May 21, 201510 yr Ok. Jeste ...U pitanju je reka JangCe (ili zuta reka) i klisura poznata kao "Tiger leaping gorge" na severu provincije Yunnan.Postavljaj dalje!
May 29, 201510 yr Poshto se pedjalon ne javlja vec nedelju dana,da postavim jos jedan zadatak Gde je ovo?hint: zagledajte pazljivo, i videcete resenje
May 29, 201510 yr Gde je ovo?hint: zagledajte pazljivo, i videcete resenje Ovo je na terasi nekog hotela.
May 29, 201510 yr S obzirom da si mi oduzeo pravo da postavim pitanje, a bio sam opravdano odsutan , evo da pokušam da pogodim.Phi Phi ili neko ostrvo zapadno od Tajlandskog kopna?
May 29, 201510 yr Burmansko primorje .... Ngwe Saung Ma jok ... kakvi oduzeto pravo glasa!Samo da se zabavljamo da se ne vratis! Postavljaj!
June 1, 201510 yr Ako ste se udubili vidite da ima greška u nazivu.Nije trik pitanje ali jeste Budimpešta. Nekada odlično mesto koje godinama ne radi.Dakle žedni ako dođeš u Peštu nađi drugomesto da utoliš žeđ.Izvoli dalje.
June 4, 201510 yr Glavni grad evropske države, rublje i evri u kovanicama, znači ili je Moskva ili je Podgorica
June 4, 201510 yr Svidja mi se kako razmisljas ali nisi u pravu Ime dijela grada (na lokalnom jeziku) u kom se nalazi skulptura sa fotografije se rimuje sa imenom knjige koju su objavili Uros, Lazar i Marko.
June 5, 201510 yr Ima u Stockholmu Vasastan.Eto možda dolaze turisti iz St. Petersburga brodom pa bacaju svoje rublje po statuama EDIT: ako sam pogodio a prilično sam siguran da jesam, nek okači sutra neko ko prvi stigne, ne znam kad ću stići opet da se ulogujem Edited June 5, 201510 yr by Raymond Luxury-Yacht