July 17, 200619 yr Lepo lepo... Svidja mi se i stil pisanja :-D Niste slikali cuvenu cardu na kraju sveta, sa najboljom corbom na kraju sveta. Bar je bila dok je gazda bio ziv...
July 24, 200619 yr Neka ostane zabelezeno moje usmeno priznanje da su i destinacija i deskripcija za svako divljenje!
August 1, 200619 yr Sjajno, sjajno ! Mo?da i krenem uskoro va?im tragom. Bod?a i ja smo bili pre par godina na Obedskoj bari. Kod motela na izlazu iz Obre?a moguće je rentirati čamac za (u to vreme) 100 dind?i/h i mi smo malo veslali između trski, ali nismo stigli dublje u močvaru. A za očekivati je da i tamo mo?e da se nađe trista čuda, pa ko voli...
August 1, 200619 yr Author Možda i krenem uskoro vašim tragom. Ako zatreba mapa, viči... nemam je na kompu, tako da je možeš fotokopirati. Možda i nije mnogo korisna ali je zato veoma simpatična A čamac je bio 200 dinara za ceo dan, tako da nas je izašlo 100 po osobi, nije loše, a?
August 1, 200619 yr Dve godine za redom sam klizila u sajci po Koviljskom ritu. Lazare, niste ga mogli vernije opisati.Svaka cast Samo su im "komarci k'o rode" Ako nekom bude zatrebao iskusni velac, koji pritom veoma uziva u tom poslu, slobodno me obavestite Nemojte da vas zavara mojih ... kilica