Posted May 31, 201015 yr Nekoliko fotografija sa petog tradicionalnog godišnjeg planinarenja Kluba putnika Srbije - noćni uspon na Jankov Kamen (1.833 mnv), Golija, vikend 29/30 maj. Autor: Lazar Pašćanović Pročitajte ceo tekst
May 31, 201015 yr Evo ja okačih par fotki sa mog aparata, čisto da imamo nešto na sajtu, jer znam da će nas sve mrzeti da pišemo tekst o planinarenju...
May 31, 201015 yr Sjajne su fotke, posebno one sa isparavajućom šumom i oblacima pod nogama. Okupirasmo onu stanicu u Požegi, tek sad primetih
May 31, 201015 yr Slike su divne, narocito horizonti, koji dokazuju da ne treba odmah sici sa planine, cak i kada rizikujete da vas vetar oduva
May 31, 201015 yr Na jednoj od slika, pomislih da ste cak radili i jutarnje razgibavanje i fiskulturu, kad ono: "Govor!" Salu na stranu, lepo je videti da okupljanja ovakvog tipa jos uvek postoje! Svaka cast!
February 4, 201312 yr Uvek me odushevi na slikama Golije zeleni tepih,trava dodje mi da je popasem ko krava kako izgleda zdravo i lepo elem josh nisam probao patike na roshtilju,moguce da su ukusne ;P