Posted April 6, 2014 Moze li mi neko reci da li ove Press kartice mogu da posluze na nekom koncertu sa slikanje sa muzicarima i sl? Vidim da u Amsterdamu prolazi na par mesta Da li je potrebno najavljivati se mejlom, zna li neko? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2014 Južna Koreja, prolaze li? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 15, 2014 Moze li mi neko reci da li ove Press kartice mogu da posluze na nekom koncertu sa slikanje sa muzicarima i sl?Sa samom press karticom,kao takvom - cisto sumanjam.Za svaki koncert/muzicki festival moras da se akreditujes unapred.Tako da ako ti je pitanje bilo u smislu da samo dodjes na koncert sa tom karticom i kao "E,ja sam press,pustite me" - cisto sumnjam da bi to proslo kod obezbedjenja. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 29, 2014 Ako neko slucajno zna gde mogu da napravim tu press karticu neka mi se javi putem pm Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 29, 2014 Evo ovdje ...http://bighugelabs.com/badge.php Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 30, 2014 Ja imam isto napravljeno press karticu, kao što je napisano u Istanbulu prolazi bez greške, evo samo da dodam još Istanbul Sapphire, isto puštaju free sa pressomProšlo mi još u Luksemburgu i Azerbajdžanu na nekim mjestima, recimo u Pragu mi nije prolazilo nigdje... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 6, 2014 Evo svež info:Amsterdam uz prethodnu najavu mail-om prolazi u muzejima Van Gogh, House of Bols i Icebar. U muzeju Van Gogh smo sa press karticom dobili i sluške za dž... samo nas je upisala ;-) U Rijks muzeju su nam rekli da više ne može samo da se pojavimo sa press karticom, već da je potrebna najava mail-om.Rotterdam Euromast toranj ni uz prethodnu najavu ne dopušta Kartice sam napravio sam i platificirao (ranije sam imao prave od tv kuće na kojoj sam radio i po zemlji sam ulazio bukvalno svuda, a prošle su uz perthodnu najavu i u Hrvatskoj i Mađarskoj) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 6, 2014 Ko je u Bangkoku i hoce bas profesionalno napravljenu karticu - kvalitetno odstampanu kao kreditna kartica, moze je kupiti na Kaosan road za 800 bahta. Das im sliku, depozit pola cene kartice i vratis se da je pokupis za sat vremena. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 8, 2014 Press u Moskvi?Nope. Ne prolazi nigde u Rusiji. Ja sam se žestoko svađao sa likovima i negde sam jedva uspevao da uđem. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 10, 2014 Ima li svezih informacija o prolasku kartica u Stokhomu? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 27, 2014 mene zanima kako im se najavljujete?da li samo nađete mail muzeja i napišete ja sam XY i predstavljam press XY, te bih želio da vas posjetim Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 23, 2014 Ljudi,Da li neko zna da li prolaze press pass NUNSa na EXITu? I kako ide sa akreditacijom?Pozdrav Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 23, 2014 Pre ces bubreg da dobijes nego akreditaciju od njih... A i prosao je rok za akreditaciju. Jako su rigorozni, imas na netu pravila. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 25, 2014 Ne mozes uci na akreditaciju na EXIT kao i na vecinu drugih festivala. Postoji protokol, medijska kuca te prijavljuje i isti podizes sa pasosom ili licnom kartom. Licno iskustvo. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 25, 2014 mene zanima kako im se najavljujete?da li samo nađete mail muzeja i napišete ja sam XY i predstavljam press XY, te bih želio da vas posjetim pomozite i meni... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 16, 2014 Nisam imala press karticu, ali sam probala da prodjem na Montparnasse kao novinar. Pitala sam na francuskom da li je besplatno za novinare, a onda su mi dali papir da napisem ime, prezime i koje medije predstavljam, deo koji se odnosi na kontakt, naravno nisam popunila i prosla. Salter radnik mi nista nije trazio, bacio papir u neku kutiju, dao mi kartu i ja se popeh za dz. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 17, 2014 Pompeja i razni lokaliteti i crkve na Siciliji ili besplatno ili u pola cene. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 18, 2014 Pozdrav svima. Uskoro putujem u Kušadasi pa me interesuje da li je neko pokušao ući u Aquafantasy water park, Pamukkale ili neko drugo mesto koje treba videti u blizini? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 26, 2014 Molim da mi posaljes fajl sa press karticom...ako ga jos imas. mstrika60@gmail.comHvala unapred. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 13, 2014 Pozdrav,samo da zahvalim na komentarima i prijedlozima, dečko i ja bili u Portugalu i uštedjeli smo nekih 150ak € na ulaznicama!Pusa iz Hrvatske Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 20, 2014 I ja bih da se zahvalim na super ideji za press, u Istanbulu sam samo platio za ulazak u Cisternu... Ostalo je free Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 20, 2014 Bez najave prolazi na Santoriniju - u Akrotiriju, i u oba arheoloska muzeja u Firi. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 6, 2014 Kakva je situacija u Londonu? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 30, 2014 Da li je neko koristio press u Sarajevu? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites