko i ja bismo mogli da povezemo još dvoje.

da li neko putuje u petak 20. oktobra za Temisvar, delila bih troskove prevoza

1. Ako neko putuje iz Beograda za Temisvar 10. ili 11. oktobra, a ima mesto u automobilu, neka se javi pa da podelimo troskove.

2. Kako radi stop iz Vrsca do Temisvara? Gde je najbolje stopirati? Ukinuse vozove, a Geom mi se nesto ne ide nakon mnogo negativnih iskustava koje sam procitao ovde.

Od Vrsca ka Temisvaru saobracaj je bas slab, ali stop radi, slobodno stopiraj. Mozes da pocnes da kod NIS ili OMV pumpe na izlasku iz grada. Mozda budes malo duze cekala, ali stace neko.

Hvala :smile: I ja sam muskinja :biggrin:  Dobro je da radi, imam let u 9 uvece, imam 12 sati da se nekako dovucem do Temisvara. Tj. manje zbog razlike u vremenu, a i da se pojavim na aerodromu ranije posto pojma nemam da li uopste treba da mi lupaju nekakve pecate za Ryanair.

Gea ide rano ujutru ili kasno uvece sto mi ne odgovara

Mislila sam da uzmem bus do Vrsca pa odatle taxi do granice odakle imam prevoz.

KOliko je reaalno da udjem peske preko granice? Imate li ideju koliko bi me izasao taxi do granice? Stop ne dolazi u obzir jer ce vec pasti mrak

Hvala

Do Vrsca imas i voz za 370din. Krece sa Dunav stanice. Od Vrsca do granice taksi ce ti traziti 20 evra, a pristace i za 15. Jos bolje bi bilo da u vozu ili busu nadjes nekoga i onda delite taj trosak. Granicu mozes da predjes peske, ja sam presao pre par dana. Ako imas vremena, ti kreni rano ujutro,pa obidji grad, meni se bas svideo. Stop radi dobro, do granice sam cekao 3 minuta,  a od granice do Temisvara 10 jer nije bilo nikog. Ja ne znam kad Gea krece iz Bg, ali mislim da su sad bili u Temisvaru u 6 popodne iako je let bio  tek oko 9

Nego, gde da hvatam stop od Temisvara ka Srbiji? Postoji li mozda neki voz do granice ili tu blizu? 

Edited by mmladja

ne mogu da stignem na voz, radim do 17 pa sam mislila busom oko 17.30 za vrsac

eventualno u subotu u 7.30

kolika je ta razdaljina izmedju granica koja se pesaci?

Od srpske do rumunske granice imas oko 300 metara. A od rumunske nemam pojma sta i kako da radis, ja sam ustopirao auto 10 metara posle njihovog prelaza

Znaci samo pazi da te ne zeznu taksisti. Oni cekaju na stanici, traze 20 evra i lazu da ima mnogo da se vozi, da treba da plate vinjetu, da od granice do granice ima 7 km. Bas kad sam ja isao jedan je probao da zezne neku grkinju na tu pricu. Srecan put.

Ako neko ide do Temišvara u utorak 24. oktobra ili 25. posle ponoći i ima dva mesta u kolima, javite se da delimo troškove. :smile: Dečko i ja imamo let 25. u 6 ujutru do Barselone. Može i neka preporuka za prevoz, a da nije Gea :smile: 

Baš sam se oduševila sa idejom da se parkirate na aerodromskom parkingu u Temišvaru. Ja sam do sad uvek išla Geom i nije bilo loše, samo mi je dosadilo sakupljanje putnika po celom Beogradu, uvek potraje baš dugo. Pet puta duže putujem od Beograda do Temišvara nego sam let. Do sada sam uvek putovala sama, i Gea mi je bila OK varijanta, sada planiram put u Rim sa momkom i još jednim parom, tako da mi super varijanta da stignemo da tamo kolima.

Kako to funkcioniše, sa parkingom i tom karticom ????

Da, zbog visoke cene parkiranja na sat ovde smo smislili i razradili način kako da svi ustedimo, pa tako ko kupi pretlapnu kartu za nekoliko meseci unapred, podeli ovde info pa ostali forumaši se mogu priljučiti i podeliti taj trošak.  Tako ja trenutno imam prepaid karticu za parkiranje koja važi do 3 marta 21018. ako znaš termin svog putovanja možemo se dogovoriti da je i ti iskoristiš i tako podeliti trošak. 

Od kako su ukinuli voz, Gea je postala jedini način transporta do Temišvara. Ponekad se može naći ponuda za prevoz i na blabla.com ali ni to nije tako frekfentno kao za neke druge pravce.

Kolima je ipak najudobnije. Kako god odlučiš :smile: Piši mi na pp pa da možda napravimo dogovor.

Edited by du-ki

Ćao svima,

Ja sam uzimala početkom meseca karticu za parking od @du-ki, pa bih samo da pohvalim saradnju. Sve je bilo super.

Poz

Ћао свима,

да ли неко можда има карту за паркинг од 8. до 11. децембра?

Ide netko 2.12.,subota za temisvar,iz bg?imam let u 12,pa ako ima netko 1 mjesto autu nek se javi

Pozdrav svima. 

Da li neko ima karticu za parking za aerodrom u Temisvaru za period 13.11-17.11.2017. i zeleo bi da podeli troskove karte? 

Pozdrav svima, putujemo od 7. decembra do 18. decembra iz Temisvara, treba nam parking, ako neko zeli da podeli troskove parking karte neka se javi, ili pak ako ima vec kupljenu kartu da podelimo troskove.

Edited by micca

Samo bih htela da podelim pozitivno iskustvo sa TeraPark parkingom u Temisvaru. Koristili smo njihive usluge ove nedelje i sve je stvarno super. U odlasku su nas odvezli doaerodroma koji je udaljen par minuta voznje i u povratku su dosli po nas. Sve preporuke

Edited by IvyVu

3 hours ago, jeleros said:

Jel se lako za snaci na aerodromu?ima 1 terminal?

Jako je mali aerodrom, izuzetno je lako se snaći.

Ja putujem sutra za Temisvar iz NS (mogu da dođem i do BG), ako ima neko da ide i da ima slobodno mesto, nek se javi :smile:

Let mi je uveče u 20h, za Milano.