February 23, 200917 yr Zdravo zeli li neko Transibirskom u julu-avgustu do Vladivostoka uz zadrzavanje na Bajkalskom jezeru 7 dana. Druga solucija Moskava,Petrovgrad pa Volgom do Astrahana i delte Volge oko mesec dana. Ajde da se organizujemo i da idemo pisite na [email protected]
April 30, 200917 yr Ja sam planirao s nekim Rusima koje sam pronasao na facebooku s tim da oni imaju tocan plan puta let do Vladivostoka pa se vratiti do Moskve vlakom, ali jos nisam isao ni pitati u rusko veleposlanstvo kako do vize tako da je sve u planova . Inace 100% idem, ali ne znam kojom rutom srpanj august sigurno i ne znam s kim pa ono ako imas msn skype moze se nesto iskombinirati. istina ja sam iz Hrvatske, ali ionako do Moskve trebam preko Beograda ili Budimpeste tako da
May 9, 200917 yr ako si zainteresovan, polazak pocetkom jula, tacnije 2.jul, kroz rumuniju, ukrajinu, preko moskve, pa sibir, mongolija, i onda kinom, sa mozda cak i tibetom, a povratak preko kazahstana, mesec i po, do 2, javi se hitno na pm.. ima nas vec 5oro.. (u startu je naravno bilo 55oro koji su hteli)..
May 14, 200917 yr Intresuje me koliko će vas na kraju i krenuti Napiši kad krenete, da znamo koji je procenat odustalih
May 14, 200917 yr 4sigurnih, i jos 2oje verovatnih (od poznatih, cejlon i ja) krecemo 2jula.. preko rumunije,ukrajine,pa onda sibir,mongolija,pa po kini,kroz kazahstan i nazad.. tibet, ako bude vremena i para.. oko 6-7 nedelja.. prakticno obrnuta ruta od tvoje, samo sto umesto kirgizije idemo po juznokineskim provincijama..
May 14, 200917 yr Prošao sam sličnu rutu ranije, 2003, evo ima ovde mapa. Mada, iskreno, mislim da je 6-7 nedelja malo za tako nešto, ima dosta da se iscimate u transportu.
May 14, 200917 yr ovo je mapa one tvoje prve ture/rute, a ovo sto mi idemo je malo slicnije onoj tvojoj drugoj,ne?
May 14, 200917 yr ne znam da crtam,ali ovako nekako bi trebala da bude trasa http://img528.imageshack.us/img528/1355/asiamap.gif crno je gde prolazimo, bele tacke su gde stajemo ili presedamo, a ovo plavo je 'mozda' (ako bude vremena/para)..
May 28, 200917 yr au baki da bar krajem avgusta ili u septembra krecete isao bi i ja sa vama jbg drugar otkazao za put do indije a i kod cure ovog leta u Hrv idem ,tako za sad nista ovog leta . kraj avgust ,sredinom septembra sam free za put ........jbg dopada mi se ruta puta al neznam jel smem da pitam ovde javno,,,,,grr koliko mislis je da treba imati u djepu za toliko vremena putovanja?? moj email je [email protected] pozzz
May 28, 200917 yr 1000e shtek varijanta 2 meseca, 1500e da se vracas avionom ili da si malo vise chill..
May 29, 200917 yr Može i malo jeftinije, čini mi se... Recimo, za našu sličnu rutu je izašlo 800-850 evra 78 dana.
May 30, 200917 yr kakva je procedura za vize,u smislu sta sve treba od papira koliko se ceka,koliko love i slicno.
May 30, 200917 yr Author Da li bi neko zeleo na ovu turu da krene krajem Avgusta i pocetkom Septembra. Mozda malo izmemjenu ali slicno ako neko zeli neka se javi ko zna mozda se i skupi drustvo.
June 9, 200917 yr uf po meni je tako jeftino za taj put ,toliko sam mislio potrositi oko 1000 eur jos cu videti ,mozda otkaz dobijem krajem leta i taman da se isplaniram na tu rutu a i indija dolazi u obzir !!! .gif' alt='::'>
July 21, 200916 yr pozdrav od nas 6oro iz pekinga.. ruta je isla temishva(tranzit)-sueceava(tranzit)-chernevitsi(notjenje)-moskva-irkutsk i ostrvo na bajkalu-ulan bator i mongolski nacionalni park-peking.. i plan je nastavak, shanghai-xian-chengdu-kunuming-hainain-hk..i let natrag iz hong konga turkishom.. sve ukupno 6 nedelja.. dvoje nastavljaju za maleziju, shri lanku, istanbul jos dodatne 2 nedelje i nazad kombinacijom air arabia-air asia.. budget 1300-1500e..
July 21, 200916 yr Pozdrav velikim putnicima iz domovine! Uzivajte u nastavku puta i spremajte detaljan izvestaj!