Jump to content

Featured Replies

Ej, super su slike, a ako je tvoj putopis i onaj iz Dalmacije, jedva cekam  :-D A i ako nije :-)

Ja sam ti premestio post (mada ima veze sa obe sekcije) , nekako mi korisnije izgleda da stoji ovde  :-) , nadam se da je to ok...

:mrgreen:

• Author
Ja sam ti premestio post (mada ima veze sa obe sekcije)

I ja sam bio u rebusu gde da plasiram post. Naravno da je okej.

jedva čekam da pročitam i priču, po fotkama imam utisak da je bilo super

Uf, ne mogu da ka?em da je bilo super jer mi je planina umakla  :cry22:, ali autostopom sam odu?evljen. Lazare, rekao si mi da je stop u Turskoj dosta dobar, ali nisam ukapirao da je OVOLIKO dobar. Pričicu dobija? verovatno noćas na finalnu obradu i kačenje.

Šta da ti kažem, čak i kad stopiramo po Srbiji često nam staju Turci... a pričali su mi ljudi koji su stopirali po EU da i tamo najviše staju turski kamioni... ne znam kakav im je to trip da kupe stopere? klanj::

Na primer, od gomile ljudi sam čuo da Rumuni nikako neće da staju... ko bi se tu snašao? :shockkk:

U svakom slučaju, naučio sam kompletnu stopersku terminologiju na turskom napamet, čak i onaj standardni smalltalk o poslu, porodici, itd (što i nije teško, s obzirom da sam čitav taj razgovor vodio desetinama puta) i mogu ti reći da se višestruko isplatilo, kad Turci čuju da znaš da im kažeš par reči, odmah su spremni sve da urade za tebe... dakle... učite Turski? smartass

• Author
?ta da ti ka?em, čak i kad stopiramo po Srbiji često nam staju Turci

Blago tebi. Mene na Balkanu u ?ivotu nije povezao Turčin, a nije da ih nisam viđao, naročito kod mene na E70. Ima i Bugara dosta, ali ni od njih nema leba.

U svakom slučaju, naučio sam kompletnu stopersku terminologiju na turskom napamet

Uf, s tim sam se patio. Ba? sam te?ko pamtio te reči. Omatorilo se.

• 3 weeks later...
  • Author
Mene na Balkanu u ?ivotu nije povezao Turčin

U međuvremenu sam dvaput i?ao u zavičaj, i prolazili su pored mene na Grmeču, kao da me ne poznaju  :cry22:.

A,  :party:clap.gif' alt=':clap:'>,  :dance:, juče na skretanju za Popovac, par kilometara istočno od Paraćina , smer ka Zaječaru, popnemo se Bod?a i ja u kabinu kod nekog brke, a ono polumesec se kezi sa crvene zastave iznad ?ofer?ajbne, a on priča ne?to nerazumljivo a prepoznatljivo  :-D. Nismo se ba? sporazumeli u startu, i kad stigosmo do motela Rtanj, reko ućjol inmek istijoruz, te?ekur ederim, a on zakoči i ostade da gleda belo za nama.

Inače, danas (nedelja je), od motela Rtanj do Beograda (200 km) nepuna 3 sata stopa.