Jump to content

Featured Replies

Posted

Drug i ja treba da udomimo 4 drugarice provincijalke u cetvrtak da prespavaju. Nije im prvi put u Novom Sadu, mislim da su obisle uobicajna mesta. Problem je sto sad pada kisa svaki dan, a mi nemamo ideju kako da ih zabavimo.

Sta bi vi uradili da ste na nasem mestu? Dolaze u cetvrtak oko podne a odlaze u petak ujutru.

Ja bi napravio zurku kod tebe u stanu i pozvao sve forumase da se pridruže.  ;D

Cugopol nije nikad izneverio, mada moje društvo voli i druge društvene igre (koje mogu i ne moraju da podrazumevaju pijenje golemate količine alkohola), pa mi to praktikujemo kad nam se ne ide nigde. A ako baš mora van kuće... predložio bih Gerilu ili rakija bar. To su kafane sa pristojnim cenama i dobrom (negrandovskom) muzikom, koliko sam ja upoznat.

Bile u Novom Sadu? Odvedite ih u Karlovce i pokazite im :

- najstariju Srpsku gimnaziju,

- cesmu `Cetiri lava`,

- karlovacke crkve,

- karlovacku partrijarsiju,

- Kapelu mira,

- karlovacki muzej,

- muzej `Pcela i vina`, (obavezno probajte `Bermet`)...

Lep provod

Drug i ja treba da udomimo 4 drugarice provincijalke u cetvrtak da prespavaju. Nije im prvi put u Novom Sadu, mislim da su obisle uobicajna mesta. Problem je sto sad pada kisa svaki dan, a mi nemamo ideju kako da ih zabavimo.

Sta bi vi uradili da ste na nasem mestu? Dolaze u cetvrtak oko podne a odlaze u petak ujutru.

Beogradjanke? Vodi ih u Kontrast! :)

• Author

jao ljudi sve ste pogresno shvatili :bang:;D

To su mlade devojke, neiskvarene :angel:. Nisu za hardkor pijanke  pijjj.

Provincijalke znaci iz neke varosi daleko od Novog Sada. Rado bi ih vodio u Karlovce i svasta pokazivao, ali vreme je odvratno...

Sa parama stojimo (za srednjoskolske uslove) dosta dobro - oko 2000 dinara(manje). Bilo bi dobro da je to neka aktivnost u zatvorenom, hteli smo da ih vodimo na bazen ali im se ne svidja...

Mozda klizanje... Je l' proradilo klizaliste? Zna li neko cene?

Dajte ljudi jos ideja!  ;D

Evo termina za ledenu dvoranu:

ЛЕДЕНА ДВОРАНА

СМЕНЕ КЛИЗАЊА:

- радним даном            11,15-12,45/ 13,15-14,45/

17,15-18,45

- викендом                      9,30-11,00/ 16,00-17,30/

18,00-19,30/ 20,00-21,30

Cena je ista kao i za bazen samo jos dodaj i rentiranje klizaljki na to (mislim da je to jos 100din)

P.S. Za 2000 dinara mozes da platis 2 sata kuglanja u SPACE BOWLING-u (ili 1 sat kluganja i svako po jedno pice  :pivoooo:)

Po podne klizanje, a uveče kafana "Kod Džoa" - vrlo prijatno mestašce. Popijete par pića i pričate, muzika nije preglasna, cene su pristojne. Sutradan ujutru možete da overite burek kod Đorđevića, o kome smo već pričali. A zatim, kad ste već u centru... Pa, evo jednog možda neobičnog predloga  ::crazy:

Odlična mesta za šetnju, po kiši i nevremenu, jesu Muzej Vojvodine i galerija Matice Srpske. Oba mesta su ogromna i ima mnogo zanimljivih stvari za videti, a ulaz je smešno jeftin za studente. Tamo uglavnom niko ne ide, tako da, osim kustosa koji drema, verovatno nećete sresti živog čoveka, pa možete na miru da se našetate i siti se ispričate. A povremeno i pogledajte šta visi po zidovima ili stoji u vitrinama, ima zanimljivih stvari. (Znam da mladi ljudi imaju negativan stav prema muzejima i galerijama, stečen tokom dosadnih školskih ekskurzija... Ali samo treba savladati predrasude i posmatrati ih kao jeftina, topla, zanimljiva mesta za dugu šetnju pod krovom, na kojima čak postoje i klupe. Ako i izađete malo pametniji, neće da škodi ;) )

Ukoliko vam je ovo preozbiljno, možete otpadati na SPENS-u ili u Merkatoru :)

Po podne klizanje, a uveče kafana "Kod Džoa" - vrlo prijatno mestašce. Popijete par pića i pričate, muzika nije preglasna, cene su pristojne. Sutradan ujutru možete da overite burek kod Đorđevića, o kome smo već pričali. A zatim, kad ste već u centru... Pa, evo jednog možda neobičnog predloga  ::crazy:

Odlična mesta za šetnju, po kiši i nevremenu, jesu Muzej Vojvodine i galerija Matice Srpske. Oba mesta su ogromna i ima mnogo zanimljivih stvari za videti, a ulaz je smešno jeftin za studente. Tamo uglavnom niko ne ide, tako da, osim kustosa koji drema, verovatno nećete sresti živog čoveka, pa možete na miru da se našetate i siti se ispričate. A povremeno i pogledajte šta visi po zidovima ili stoji u vitrinama, ima zanimljivih stvari. (Znam da mladi ljudi imaju negativan stav prema muzejima i galerijama, stečen tokom dosadnih školskih ekskurzija... Ali samo treba savladati predrasude i posmatrati ih kao jeftina, topla, zanimljiva mesta za dugu šetnju pod krovom, na kojima čak postoje i klupe. Ako i izađete malo pametniji, neće da škodi ;) )

Ukoliko vam je ovo preozbiljno, možete otpadati na SPENS-u ili u Merkatoru :)

Nista bolje od ovoga neces cuti ni za sto godina! :)

Ako su fine kao što kažeš, svideće im se sigurno.

• Author

Pa nije bas ispalo kako je trebalo, vodili smo ih u fridu, malo prosetali, pa na kucni rucak. Onda su morale kuci jer nisu mogle da prespavaju.  flowers::

Videle one nema 'leba od vas dvojice, vi ih vodite na sokice a one se naostrile za lud provod  lol::

Да сте водили у Леополд преспавале би оне, чак би дошле следећи пут и опет преспавале. lol::