January 24, 201015 yr O Najrobiju sam prvi put cuo u sad vec legendarnim stripovima o Mister Nou kad sam imao 6 godina, uvek mi je posebno prijatno procitati nesto o tom gradu..
January 24, 201015 yr O Najrobiju sam prvi put cuo u sad vec legendarnim stripovima o Mister Nou A gde drugde? Taj broj se zvao "Najrobi autostop"
January 24, 201015 yr Evo o vizama, u po jednoj recenici Sudan - ambasada u Kairu, 100$, + 30ak evra za pismo preporuke od srpske ambasade + jos 30$ neka registracija u Sudanu Kenija - na aerodromu, 20 evra Tanzanija - na granici, 50 dolara Црвени пасош без мане што прелази гране без пуно акања Хвала! O Najrobiju sam prvi put cuo u sad vec legendarnim stripovima o Mister Nou A gde drugde? Taj broj se zvao "Najrobi autostop" А она кад је исто у Африци, али чини ми се у Камеруну и у Нигеру? Од тог стрипа имам жељу да посетим Агадеш, Зиндер, Гао, Тимбукту... ал стално ратују Туарези тамо И Манаус наравно Иначе, у овом посту бих критиковао пропагирање атеизма
January 25, 201015 yr Samo da napomenem da se Kartum jako promenio od vremena kada je Mister No bio tamo...
January 25, 201015 yr Citam i uzivam! Doduse, propustio sam par poslednjih tekstova, pa sam veceras bio i u Sudanu i Keniji, Somaliji... Sta li cu tek da sanjam nocas:) Elem, ne nadam se poklonu iz Kenije, ali, evo mog vidjenja 3 pomenuta lika:) Do sad nisam cuo ni za postojanje plemena u Keniji, a kamo li za njihov sukob, ali, veceras sam saznao da ih ima 3, pa mi nekako ove poznate face lice na predstavnike svakog od tih plemena, na kraju krajeva i svi oni poticu iz ponekog plemena... Za razlog zasto ih slikaju po busevima - nemam objasnjenje, bitno da sam ja rekao nesto )
February 2, 201015 yr @Lazar 'Ladno si me podsetio. Taj naslov stripa je chuchao u nekom budzaku u mom mozgu i ti si ga sada oslobodio, ne bih se sam nikada setio. Hvala ti za to! Da nemas slucajno taj broj sachuvan ?
March 26, 201015 yr Više nego oduševljen svime što čitam. Potpuno novi doživljaj Afrike. Uhvati me stid i sram jer sam i sam pripadnik tih belaca koji su takvi kakvi jesu prema afrikancima!