October 11, 201410 yr Ladno-ladno. Druga hemisfera. Ima bogme više slova, ali su im boje karakteristične. Ali neće preterano pomoći ni ime kompanije, lete kojekuda.
October 13, 201410 yr Hm, pa nisam očekivao da je teško... Hint #1: u donjem delu slike nisu brda nego je more (!) Hint #2: Uroš bi ovo znao.
October 13, 201410 yr Odaću svima, da ne davim igru. Preuzmi, Peđalon.Visoke planine, velika reka, dolina, more, zapadna hemisfera... WestJet-ov avion...http://goo.gl/maps/nMt39Vankuver, Kanada...a Uroš tamo živeo nekoliko godina, mislim da mu se i vidi tadašnja kuća na slici (beše li Burnaby ili Surrey?)
October 13, 201410 yr Burnaby, odmah pored velike robne kuće. (Šutnite me ako ikada izgovorim šoping mol.)
October 22, 201410 yr Nije, nije.Kao pomoć Pegasus leti do tog grada. Edited October 22, 201410 yr by pedjalon
November 30, 201410 yr Mačapuri je izvorno gruzijski specijalitet, popularan u zemljama bivšeg SSSR.Azerbejdžan?
November 30, 201410 yr Da, da, trebalo je vremena dok sam skapirala taj lanac restorana/kafića i gdje se sve nalaze. Posle je već bilo lakše. Evo, mislim da nije teško kao tvoje. Edit: Sad ću da nađem novu fotku. Ova je mogla odmah da se skapira preko pretraživača iako je moja lična.Konačno. Edited November 30, 201410 yr by awinaken
November 30, 201410 yr Peđalone, mangupčino matora! Dobro si nam met'o... Vidiš kako sam se trudio da ostanem u granicama pristojnosti?
November 30, 201410 yr Peđalone, mangupčino matora! Dobro si nam met'o... Vidiš kako sam se trudio da ostanem u granicama pristojnosti?Vidim.