Jump to content

Featured Replies

Slazem se sa Old School.  ;D

Mada i poslednji komentar na sajtu je odlican!  :hihi:

LisaB says:

Diane, having red your article, I suggest next time you stay at home with the comfort of BBC.

Jeste li videli komentare ispod slika?  lol::

Ne znam sta su ocekivali, i da li su ikakda putovali vozovima,  zbog ovakvih budalastina nas neki i gledaju sa prezirom.

Sreca te su komentari odlicni i pkazuju BG, i Srbiju kakvi jesu :)

bas bih voleo da upoznam ove "putnike"

Taj tekst me je naterao da pogledam i ostale njihove zapise. Nema grada u kojem se nisu požalili na nešto. Polovina teksta o Rimu govori o njihovom natezanju sa konobarom koji je pokušao da im naplati par evra više za sendviče, a za obilazak istorijskih mesta napisalu su samo "then we walked around some ruins". U svetlu ostalih tekstova, ovaj o Beogradu i nije toliko strašan kako deluje na prvi pogled.

Šta ćete, ima raznog sveta. Lepo je videti po komentarima da ipak ima dosta ljudi koji imaju zdraviji pristup putovanjima.

• Author

ako neko bude isao u Keln, obavezno nek poseti zooloski vrt. prema njihovom blogu zooloski vrt je nesto najbolje sto Keln moze pruziti.

Ja sam pocheo ovo da chitam i nemam zivaca da nastavim, retardi...

da se izrazim kao psiholog, u pitanju su "masivne paranoidne projekcije" :) zanimljivo je da se uopšte odlučuju za putovanja kada ih tako doživljavaju.

Два уплашена и необразована хејтера која, на жалост, имају приступ интернету.

Два уплашена и необразована хејтера која, на жалост, имају приступ интернету.

Zasto ja ista da pricam kad je tu gospon' Bjutenon.  klanj::

Ja ove ljude mogu samo najiskrenije da zalim... obisli su sve to sto su obisli i u svemu videli samo negativno... kako li jadan njihov zivot moze da bude! Najgora stvar koja moze da se desi coveku da ne vidi lepo, a posebno ako ne vidi nista lepo na putovanju... tuzno  :cryy:

Tesko da oni u zivotu nalaze stvari kojima mogu da se obraduju...

S druge strane, nekako se radujem njihovom tekstu, jer je bio povod za brdo kontra komentara... i sve dok postoji gomila ljudi koja nosi samo pozitivno odavde, ja se ne brinem za imidz Srbije! Ovakvi primerci su zaista retkost.. sreca nasa... A kako su retkost, evolucija ce vec da ucini svoje  ;D

Mislim da ih sopstveni tekstovi najbolje opisuju....ljudi u Rimu opisuju sta su jeli i koliko su platili, dok je forum romanum tek neka rusevina. Prihvatam da nas ima raznih, prihvatam i da ljude na putovanjima najvise interesuje rucak, sama hotelska soba ili shoping, i to je njihov izbor....ali ne prihvatam da imaju pravo da daju pausalne ocene i da vredjaju i  nipodastavaju druge, narocito one o kojima ne znaju bas nista...... :potty: