Posted August 27, 2010 U Amsterdamu? Mnogim ozanjenima nije problem, dozivljavaju punu draz Amsterdama. Video sam jednog cikicu sa cegerom, vraca se iz prodavnice pa je svratio kod tete u izlog da se opusti. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 27, 2010 Ma, salim se! :- Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 29, 2010 Samo da nagovestim da nikako ali NIKAKO ne pokusavate da slikate u RLD. Ono sto sam video nije nimalo prijatno, neki Nemac je slikao izlog i izletelo je pet kurvi i sutiralo ga na ulicici a ubrzo su dosla i dva crnca i odveli ga u nepoznatom pravcu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 29, 2010 Jedan predlog za sve koji prolaze kroz Amsterdam. Nasao sam extra salon za kinesku masazu Ni HAO Nieuwebrugsteeg 18/20 1020AH Amsterdam 06/110-88-000 30 Minuta - 20e 60 Minuta - 35e Nije skupo, imajuci u vidu to da smo mi putovali sa vrlo malo para i da nam je svaki euro bio bitan a ipak smo isli na masazu. Da objasnim gde se nalazi, kada se od VICTORIA Hotala krene ka RLD-u ulica u koju ulazite je ulica u kojoj je salon, kroz izlog se vide one fotelje za masiranje a sobe za masazu su na spratu. Mi smo izasli kao novi posle pola sata. Jedan je kukao kako je ova masaza bolja od devojaka u izlozima. Ako se ovo smatra reklamom neka moderatori izbrisu post ili deo sa kontaktima a ja mogu da saljem kontakte na PP. Pozdrav iz kisovitog Amsterdama. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 15, 2010 Jel može neko da preporuči neko mesto gde se nalaze jeftini brodovi za krstarenje? Imam jedan dan da obiđem neki drugi grad, šta mi preporučujete, Hag, Roterdam ili možda Antverpen? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 15, 2010 ja bi isao do antwerpena, mada i hag sa sheveningenom je cool Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 25, 2010 Narode, ja odoh opet za Amsterdam. Jel ima neko pouzdanu informaciju o tome koliko mogu da ostanem, i koliko posle toga moram da provedem u Srbiji pre ponovnog odlaska? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 25, 2010 priznaj da si bio kod onih lepih devojaka u kvartu crvenih fenjera , čim se vraćaš na mesto zločina Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 25, 2010 Ne, nego sam dobio ponudu za posao. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2010 E, blago tebi! .gif' alt='::'> Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 14, 2011 Sta se ovo desava? Niko vise neide u Amsterdam? A ja se ponado da cu da budem nekome turisticki vodic Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 30, 2011 Evo mene Planiram da krajem aprila putujem u Ams sa jednom agencijom iz Beograda,u pitanju je grupna tura busom.. Inace tura se zove - Amsterdam - Queen day.. Je li stvarno to ludilo od dana i zurke onakvo kakvim ga oni predstavljaju? Inace,bicemo tamo 4 noci i 5 dana... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 7, 2011 To je jedan sveopsti vasar Mada neznam koliko je pametno ako prvi put dolazis u dam da dodjes na kraljicin dan? Tesko da ces skontati grad kako treba ali opet vredi Ako nije tajna koliko kosta ta tura i u kom hotelu ste smesteni? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 13, 2011 Bicemo jos par dana prije i posle kraljice.. tura kosta 220evra sa posjetom bechu i minhenu usput.. smjesteni smo u hostelu taj termin mi odgovara pa zato..nije specijalno zbog kraljice .. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 28, 2011 Odlicno, imaces priliku da vidis Amsterdam jer na kraljicin dan tesko da mozes ista da vidis. inace 220e je dzabe da takvu turu mislim da samo povratna autobuska karta kosta toliko Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 1, 2011 Meni je Amsterdam stavrno jedan od najlepsih gradova gde sam bio. Proveo sam se ko zmaj.. i jedva cekam opet da ga posetim. I sto je najsmesnije nisam nesto puno para ni potroshio al da sam imao mnogo vise love sve bi spucao Od stvari koje treba da obidjes to su Van Gogov Muzej na 3 sprata, koji nevidjen, meni licno najdrazi....imash Van Goga i sve njegove savremenike, Rijks Mujzej koji je uglavnom posvecen Rembrantu, al imash i jedno 3 Vermera..ima malo Halsa.... ja se nadam da su zavrshili renoviranje, muzej savremene umetnosti. i to ti je sve na jednom mestu u muzejskoj cetvrti. Na Dam Skveru obidji Madam Tiso muzej koji je odlican... na skverovima je inace zesca bleja i stalno ima nekih desavanja...posebno na tom Damu. Onda imash josh i Rembrantovu kucu koja i nije nesto, al je sanimljivo videti ..i takdje kuca Ane frank je buljanfer tako da sta znam. Isto tako i hajneken muzej.. i muzej Dijamanata.. ja sam imao takvu turu da sam sve to obisho ...al sad po izboru. E da obavezno poseti muzej mornarice.. ili mornarski tako nesto nemam pojma.. nikad je bolji. Naravno ako si fudbalski fan obavezno Amsterdam Arena..ima muzej njihov i izlazak dole na teren...ja sam imao tu nesrecu da su tad igrali u gostima..ako zabodesh tekmu to je ludilo, ceo grad je taj dan u tom znaku. Ima josh 101 muzej....mali i