Posted May 18, 201015 yr Evo kako izgleda jedna tura kroz Barselonu, uz asistenciju "strucnog'' vodica jedne beogradske agencije. Kliknite na link ispod: http://www.youtube.com/watch?v=VG8iM9Jj1es
May 18, 201015 yr Ja bih iskreno posle nekoliko minuta trazio da ucuti ili da pocne da prica na engleskom, vise bih je razumeo...
May 18, 201015 yr Hahaha, pa da vi vodite neke tinejdyere mojih godina (jos ako su neka muska skola) ne bi vas drzala koncentracija jer se stalno svi deru i dobacuju.
May 18, 201015 yr Dženova se nalupala za medalju ! Nego, interesuje me, da li se pravilno kaže monačanski jezik, monegaški jezik ili nešto treće? U originalu je Monegasque.
May 27, 201015 yr jel skontao neko koja je agencija? ja juce setam sa drugaricom po zrenjaninu, imamo tu neki most koji je na suvom ostao kada su pregradili begej.. i prelazimo tako taj most i meni se otme "e bas je ovaj most KURIOZITET"
May 30, 201015 yr POZDRAV!! Video sam postavio i uklonio ja ) jer je Dzenova imala problema u agenciji... Faca joj je cenzurisana i video sam opet postavio :DD UZIVAJTE!! (u sta ne sumnjam) )
May 31, 201015 yr Jel ja moram da te proganjam po svim forumima da bi mi rekao koja agencija je u pitanju ?!
June 1, 201015 yr Дај људи реците која агенција је у питању, на крају крајева нека и има проблема кад није за овај посао.
June 11, 201015 yr meni nije nesto smesno. Kako ce ona imati manje problema ako joj je faca cenzurisana a u firmi vec znaju za video?