Posted March 16, 2009 Може Ртањ, али Ртањски чај. Што се тиче успона, нека дивљина би била ок сасвим. На Ртњу се плашим да нам бабе не закрче пут. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 17, 2009 Ajd' da se i ja javim (posle skoro godinu dana) Lokacija mi je sasvim nebitna, ali termin mi predstavlja problem. Jedini vikend u maju koji sam slobodan je 23./24. (svi navalili da se vencavaju u maju ) tako da ja navijam da pada kisa sve ostale vikende (osim za maraton, naravno) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 20, 2009 Dobro bre ljudi,. 'oćemo mi da SVIRAMO tamo kad budemo išli ili šta??!!!!! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 20, 2009 Ako cemo da sviramo ja cu ovog puta da ponesem moju tarabuku i daire! Samo ... trebalo bi naci neki novi hit? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 21, 2009 Hit će da dođe spontano, zavisno od atmosfere,.vi'š da smo prošlog puta imali stvarnu atmosferu s 'lebom!! hehehehe... I DA,. nek nosi ko šta ima, i šerpe i lonci dolaze u obzir,.!!! Straaaava!! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 22, 2009 ume li neko da svira bluz harmoniku? imam dve Honerice, Marine Bend E i C shtim Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 22, 2009 Ne umem da sviram, ali umem da gledam u jagnjeću plećku. Ako neko hoće da mu gatam, nek ponese pečenu jagu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 22, 2009 Ako treba ponecu i ja dzitru, samo da nas ne bude previse "muzikalaca" Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 22, 2009 Nikad dosta instrumenata,.prošlog puta smo se otimali za čagaraljke, nije znalo ko gde udara,.i svako je voleo da učestvuje,.ko instrumentom - a ko rikanjem .. tako da ponesimo šta ko može,. ali baš ako su harmonike one teške za tegljenje ne znam koliko je isplativo (u tom slučaju dobro će poslužiti i neki šuplji panj na licu mesta,.) ,.ali zato zvečke i zvečarke, pištaljke, usne harmonike, tarabuke, gitarice,....ma šta je kome na radost!!! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 22, 2009 Čovek reče "bluz harmoniku", verujem da je mislio na usnu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 22, 2009 Etoo... fiiiju !! zametila mozak, nije da nisam znala al nikad se ne bih setila toga što znam,.hahaha.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 24, 2009 Ja ću si ponesem vurdu. A mogu i kabezu. Pa si idem od doma da se najdem sas vas. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 24, 2009 E sad je vreme da se dogovaramo za planinu i vreme! Imamo josh mesec dana da sve organizujemo. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 24, 2009 Reče Marina i bi svetlost Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 24, 2009 Ајде! Предлажите планине, уступајте места у шаторима, ђорајте се за вреће, смишљајте датум поласка... јееее Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 24, 2009 Ja mislim da smo se vec dogovorili za rtanj i za drugi vikend u maju!? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 24, 2009 Pa zar nije 4. vikend u maju, posto je valjda Fruskogorski maraton tog 2. vikenda? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 24, 2009 Hmmm ... u pravu si za maraton ... mozda je onda 3. vikend! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 24, 2009 3. vikend 16-17.5 koliko se ja secam... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 25, 2009 Ja imam sator za 3 osobe, mada smo spavali i 4 u Guci.(Ja, Jovan, Zeden i Antoine). pa vi racunajte na mesta ali rezervisete unapred par dana. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 25, 2009 Čovek reče "bluz harmoniku", verujem da je mislio na usnu na ovo http://en.wikipedia.org/wiki/Blues_harp da u principu je vrsta usne harmonike Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 29, 2009 ja cu moozda imati jedan ranac vishka ak nekome zatreba a i sto se satora tice verujem da ce biti jedno slobodno mesto mada je moj sator u raspadu cek, cek, neko je pominjao jagnjece plecke...ooOOo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 30, 2009 cek, cek, neko je pominjao jagnjece plecke...ooOOo Ja sam rekao vurdu, mozda i neko suvo meso, ako budem isao za Pirot. Ja sam moj sator platio 1500 dinara, kao sto rekoh nas 4 je spavalo u Gucci. Prosle godine sam spavao sa njim u snegu. (slike na ovom sajtu) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2009 Ma i moj je takav, pritom silno muchen 6 proteklih godina al nishta shto cirada ne mozh da reshi Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites