July 25, 200916 yr mene su sinoć pitali koliko je za bg bez natpisa, i ja sam rekla - dve. moguće da je lapsus u postu
July 25, 200916 yr Author Dobro je da si rek'o, pošto još nisam naručio. Evo prepravljam te u spisku. Birokratska greška
July 25, 200916 yr Ali Nišlije se ne daju Možda uskoro, u skladu sa Lazerevim insinuacijama, se otcepimo i napravimo Klub putnika Jugoistočne Srbije
August 1, 200916 yr Author Naručeno, biće gotovo u utorak! Onda ćemo da vidimo kako ćemo ih kome dostaviti, al' eto, možete računati na sledeću nedelju.
August 22, 200915 yr Uspeo sam da prisijem "prisivaljku" na ranac i sjajno izgleda. To mu je oduvek nedostajalo... Svaka cast svima koji su ucestvovali u celom ovom procesu
August 23, 200915 yr I ja sam juce preuzeo svoja tri primerka. Jos nisam pristupio prisivanju na backpack, ali moram da priznam da je veoma kvalitetno odradjeno. I od mene pohvale za ucesnike u celom procesu nastajanja istih .gif' alt='::'>
August 23, 200915 yr Vlado, tvoje reči su muzika za moje uši Posle toliko peripetija.... Drago mi je da je tako. Zaista odlicno uradjeno. I dizajn i kvalitet... Ma sve!
August 24, 200915 yr Kad sam se ponudio da aktivno učestvujem u akciji "Prišivaljka" ideja mi je bila da to izgleda najbolje što može. I stvarno sam super zadovoljan. Sa ponosom ću svoj prišivač ušiti na ranac! Tebi, Lazare, doduše tek predstoji cimkanje oko distribucije, ali šta ćeš, neko mora i to Stvarno, jeste trajalo, ali je cela akcija super sprovedena. Šta ćemo sledeće?
August 24, 200915 yr Author Distribucija je, manje-više, već obavljena Sledeće na redu... Putnički rečnik (radovi u toku), i valjda ta pohvalnica-zahvalnica sirijskoj braći
August 24, 200915 yr clap clap jedna nakacena na ranac, cuvao sam specijalno mesto u centru, druga ceka da bude prisivena na torbu koju nosim svaki dan .... i jos 3 ce vec negde naci svoje mesto bas sam srecan
August 24, 200915 yr Author nisam upucen a jel to moze jos da se naruci Napravio sam 10ak komada više nego što je naručeno, tako da je odgovor - da, može. Idi na prvi post ove teme, vidi žiro račun i koliko da uplatiš, pa javi ovde kad to uradiš, da ti pošaljem poštom.
September 9, 200915 yr Da li mogu naknadno da se kupe prišivaljke u onoj knjižari u Nemanjinoj? Hteo sam da pazarim danas još jednu, ali gospođa koja radi nije znala da li sme da ih prodaje.
September 9, 200915 yr Author Ok je, uzmi još jednu.... Po mojoj računici, ima dovoljno. Ako nekome usfali, napravićemo još. Ako još nekome treba, nek se javi ovde.
November 12, 200915 yr Mene zanima da li je moguce sada naruciti prisivaljku,i da ja kao mladi junosa,promovisem KPS(za sada samo po Srbiji,a kasnije,nadam se i po svetu)
November 12, 200915 yr s'obzirom da sam i ja "mladi junosa" ovde,a voleo bih da promovisem KPS,isto pitanje...
November 12, 200915 yr Author Paz'te ovako... Ima ih koji su platili, a nisu preuzeli... Možda da vam dam njihove? Ajde saberite se ovde na forumu, koliko vas ima, koliko komada hoćete, gde živite. U principu, cena (100 din na ruke ili 120 din na račun) je ista i kad izrađujemo jedan komad, i kad izrađujemo sto komada, jedino što mene mrzi da idem na Telep za jednu prišivaljku. Dakle, hajde bar 10-15 narudžbi, pa da sedam na bicikl