Posted October 26, 2014 Cao ljudi,Zanima me kada u Segedinu pocinju pred Bozicni popusti?Hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 16, 2014 pozdrav dragi ljudi,da se ndovezem na prethodni post, da li neko zna kad krece bozicni popusti? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 12, 2015 (edited) Pozdrav,Nov sam na ovom Forumu pa evo da malo razdrmamo ovu temu i u 2015.godini.Da li je neko skoro išao u Mađarsku (pre svega zanima me Tompa) ako jeste neka ostavi poruku kakve su sada cene tamo i isplati li se ići radi kupovine prehranbenih proizvoda. Edited March 12, 2015 by Goran_NS Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 15, 2015 Zdravo ljudi, gde sve ima u Madjarskoj prodavnica Decathlon? Nekako ne umem da se snadjem na onom njihovom sajtu na madjarskom. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 15, 2015 http://www.decathlon.co.hu/aruhazaink Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 14, 2015 Da li neko moze da mi kaze kakve su cene mobilnih telefona u Segedinu?? Na sajtu agrep.hu su cene dosta povoljnije nego kod nas. 60 evra jeftiniji plus afa. Problem je sto te radnje sa agepa nisu u Segedinu nego u Budimpesti, a ne bih bas da se klackam do tamo samo zbog telefona. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 9, 2017 Pozdrav! Danima iscitavam forume i kontam sta i kako,elem, planiram da odem u soping turu u Segedin preko agencije pa me zanima ukoliko kupim robu u vrednosti vecoj od 100eur a ne trazim povracaj pdv-a koliko se placa carina? (rizik mi je jer vidim da se moze cekati satima za overu obrasca a agencija sigurno nece cekati). Svaka info je dobro dosla Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 10, 2017 Povraćaj tkz Afe je od mađarske države a carina i porez se plaća srpskoj državi. To jedno sa drugim nema nikakve veze. Carina je, obično, 10% Porez 21% (?) na nabavnu cenu plus carina. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 10, 2017 22 hours ago, Ivi said: Pozdrav! Danima iscitavam forume i kontam sta i kako,elem, planiram da odem u soping turu u Segedin preko agencije pa me zanima ukoliko kupim robu u vrednosti vecoj od 100eur a ne trazim povracaj pdv-a koliko se placa carina? (rizik mi je jer vidim da se moze cekati satima za overu obrasca a agencija sigurno nece cekati). Svaka info je dobro dosla http://www.carina.rs/cyr/Informacije/Stranice/KorisneInformacije.aspx Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 29, 2019 Pozdrav; Nigde na forumu nemogu naći da li ima gde se u Segedinu mogu kupiti peći na prirodan gas (prodavnice,adrese) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 30, 2019 Ovo je foruma za individualna putovanja. cene peći u Segedinu potraži , pitaj čika Googla. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 1, 2019 Pedjalon pokušavao preko Googla al mi baš neide pa reko možda ima ovde pomoći U tebe sam se najviše uzdao Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites