Posted December 24, 2016 Beograd - Maldivi 268 €, 02.03-13.03. flydubai Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 24, 2016 Ludilo! Hoce li neko? 😃 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 31, 2016 Postovani forumasi , iscitala sam desetak zadnji stranica i ostala fascinirana kakvim znanjima raspolazete. Elem , moj problem i nije tako veliki. Pocela sam da planiram poklon putovanje za cerku koja zavrsava osnovnu skolu i zelja su Kiklade. Kako da nadjem najpovoljniju kartu za Atinu...odnosno Paros ili Santorini? hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 1, 2017 http://travelfree.info/2016/12/cheap-flights-from-the-uk-to-auckland-new-zealand-for-517-round-trip/ London - Novi Zeland £472 AirChina Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 1, 2017 13 hours ago, Mitza said: Postovani forumasi , iscitala sam desetak zadnji stranica i ostala fascinirana kakvim znanjima raspolazete. Elem , moj problem i nije tako veliki. Pocela sam da planiram poklon putovanje za cerku koja zavrsava osnovnu skolu i zelja su Kiklade. Kako da nadjem najpovoljniju kartu za Atinu...odnosno Paros ili Santorini? hvala morate biti malo precizniji, u kom periodu bi isli, koliko dana bi ostali, koliko ljudi, da li je samo Beograd opcija. Do Atine leti olympicair, trenutna karta je oko 100e u letnjem periodu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 1, 2017 Za Atinu leti Ryanair iz Sofije za neke sitne pare.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 1, 2017 Do Atine leti Aegean iz Beograda. https://en.aegeanair.com/ Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 1, 2017 Hvala . Do Sofije , s obzirom da sam iz Beograda je suludo i da pomislim da se cimam. Mislim , nisam sigurna , da Aegan ispadne nepovoljniji od Air Serbia jer posebno naplacuju prtljag. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 1, 2017 Krstarenje 12 siječanja 99 EUR: 1 Civitavecchia, Rome / Italy 17:00 2 La Spezia / Italy 9:00 20:00 3 Savona / Italy 7:00 17:00 4 Marseille / France 8:00 17:00 5 Barcelona / Spain 9:00 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 1, 2017 2 hours ago, Mitza said: Hvala . Do Sofije , s obzirom da sam iz Beograda je suludo i da pomislim da se cimam. Mislim , nisam sigurna , da Aegan ispadne nepovoljniji od Air Serbia jer posebno naplacuju prtljag. MIslim da u besplatni rucni prtljag dimenzija 56*45*25cm tezine 8kg koji daje Aegean moze dosta toga da se smesti, narocito jer biste putovali leti, kada je garderoba lagana i minimalna. Sad...po zelji. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 4, 2017 RYANAIR January SALE: 2 Million Seats 20% OFF Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 4, 2017 Trenutno su kod Air Serbia za 100 eura jeftinije povratne karte Beograd - Atina nego kod Aegan. No , bez obzira na sve to, imam vremena na raspolaganju pa se verovatno odlucim za bus a onda posle nekoliko dana u Atini opusteno na ostrvo. Citala sam forume , te kasni avion, pa trci i hvataj ferry u poslednji sec. Suvise stresno za mene. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 7, 2017 Belgrade – Maldives – Belgrade Feb 6-20, 13-26, Feb 23 – Mar 1, Feb 27 – Mar 13, Mar 6-15 from €268 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 8, 2017 Non-stop from Vienna, Austria to Cuba from only €374! Travel dates: January – February 2017 Sample dates: Jan 12-18, 12-25, 19-25 , Jan 19 – Feb 1 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 9, 2017 (edited) Qata,r Beograd-Bangkok ima za 395 EUR(uz placanje visa karticom i promo kod VISA)... Edited January 9, 2017 by deki011 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 10, 2017 ERROR FARE!!! Flights from Europe to SAN FRANCISCO / LOS ANGELES for €146 round-trip! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 10, 2017 (edited) Qatar Airways Treasure Hunt, za nas region 12og Januara. ko ne zna sta je ... trazi se golden ticket, tj karta za 0eur (moze i za vise osoba). Veoma tesko, skoro nemoguce naci, ali ko ne proba ne moze ni da se nada http://www.qatarairways.com/global/en/offers/travel-festival-treasure-hunt.page YT video sa hintovima za pretragu: Edited January 10, 2017 by traveleasy Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 10, 2017 To je prosli put bilo najgore gubljenje vremena, valjda su ga popravili malo. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 10, 2017 A kako funkcionise, ako neko nadje tu kartu, ona vise ne postoji? Koliko takvih karata je dostupno uopste? Da li moze da se ucestvuje i u nekim drugim zemljama? Npr, Austrije, posto nije istog dana kao i za Srbiju, a blizu je i moze se uzeti karta, npr Bec-Dubai. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 10, 2017 (edited) Ako nadjes kartu, uneses sve sto treba da uneses i dobijes booking confirmation Da li postoji jos takvih karata ili ne, kapiram da ne treba da te zanima Sto bi rekao Thirsty, prosli put je bilo opako gubljenje vremena. Koliko karata je dostupno... jedino da pitas nekog u QR-u. Kapiram da moze da se ucestvuje u svakom izvlacenju.... mozda je potreban neki proxy, ali ne verujem, pogtovo ne za Evropske zemlje. Edited January 10, 2017 by traveleasy Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 10, 2017 Mozes da trazis polaske iz svih zemalja i gubis mnogo vise vremena Nema ogranicenja, meni je npr normalno "izlazila" jedna od tih jeftinih karata iz Istanbula. Fora je u tome sto su prosli put potpuno kretenski rasporedili zemlje pa su u istih sat vremena imali Poljsku i citav Balkan i naravno pao im je sajt. Drugi je problem sto tih karata uopste nije bilo. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 10, 2017 Sad je isto: Quote Thursday 12 January 2017Early afternoon Armenia, Azerbaijan, Bulgaria, Croatia, Georgia, Hungary, Poland, Romania, Russia, Serbia, Turkey. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 10, 2017 2 hours ago, ThirstyTraveler said: Mozes da trazis polaske iz svih zemalja i gubis mnogo vise vremena ... Drugi je problem sto tih karata uopste nije bilo. Pa, cek, znaci, dvaput nista je nista, promocije nije ni bilo, niti ce je biti Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 12, 2017 Jbte ovi iz QR-a ne znaju da osposobe stranicu za ove zajebavancije opet server error Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 12, 2017 (edited) The usual Pretrazio sam preko mobilne aplikacije jedinu destinaciju koja me zapravo zanimala i naravno nisam nasao nista. Jun BEG/ZAG/BUD - SEZ, 0 karata. Edited January 12, 2017 by ThirstyTraveler Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites