Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Transibirska

Featured Replies

Zdravo zeli li neko Transibirskom u julu-avgustu do Vladivostoka uz zadrzavanje na Bajkalskom jezeru 7 dana.

Druga solucija  Moskava,Petrovgrad pa Volgom do Astrahana i delte Volge oko mesec dana.

Ajde da se organizujemo i da idemo pisite na [email protected]

• 2 months later...

Ja sam planirao s nekim Rusima koje sam pronasao na facebooku s tim da oni imaju tocan plan puta let do Vladivostoka pa se vratiti do Moskve vlakom, ali jos nisam isao ni pitati u rusko veleposlanstvo kako do vize tako da je sve u planova . Inace 100% idem, ali ne znam kojom rutom srpanj august sigurno i ne znam s kim pa ono ako imas msn skype moze se nesto iskombinirati. istina ja sam iz Hrvatske, ali ionako do Moskve trebam preko Beograda ili Budimpeste tako da :-)

• 2 weeks later...

ako si zainteresovan, polazak pocetkom jula, tacnije 2.jul, kroz rumuniju, ukrajinu, preko moskve, pa sibir, mongolija, i onda kinom, sa mozda cak i tibetom, a povratak preko kazahstana, mesec i po, do 2, javi se hitno na pm.. ima nas vec  5oro.. (u startu je naravno bilo 55oro koji su hteli)..

4sigurnih, i jos 2oje verovatnih :)

(od poznatih, cejlon i ja)

krecemo 2jula.. preko rumunije,ukrajine,pa onda sibir,mongolija,pa po kini,kroz kazahstan i nazad.. tibet, ako bude vremena i para.. oko 6-7 nedelja..

prakticno obrnuta ruta od tvoje, samo sto umesto kirgizije idemo po juznokineskim provincijama..

• 2 weeks later...

au baki 

da bar krajem avgusta ili u septembra krecete isao bi i ja sa vama

jbg drugar otkazao za put do indije

a i kod cure ovog leta u Hrv idem ,tako za sad nista ovog leta . kraj avgust ,sredinom septembra sam free za put ........jbg

dopada mi se ruta puta  al  neznam jel smem da pitam ovde javno,,,,,grr 

koliko mislis je da treba imati u djepu za toliko vremena putovanja??

moj email je [email protected]

pozzz

kakva je procedura za vize,u smislu sta sve treba od papira koliko se ceka,koliko love i slicno.

• Author

Da li bi neko zeleo na ovu turu da krene krajem Avgusta i pocetkom Septembra.

Mozda malo izmemjenu ali slicno ako neko zeli neka se javi ko zna mozda se i skupi drustvo.

• 2 weeks later...
:LOLLL:  uf po meni je tako jeftino za taj put  ,toliko sam mislio potrositi oko 1000 eur  jos cu videti ,mozda otkaz dobijem krajem leta i taman da se isplaniram na tu rutu a i indija dolazi u obzir !!!  pijjj    :kamp:    clap.gif' alt=':clap:'> 
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

pozdrav od nas 6oro iz pekinga..

ruta je isla temishva(tranzit)-sueceava(tranzit)-chernevitsi(notjenje)-moskva-irkutsk i ostrvo na bajkalu-ulan bator i mongolski nacionalni park-peking.. i plan je nastavak, shanghai-xian-chengdu-kunuming-hainain-hk..i let natrag iz hong konga turkishom.. sve ukupno 6 nedelja.. dvoje nastavljaju za maleziju, shri lanku, istanbul jos dodatne 2 nedelje i nazad kombinacijom air arabia-air asia..

budget 1300-1500e..

Pozdrav velikim putnicima iz domovine! Uzivajte u nastavku puta i spremajte detaljan izvestaj!  :mah:

• 2 years later...