Posted July 15, 2016 Reklamiranje jeste zabranjeno, ali lista agencija koje vrše traženu uslugu ne spada u reklamiranje. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 16, 2016 Nije da reklamiram ali ovo ce sigurno biti korisno nekima, krenuo je shuttle prevoz iz Beograda - Aerodrom Nis (stopover Jagodina) koji je, koliko sam uspeo da provalim, tempiran da stigne na vreme pred letove sa aerodroma (malo prerano ako se ja pitam ali dobro) http://transfer-airport-nis.com/ Malo je skupo, ali konkurencija ce to vrlo brzo da sredi nadam se. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 16, 2016 Nije malo, nego je mnogo skupo! Po smeru 2460 dinara, ne znam koje pecurke oni koriste. Pa povratna karta je lastom 1770 a nis expres 1720. Taksi u oba smera u Nisu nije vise od 600 dinara ukupno, a ima i gradski prevoz. A nikako ne moze da bude ni brze, oni sto su okacili termine putuju 3sata i 20 minuta, neka bude i 3 sata, autobus za isto to vreme stigne u Nis. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 26, 2016 Pojavio se prevoznik neki za Niski aerodrom, izasla mi reklama, cityvan. Pitao sam ih za cenu jedan smer povratna 15/30e sto mozda vec moze da se uzme u razmatranje. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 27, 2016 Da evo sad sam im poslao mail, kupe sa kucne adrese u BGu za razliku od ovih prethodnih koji su skuplji. Definitivno bolja opcija. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 27, 2016 Dobra opcija (ako se slece u Nis dok je jos dan i ako se putuje samo sa rucnim prtljagom) - prosetati od aerodroma Bulevarom do autoputa i podici palac. Za maksimum 3 sata stize se u Beograd za dz. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 19, 2017 videh i taj niski aerodrom, stekao sam utisak kao da se rat zavrsio proslog meseca... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites