Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

mene su sinoć pitali koliko je za bg bez natpisa, i ja sam rekla - dve. moguće da je lapsus u postu :)

Ali Nišlije se ne daju  :D  Možda uskoro, u skladu sa Lazerevim insinuacijama, se otcepimo i napravimo Klub putnika Jugoistočne Srbije  ;D 

• 3 weeks later...

Uspeo sam da prisijem "prisivaljku" na ranac i sjajno izgleda. To mu je oduvek nedostajalo... Svaka cast svima koji su ucestvovali u celom ovom procesu  clap

I ja sam juce preuzeo svoja tri primerka. Jos nisam pristupio prisivanju na backpack, ali moram da priznam da je veoma kvalitetno odradjeno. I od mene pohvale za ucesnike u celom procesu nastajanja istih  clap.gif' alt=':clap:'>

Vlado, tvoje reči su muzika za moje uši :) Posle toliko peripetija....

Drago mi je da je tako. Zaista odlicno uradjeno. I dizajn i kvalitet... Ma sve!

Kad sam se ponudio da aktivno učestvujem u akciji "Prišivaljka" ideja mi je bila da to izgleda najbolje što može. I stvarno sam super zadovoljan. Sa ponosom ću svoj prišivač ušiti na ranac!

Tebi, Lazare, doduše tek predstoji cimkanje oko distribucije, ali šta ćeš, neko mora i to :)

Stvarno, jeste trajalo, ali je cela akcija super sprovedena.

Šta ćemo sledeće?

clap clap clap clap

jedna nakacena na ranac, cuvao sam specijalno mesto u centru, druga ceka da bude prisivena na torbu koju nosim svaki dan ....

i jos 3 ce vec negde naci svoje mesto

bas sam srecan :blob:

• Author

nisam upucen a jel to moze jos da se naruci

Napravio sam 10ak komada više nego što je naručeno, tako da je odgovor - da, može. Idi na prvi post ove teme, vidi žiro račun i koliko da uplatiš, pa javi ovde kad to uradiš, da ti pošaljem poštom.

• 3 weeks later...

Da li mogu naknadno da se kupe prišivaljke u onoj knjižari u Nemanjinoj?

Hteo sam da pazarim danas još jednu, ali gospođa koja radi nije znala da li sme da ih prodaje.

• 2 months later...

Mene zanima da li je moguce sada naruciti prisivaljku,i da ja kao mladi junosa,promovisem KPS(za sada samo po Srbiji,a kasnije,nadam se i po svetu)

s'obzirom da sam i ja "mladi junosa" ovde,a voleo bih da promovisem KPS,isto pitanje...  smartass

• Author

Paz'te ovako... Ima ih koji su platili, a nisu preuzeli... Možda da vam dam njihove? :P

Ajde saberite se ovde na forumu, koliko vas ima, koliko komada hoćete, gde živite. U principu, cena (100 din na ruke ili 120 din na račun) je ista i kad izrađujemo jedan komad, i kad izrađujemo sto komada, jedino što mene mrzi da idem na Telep za jednu prišivaljku. Dakle, hajde bar 10-15 narudžbi, pa da sedam na bicikl :)