veliki ..al aako ti se bacaju pare idi ..ima muzej mucenja koji je jeziv.. Red Lajt je jedan poseban muzej, ko sto rece neko nemoj ni da vadish aparat.. ja sam izvadio aparat da slikam neku crkvu ( Zamislite gde ja slikam crkvu ) u sred red-a i jedva izvukoh zivu glavu. Meni se licno ta voznja po kanalima i nije nesto svidela..jel sve to obidjes i ovako u setnji..josh ako pre toga posetish neki kofi shop setnja je milina Neko je pomenu bezbednost...ja sam se osecao poprilicno bezbedno i ako me je mnogo ljudi upozoravalo na razna sranja...al sam u to vreme bio zesci magraac i mi slim da je samo luda sreca koja me je spasla sranja. Tako da oprez nikad nije na odmet. E da obavezno uzmi bajs..obilazak grada bajsom je najbvolja stvar..i zaboravi na bajs kad ga ostavish negde.. hahah U stvari zaboravicesh ga i ovako haha E sad oprostite sto je malo ovako ne sredjeno Sigurno sam nesto zaboravio...posto o Masterdamu ima da se prica koliko volish ...al valjda ce me neko dopisati. Kofi sopovi po tvom izboru..svaki ima nesto kul Nazalost nema vishe pecurki...to je bila jedna od najboljih stvari. Ali svima kazem da sutra dodje novi gradonacelnik i ukine i red Light i sve kofi sopove, Amsterdam bi mi i dalje bio najlepsi grad u evropi. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 3, 2011 Amsterdam - Queen day.. Je li stvarno to ludilo od dana i zurke onakvo kakvim ga oni predstavljaju? Inace,bicemo tamo 4 noci i 5 dana... Jeste!!! Odlican si termin izabrao. Ja sam ni ne znajuci da se to odrzava bas u to vreme posetio Amsterdam i za tih 5 dana se super proveo i svasta video. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 13, 2011 Rufio da se nadovezem na tebe, pecuraka ima josuvek ali ne bas u svakoj radnji i zabranjene su po cofishopovima mozes da kupis i nosis kuci Nemojte da bacate pare na has kolace jer u sebi imaju manje hasisa nego sirup protiv kaslja a kostaju 5e od cofishopova preporucujem BABA i BULDOG mada i drugi nisu losi Crkva u centru RLD je i napravila sam RLD kako svestenici nebi postali pederi a siromasni narod Amsteldama (prvobitni naziv Amsterdama) su u izloge postavljali svoje zene za svestenike i gusare kojima je Amsteldam bio glavna luka Sto se bezbednosti tice u RLD-u mozes prilicno bezbedno da se osecas ako nikoga nediras niko te nece ni dirati pandura ima na sve strane i jako su kulturni, za razliku od nasih ovi su bre gospoda. Ako ti neko nudi da kupis kokain na ulici ili kako se cesto nudi CARLI nemoj jer je to navlakusa U principu Berlin sam obisao za dva dana a u Amsterdamu sam vec skoro pet meseci i nisam jos obisao sve preporucijem ICE BAR ako imas flajer ulaz je 14e i to je jedno ledeno iskustvo sluze pica u casama od leda... Uf, mogu ja ovako do ujutru Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 15, 2011 Iscitala sam sve sto ste pisali u vezi sa Amsterdamom i napravila neki plan kada su u pitanju muzeji i obilasci. Razmisljala sam da uzmem IAM Card, trodnevna je sada 53e, ali s obzirom da cu biti smestena u blizini tzv. muzejske cetvrti i da ce mi sve biti relativno blizu, ne znam koliko bi mi se to isplatilo. Pokusacu, naravno, da iskoristim i Press karticu, pa ako bude proslo, super! Sto se tice prevoza, vidim da su ukinuli Stippenkaart, a zamenila ju je Anonimus Ov Chipkaart i najjeftinija kosta 7,5e. Da li ta karta moze posluziti i za prevoz do aerodroma i da li vazi za nocne autobuse? Zapravo, kako sve to u praksi funkcionise i koju kartu mi je najbolje da uzmem s obzirom da prevoz necu puno koristiti? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 16, 2011 Plan je da se ode stopom do Amsterdama i tamo ostane 2,3 dana pa ti e-poslovi javi de ima te pecurke Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 26, 2011 Pecurke ima gde hoces ali ti ja preporucujem Buldog jer mi tamo radi brat pa znam da su sveze. Ideja o stopiranju do Amsterdama je odlicna ali se neisplati. Imas wizzair za 150e povratna karta a od Eidenhofena do Amsterdama nije skup voz mislim da je oko 15e Sto se tice OC-CHIPKARTE ona vazi za nocnu voznju ali ti opet naplate 3.5e za prevoz tako da je bolje da se nevozite nocu. Lep provod vam zelim Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 30, 2011 http://www.shareapic.net/content.php?gid=933755&owner=e-poslovi Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 3, 2011 Koliko kosta iznajmljivanje bicikla na 3 dana? Po mapi vidim da cu biti smestena malo van centra grada,pa mi se biciklo cini primamljivije od neke druge vrste prevoza.. A kad smo kod prevoza, kako to funkcionise?Imaju one karte koje vaze vise dana?A cena pojedinacnih? E,da.. I parking me zanima. Koja je preporuka za ostavljanje kola,sto jeftinije,a sigurno Hvala. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 4, 2011 Bio sam pre dve godine pa sam zaboravio ime, ali auto jeftino mozes da ostavis na parkingu kod nekog stadiona van grada, probaj da izguglas. Recimo da je za ceo dan manje od 10 evra a dobijes i kartu za prevoz do grada. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites