Jump to content

Featured Replies

Posted

Kao što ste verovatno primetili, podelili smo sekciju "po inostranstvu". Postojeća sekcija će ostati vidljiva dok ne rasporedimo teme tamo gde pripadaju, ali nije moguće otvarati nove teme u njoj. Valjda ćemo brzo sve rasporediti.

Ujedno smo objedinili par postojećih sekcija pod "Putnički servis".

Da ne biste pitali zašto smo strpali zajedno Amerike ili Australiju sa Azijom ili zašto nismo još nešto usitnili - zato što nema potrebe u ovom trenutku. Ukoliko neka sekcija postane dovoljno aktivna da zahteva dalju podelu, to je najlakše uraditi. Za sad bolje da stoji ovako, nego da nešto zvrji prazno.

Eto, konačno obavismo i ovo smartass

samo da primetim, ako hocu da postavim temu o Crnoj Gori, treba li to da postavim u Evropi?

Mozda nije lose resenje da se stavi Srbija i Balkan, ili Srbija i exYu?

ipak su putovanja po regionu kod nas cesto povezana sa ostalim bivsim Yu republikama, a da ne pricam kolko to sve spada u Evropu a ne u nashe prostore, pa mora u tu sekciju. A?

meni je evropa ok, vise me nervira sto imamo gomilu tema - hosteli - jeftini hosteli - jeftin smestaj - hosteli po svetu itd itd

mozda da se neka sekcija za smestaj napravi...?.. ili da se te teme malo pospajaju...  :102:

sta mislite da u okviru svake sekcije ima sticky topic "smestaj"?

za sada imamo

Cene hostela i sajtovi za rezervisanje smeštaja

Smestaj po svetu

Otkazivanje hostela

Hosteli

Rezervacija hostela

Kako do smestaja

Online request (za hotele)

............

nesto cu pospajati..

Nibi bilo lose cak neke teme razdeliti ili zapoceti nove jer kad vidim temu od preko 10 strana jako mi je mrsko da listam pogovu sto cesto moze proci i po dve tri strane a da se nenadje korisna informacija.

i to je istina.. ali neke teme ce neminovno biti dugacke..

ako se razdvaja moraju se dobro definisati nazivi tema. ako imamo temu hosteli, pa hosteli-preporuke i temu smestaj u svetu ne mogu odmah da znam sta je u kojoj. zato treba svi da pazimo kada naslovljavamo teme da bi pretraga posle bila laksa..

ja imam obicaj da otvorim glavnu stranu foruma i da pootvaram sve crvene teme u nove tabove. Onda otvorim poslednji tab i pootvaram sve new naslove. Onda odem na poslednji pa ga procita, ugasim, odem na sledeci procitam pa ugasim i sve tako dok se sve ne prelista.

I ovako je bila velika zbrka u brouseru, a tek sad sto je....  :shockkk:

Imash gore "Unread posts" koji vodi na jedan od ovih linkova koje je dao gospodin Chi. Tako necesh nishta propustiti...