Posted November 21, 2010 Hocu, idem sutra pa cu se kad se vratim odmah javiti sa svezim informacijama. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 22, 2010 Varminc puno srece i od mene, pa javi neki info kad se vratis Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 22, 2010 I? Zna li neko odgovor? Jos nesto,zna li neko tacno koliko vremenski moze da prodje od datuma kupovine koji je na papiru AFA? Neko kaze 3 meseca neko 6... Hvala najlepse Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 22, 2010 Pozdrav svima, bio sam danas na Kelebiji, pa da prenesem utiske. Market Tompaker se nalazi cim se predje granica, sa leve strane, a pored njega jos jedan manji market Hatar diskont.Kako sam cuo, zajednicki im je magacin, cene su potpuno iste u oba marketa, trgovci svi pricaju srpski, na kasi mozete da platite i u eurima, ja sam u tom Hatar marketu pazario za 96 eura, sto me je izaslo 26.122 forinte.Hatar market, drugi od granice je jako mali, sve je izuzetno skuceno, izmedju rafova ne mogu da se mimoidju dvoje kolica.Ali je veliki izbor prehrambene robe, kozmetike i kucne hemije.Potpuno iste cene i u Tompakeru, samo sto je veci. Primer, milka cokolada od 300 grama kosta 195 dinara, neka obicna cureca salama od 1 kg je 125 dinara, gillette gel za brijanje je 240...sve je to jeftinije nego kod nas.Ako pazarite da bi imali povracaj poreza onda ste svakako u debelom plusu, a i ako ne, svakako ste na dobitku, ako zivite relativno blizu, ja sam iz Vrbasa, mislim da do tamo ima nekih 60 kilometara, mozda gresim, zaboravio sam da gledam na sat, i meni se isplati otici.Rokovi na svakom proizvodu su ok, nista ne istice bas da ne vredi da se kupi, potrosice se sve i pre nego sto dodje taj rok.Bile su velike guzve u oba marketa pa nisam mogao bas sve do detalja da proverim, ali sam uzeo sve sto mi je trebalo, i zadovoljan sam.Tu sam za sva pitanja... Preporucujem da se ide tamo, mnogo ljudi odavde se tamo snabdeva, video sam puna kolica tih nekih jeftinih salama, kulena...pretpostavljam da su to ljudi koji pazare da bi preprodavali.Sta ce nekome 20 kulena inace?Jedan kulen od recimo 500 g kosta 400 dinara, to mislim da je dosta povoljno.Na granici nije bilo zadrzavanja, jedino u redu za afu je bilo oko 7, 8 automobila, ali opet mislim da to nije strasno. Moj utisak je da su ok marketi, izuzetno blizu, za afu odlicno jer se odmah mozete vratiti i pokupiti.Jedino sto nije sve tako reprezentativno kao recimo Cora, ali usteda je daleko veca nego tamo i u Metrou. Eto, toliko od mene za sada... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 22, 2010 Izvinjavam se, marketi se nalaze sa desne strane!!! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 22, 2010 Da li moze neko da mi kaze kako da proverim cenu nekog TV-a, i kako da znam da li mogu da ga porucim pa kad stigne da odem do Segedina po njega? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 23, 2010 I? Zna li neko odgovor? Jos nesto,zna li neko tacno koliko vremenski moze da prodje od datuma kupovine koji je na papiru AFA? Neko kaze 3 meseca neko 6... Hvala najlepse Ja sam svoju AFA-u uzeo nazada nakon pet meseci i nesto dana, znaci 6 meseci. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 23, 2010 Da li moze neko da mi kaze kako da proverim cenu nekog TV-a, i kako da znam da li mogu da ga porucim pa kad stigne da odem do Segedina po njega? Ja sam lepo ostavio sajt gde mozes sve da proveris od robe sta te zanima, a sajt je www.argep.hu Ja sam konkretno svoj televizor uzeo kod firme 220volt.hu, zvao Budimpestu, narucio svoj model televizora i rekao kad mi odgovara da tv bude u njihovoj radnji u Segedinu i sve je proslo savrseno. Tv je cak 7 dana ranije bio u radnji i cekao me. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 23, 2010 varminc, znam da nisi mogao baš sve do detalja da proveriš ali me zanima da li su to marketi samo za hranu i tako to, potrepštine za domaćinstva.. Ili ima možda npr. i kamperske opreme? Da li si to negde krajičkom oka spazio? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 23, 2010 Strikane, hvala, ali vec sam pogledala na tom sajtu i nema tog modela TV koji sam ja videla ovde kod nas. . . Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 23, 2010 varminc, znam da nisi mogao baš sve do detalja da proveriš ali me zanima da li su to marketi samo za hranu i tako to, potrepštine za domaćinstva.. Ili ima možda npr. i kamperske opreme? Da li si to negde krajičkom oka spazio? To su marketi samo za hranu i kucnu hemiju i kozmetiku, od kamperske opreme definitivno nema nista.Mali su marketi tako da mi definitivno nije promaklo tako nesto. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 23, 2010 E hvala na informaciji! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 23, 2010 Strikane, hvala, ali vec sam pogledala na tom sajtu i nema tog modela TV koji sam ja videla ovde kod nas. . . To je jedini sajt tj pretrazivac koji sam uspeo da nadjem a da je za Madjarsku. Ajde ostavi mi ovde koji model televizora hoces pa da ga i ja poganjam po netu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 24, 2010 Ajde pogledaj cenu i gde mogu da nadjem, ako ti nije problem. . .Izvoli:TOSHIBA 42X3000PG. . . Hvala puno! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 24, 2010 @Taja88 Jel taj model malo stariji model? Stvarno se ne moze naci nigde. Ne ulazim u Vas izbor ali zasto bas Toshiba? Ima jos mnogo drugih dobrih televizora. I dalje trazim ako nesto nadjem javicu preko PM. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 24, 2010 Osim 220volt ima li jos koja prodavnica elektronike u Segedinu ili da je blizu granice? A da se ponuda vidi preko interneta... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 24, 2010 @Strikan Ne znam stvarno, ali taj izbor je zbog karakteristika koje poseduje, a cena je 450e, jer mi tako nesto treba, za taj iznos da ima takve karakteristike. . . 42''LCD FORMAT 16:9 REZOLUCIJA 1920:1080 FULL HD DINAMICNI KONTRAST 6000:1 ULAZ: HDMI, SCART, KOMPONENT SNAGA ZVUCNIKA 2X20W. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 24, 2010 Da li taj supermarket na Kelebiji ima neki sajt, gde moze da se vidi njihova ponuda pozdrav Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 24, 2010 Da li taj supermarket na Kelebiji ima neki sajt, gde moze da se vidi njihova ponuda pozdrav Nema, cak nemaju ni kataloge. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 26, 2010 OK, jel si mozda video da li imaju nesto za bebe (pelene, kasice itd). hvala i pozdrav Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 26, 2010 OK, jel si mozda video da li imaju nesto za bebe (pelene, kasice itd). hvala i pozdrav Imaju pelene, ja sam samo gledao Pampers, trojka je 1450 dinara, ima i drugih vrsta ali to ne znam cene.Ima i kasica i sl. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 26, 2010 Pozdrav svima, interesuje me nesto vezano za AFU. da li je izvodljivo da nakon dobijanja pecata od madjara, odmah se vratis u Segedin po novac, obzirom da je sve blizu? Tj. da li mora da se ulazi u Srbiju? Da napomenem, ja ne bi kupovala nista od tehnike, uglavnom garderoba.Nista glomazno Pozzzzzzzzzz Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 26, 2010 Jel zna neko kada treba ici u Madjarsku oko bozica, kada imaju neke vece popuste i akcije... pozdrav Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 26, 2010 Varminic,može li info za praškove za veš Ariel,Tide,Persil i sl. I cene tableta za sudove. Hvala puno ! Strikane Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 26, 2010 Tablete su jeftinije nego kod nas, nisam uzimao, prasak je jeftiniji isto, isplati se ako imas povracaj poreza, a i bez toga ustedis malo, znam da je 12 kg arijela izaslo oko 2400 dinara, ne znam koliko i da li kod nas ima takvih pakovanja.U svakom slucaju, cene su nize nego kod nas, idem za par dana u Metro, pa cu odatle nadam se imati malo preciznije podatke o cenama, ovde je sve bilo zbijeno, mali prostor a velika guzva... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites