Posted February 19, 2010 Jel neko bio vec tamo neki savet? Ja bi isao ovako turisticki ne znam bas puno o njoj pa me zanimju misljenja drugih ljudi. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 19, 2010 Види имаш неку акцију Аир Франса из Загреба за Америку до јуна, повољне су карте. А из америке где год стигнеш је релативно јефтино. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 19, 2010 Trazi (cekaj) neku promociju do Amerike, a po Americi imas dosta lowcost kompanija. NYC-Los Angeles moze da se nadje za 130-140$. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2010 Ево АирФранце има исту ту акцију и из Београда. New York from 323 € Washington from 386 € Toronto from 401 € Chicago from 420 € Boston from 443 € Philadelphia from 443 € Los Angeles from 443 € Houston from 450 € Detroit from 453 € Montreal from 486 € Las Vegas from 649 € Mexico from 731 € http://www.airfrance.com/RS/en/local/resainfovol/meilleuresoffres/promo_america.htm Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2010 Ovo je extra sajt za takve stvari - www.onetravel.com Najbolje mozda da gledas linije iz Budimpešte ili Milana. Inače, ovo je možda tema za subforum "Jeftini letovi"... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 20, 2010 Ево АирФранце има исту ту акцију и из Београда. New York from 323 € Obozavam ovo "from" jedna karta po toj ceni, a ostale skuplje od redovnih cena ! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 24, 2010 Pa dobro, al zato ako si fleksibilan možeš da izabereš datum kad je karta najjeftinija.. I stvarno mi neće biti jasno nikad zašto svi ljudi preporučuju da se leti sa Zagrebačkog. Zar je to stvarno toliko jeftinije? pa i da je 100eur (što i ne verujem), samo preračunaj cenu busa do ZG, onog što trebaš da pojedeš i popiješ u ZG, i taksija do aerodroma. Letiš lepo sa beogradskog i zabole te, nikakvog cimanja nema Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 24, 2010 da, ali ovde ima dosta autostopera, pa im put do ZG izađe za dž. pa isto tako i do aerodroma, pa ponesu svoje sendviče, pa nađu ZG-Dortmund za 5 €, a BG-Dortmund će biti 30-35€ itd. vole ljudi da uštede, a imaju vremena... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 26, 2010 Da ali to je meni izuzetno rizično da stopiraš do Zagreba npr da bi išao u SAD, ne kažem za Dortmund i 5 eura, nego za SAD i 500e kartu. Uostalom šta ti garantuje da taj dan te možda ne bude htela sreća, pa niko ne bude hteo da ti stane Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 26, 2010 Da ali to je meni izuzetno rizično da stopiraš do Zagreba npr da bi išao u SAD, ne kažem za Dortmund i 5 eura, nego za SAD i 500e kartu. Uostalom šta ti garantuje da taj dan te možda ne bude htela sreća, pa niko ne bude hteo da ti stane svako ima pravo na izbor i svako zna sta je najbolje za sebe ja do sada nisam isao stopom i volim da imam odredjenu dozu komfora ali ne ubedjujem druge da je autostop losa opcija Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 29, 2010 U pravu si... Ja samo kažem da nije možda to vredno kad ideš na tako dalek put. Naravno, ne želim ja da ubeđujem ikoga, ne donosi mi ikakav profit Al naravno sloboda izbora Poštujem. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 22, 2010 Ja ti preporucujem agencije nasih ljudi u USA, oni obicno imaju dobre deal-ove. Primer: valueair.com Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 21, 2012 zanima me jedna informacija oko dobijanja turisticke vize,da li je potrebno prije onog razgovora u ambasadi kupiti povratnu kartu ili ne i na koliki vremenski period najcesce odobravaju turisticke vize hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 22, 2012 zanima me jedna informacija oko dobijanja turisticke vize,da li je potrebno prije onog razgovora u ambasadi kupiti povratnu kartu ili ne i na koliki vremenski period najcesce odobravaju turisticke vize hvala Bolje pitaj na temi za americku vizu https://www.klubputnika.org/forum/index.php?topic=2802.0 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 22, 2012 zanima me jedna informacija oko dobijanja turisticke vize,da li je potrebno prije onog razgovora u ambasadi kupiti povratnu kartu ili ne i na koliki vremenski period najcesce odobravaju turisticke vize hvala Bolje pitaj na temi za americku vizu https://www.klubputnika.org/forum/index.php?topic=2802.0 hvalaa Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites