Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted

Ne secam se, a nisam ni pronasao topic koji sadrzi adrese web recnika.

Evo, ja prilazem jedan:

Srpsko-Engleski ; Englesko-Srpski

http://www.metak.com/

za ovaj sam nedavno saznao. vrlo fino radi...

:mrgreen:

• Author

Ja generalno retko koristim web recnike, ali desi se ponekad da mi zatreba kad nisam kod kuce.

Hajde, daj neki bolji.

@chivitli

Na ovogodišnjem sajmu knjiga sam na "Prosvetinom" štandu kupio disk E-Vujaklija za 300 dinara. Prodavali su ih nevezano za štampano izdanje koje je koštalo, ako se dobro sećam, oko 4000. Na njihovom sajtu www.prosveta.co.yu/kontakt imaš telefone, pa zovi i pitaj da naručiš samo disk

Sve što ima u štampanoj Vujakliji, ima i na CDu. I svaki put kad ga startujem on trži dozvolu da se na internetu apdejtuje, što je super. E, sad, taj screenshot, to ne znam ni šta je, a kamoli da uradim. Sorry. Možda ako mi neko objasni?

I svaki put kad ga startujem on trži dozvolu da se na internetu apdejtuje, što je super. E, sad, taj screenshot, to ne znam ni šta je, a kamoli da uradim. Sorry. Možda ako mi neko objasni?

Sjajno Wayloh, iste nas muke muce, generacijo ;) Dakle, nije fora samo znati gde naci, kupiti, posuditi, skinuti... nego i kako koristiti.

Hajd da objasnim, mada sam u medjuvremenu nasao Vujakliju u pdf-u, slucajno juce naleteh na to :)

Screenshot je, hm, snimak ekrana u odredjenom trenutku. Nadjite na tastaturi tipku na kojoj pise "prtsc" ili "prtscr" ili slicno. Pritiskom na nju na clipboard se smesta slika ekrana u tom trenutku. Zatim otvorite recimo Paint i pritisnite paste. Eto slike, koju snimite i onda ako hocete da podelite sa drugima, okacite na imageshack ili neki sajt slicnog tipa.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

e zdravo!

ja isto sam mnogo trazio web recnici i hocu da spodelim moje iskustvo sa vama

http://sa.dir.bg/genuine.htm - ovo je bugaro-engleski i englesko-bugarski. moze da je koristan ot neko

http://www.freelang.net/dictionary/index.html - ovo je stvar koja ja koristim svaki dan. mislim to je najdobro za tezi koji putujat mnogo i im preba nesto kao pocket-dict za kompjuter

• 5 months later...
  • Author

Našao sam još jedan.

Ni-kel

Ima Srpsko-Engleski, Srpsko-Nemački, Srpsko-Francuski, Srpsko-Italijanski, Srpsko-Španski, Srpsko-Švedski i Srpsko Danski. Sve to i u drugom smeru...

• 2 months later...
  • 4 years later...