Posted October 5, 2010 E ma bilo je strava! Samo mi je krivo što ono razdvajanje na levo i desno nije uspelo zbog brojnosti Dok sam bila na izlazu iz tunela oni na kraju verujem da su tek ulazili... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 10, 2010 Evo i duhova http://www.24sata.rs/novisad.php?id=83829 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 11, 2010 Aparati i infracrvene kamere zabeležili su jake “aktivnosti” i u katakombama, gde su kod templarskog krsta čak pronašli i neke kosti, zabeležili određene glasove, a jedna devojka iz ekipe tvrdi da ju je nešto počupalo. Članovi ekipe kažu da u tom trenutku niko od njih to nije mogao da uradi, tako da sve ostaje pod velom misterije fali nam smajli koji se lupa sakom u celo! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 11, 2010 Aparati i infracrvene kamere zabeležili su jake “aktivnosti” i u katakombama, gde su kod templarskog krsta čak pronašli i neke kosti, zabeležili određene glasove, a jedna devojka iz ekipe tvrdi da ju je nešto počupalo. Članovi ekipe kažu da u tom trenutku niko od njih to nije mogao da uradi, tako da sve ostaje pod velom misterije fali nam smajli koji se lupa sakom u celo! Nikolice koga si to cupkao Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 12, 2010 hahahaha Počupalo je za kosu .gif' alt='::'> Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 2, 2010 Evo i duhova http://www.24sata.rs/novisad.php?id=83829 Što je najgore mene su kontaktirali producenti iz NBC-a ali sam odbio svaku dalju saradnju njima kada sam saznao da preko Media Arta uključuju i "akademika". Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 6, 2010 nego... kada bi mogli da se prošetamo podzemljem... ja bih išao ali ne kao vodič... mogao bih samo da pojasnim neke stvari: ko je, kada, kako, zašto sagradio podzemlje... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 12, 2010 tvrđava, nedelja, "kod sata" u 18h... kome jesen nije hladna neka nam se pridruži... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 12, 2010 posto nema nijedne potvrde... obilazak je otkazan za neki hladniji dan... :ok: Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 12, 2010 ja tek sad vido ovu poruku, kad je sledeci termin? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 13, 2010 sledeci vikend?! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 13, 2010 Aj samo da to bude petak ili subota jer je u nedelju Sveti Nikola Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 13, 2010 i ja sam za petak ili subotu! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 15, 2010 Moze i sto se mene tice Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2010 kad onda? uvece 6? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 17, 2010 mene kanda neće biti... ne morate da znate da sam se razboleo... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 17, 2010 Moze u pola 6, ja bih poveo jos min jednog druga, i potencijalno jos dve osobe. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 17, 2010 Micowiny aj prenesi svoje znanje na Nikolu91 on zivi u zgradi pored tebe pa taman da nam nesto interesanto prenese Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 17, 2010 Cuo sam se s Nikolom, zvanicno je u 6, pa ko hoce neka dodje, on nema net trenutno pa ga zvrcnite na mob ako nesto nije jasno. Do sad smo se nalazili kod sata pa kontam da je i sad tako. Aha, jeste, sad mi rece Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 9, 2011 Ghost Hunters International (S02E24) Petrovaradin, Serbia - Petrovaradin Fortress - Army of the Dead http://www.youtube.com/watch?v=NhW2zdllPOg&feature=player_embedded Ko kaže da nije opasno?! Buaahahahahaha..... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 9, 2011 I sad vi meni recite, jesu oni zaista toliko glupi, ili su samo skontali foru da zarade keš? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 9, 2011 Kolika je nameštaljka govori poslednji kadar na tvrđavi Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 9, 2011 Ovo nije nameštaljka, ovo je.... za rubriku "bez reči". Ja sa te strane ekrana ne vidim nikog glupog.... ;-) Što se tiče ljudi koji prate ovu emisiju, tu možda i ima poneko glup. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 9, 2011 Meni je žao što im nismo spremili dobrodošlicu. Uopšte nisam znao da su toliki retardi. Mogli smo lepo da se organizujemo da ih tako poplašimo, da sastružu stomake od straha... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites