Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Zimi obično putujem u toplije krajeve, pa ostavim zimsku jaknu kod kuće, jer mi to posle bude polovina ranca. Prošle godine sam se smrzao na aerodromu Beograd, mislio sam da ću se razboleti (iako sam bio toplo obučen, samo bez jakne). A evo sad čitam ovu vest od pre nedelju dana:

Na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", sudeći po objavama i fotografijama na društvenim mrežama, danas je grejanje bilo "jednocifreno", dok je spoljna temperatura bila ispod nule. Na fotografijama koje su objavljene na društvenoj mreži „Iks“ vidi se da termometar u jednom delu aerodromske zgrade, a C izlazima, pokazuje temperaturu tri do šest stepeni. Kako je navedeno u komentaru uz ovu objavu, u zgradi aerodroma zaposleni u avio kompaniji Er Srbija nudili su tople čajeve putnicima koji čekaju let, kako bi se zagrejali.

Da li se još neko suočio sa ovim problemom, i kako ste ga rešili? Postoji li neko mesto na aerodromu Beograd gde ima grejanja? Da li kafići imaju svoje grejanje?

Moguce da se i tako nesto dogodilo. Moje iskustvo od 9. januara je upravo suprotno. Dosli smo, naravno, u jaknama, jer je napolju bilo hladno, mozda oko 0. Na aerodromu smo prokuvali i bez jakni, jer je svuda bilo pretoplo.

Inace, u avionu je, tokom leta, odjednom postalo pretoplo, toliko da sam se zabrinuo. Ali, stjuardesa rece da taj avion "tako radi"😄 Prvo ohladi, posle zagreje, pa ce za 5-7min biti taman kako treba. I bi zaista tako. Samo ne rece da ce opet posle 10min biti pretoplo. Otisla malo "klima", ali nema veze. Airserbia😄

Na aerodromu ništa ne primetih 31. decembra. Bila sam obučena slojevito, pa sam pojedine delove garderobe ubacila u torbu. Naravno da je bolje sedeti u centralnom delu posle sigurnosne provere, a ne kod ulaznih vrata ili u holu blizu terminala u prizemlju, jer se vrata stalno otvaraju. Tu i pored grejanja mora biti hladno.

Sletela u sredu, dok sam čekala prtljag nije mi bilo hladno.

Jakna bar nije problem, kad se ukrcavaš nije potrebno da je staviš u ranac. Kad krenem iz KL AirAsia-om neću da mi zauzme umesto stvari prostor, a ograničenje je 7 kg. Ima da je obučem, ako ne dozvole ukrcavanje s jaknom preko ruke.