Jump to content

Koji je najlepsi, najslikovitiji smajli na ovom forumu? 17 members have voted

1. 1. Koji je najlepsi, najslikovitiji smajli na ovom forumu?

• :ll:
      2
    • zvizhd
      3
    • :banana:
      2
    • ::crazy:
      8
    • smartass
      0
    • :spot:
      0
    • kiklop
      0
    • nono
      1
    • :gossip:
      2

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Posted

Mora se priznati da skoro nema poruke na ovom forumu koju ne krasi jedan od mnogobrojnih i lepih smajlica. Ovde je mesto da glasate za svog omiljenog.? clap

Pa zar moze biti ista bolje od  :banana:

koja god muzika da mi ide na kompu,  :banana: nekako uvek igra u tom ritmu :)

mislim da nema boljeg od ovog> :dance:

mada ni  :shockkk:klanj:: ,  :veselo ne zaostaju z anjima! :))

• 3 years later...

Iskopah ovaj topic ispod debelog sloja prasine  ;D

Ja sam skoro predlagao Lazaru da ubaci jos neke interesantne smajlije, jeste da i ovih imamo dosta ali moje licno misljenje da bih ih trebali malo osveziti sa novima  :comp:

Evo ovako vrsim medijski pritisak na Lazara da ih ubaci  :roll:  nadam se samo da necu morati da ga mitim nekim  :pij:  ili nekom  :eat:

Gde ga iskopa... Ako imaš predlog za ubacivanje nekog smajlija, najbolje da ga sam pronađeš i predložiš, drugačije se neće desiti :) Btw, imaš svega par dana fore, posle neće imati kad :angel:

Poslao mu ja vec jedan link za smajlije na jednom formu (ne pitajte kom :roll:) a danas sam video i neke interesantne na B92 blogu.

U principu posto vidim da si ti crvena kao Lazar to mu dodje da valjda mozes da i ti  :comp: ubacis smajlije, zar ne?

Čestitam, ti si prvi koji je pomislio da sam žensko :)

Za sve predloge bolje se obrati meni, nego Lazaru, imaćeš veće šanse :)

Btw, smajliji bi morali biti slobodni za upotrebu, ne možemo da ubacujemo neke koji su kopirajtovani.

Kukuuuuu  :bang:, sorry za pol, kad sam pisao mislio sam da je post postavila Cruela DeVil-a  :angel:, ali sad sta je tu je neko mora biti prvi, nadam se da se neljutis  :)

Sto se tice smajlija kako mogu da znamo koji je kopirajtovan?

Inace ove sto sam video na VB3 forumu i B92 blogu mislim da sam video na jos gomili mesta tako da neverujem da je ijedan zasticen.

Fini su, nema šta. Ovi Šumadinci mi nisu interesantni, ali je zato gamer ;D ;D.

Doduše, ne znam da li bi bio koristan :).

Ови "шумадинци" тзв. Србе су мојих руку дело и смеју да се користе искључиво на сајту Србовање. Дакле ко ког их користи, негде другде - краде. То ја углавном случај са Б92, који су по томе познати.

Ови "шумадинци" тзв. Србе су мојих руку дело и смеју да се користе искључиво на сајту Србовање. Дакле ко ког их користи, негде другде - краде. То ја углавном случај са Б92, који су по томе познати

Bjuti je u pravu! Razjašnjeno još pre tri godine ;)

https://www.klubputnika.org/forum/index.php?topic=322.0

E, da, izvinjavam se beauty-u što mu, neznajući, uvredih ruku delo :). Nisu smajliji loši, daleko od toga, slažem se sa Nikolar91, ovaj što se krsti svakako je multiprimenjiv ;D, no generalno nisam luda za sitnicama te vrste.

Neverujem da si ga uvredila svako ima svoj stav a ti si svoj kulturno iznela. Recimo meni su ovi samajliji sa sajkacam coll pogotovu da ih ubacis kod se komentraisu neka "srpska posla"  ::crazy: