Jump to content

Koje prevozno sredstvo najcesce koristite? 155 members have voted

1. 1. Koje prevozno sredstvo najcesce koristite?

• Voz
      36
    • Bus
      37
    • Automobil
      35
    • Avion
      25
    • Kamion
      3
    • Bicikl
      13
    • Motor
      2
    • Brod
      0
    • Nesto drugo (ako tako nesto postoji :) )
      4

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Posted

Kao sto i sami videte pitanje je jasno :) "Koje prevozno sredstvo najcesce koristite?"

Dozvoljeno je svakome da glasa po 3 puta jer vecina nas cesto menja razlicite vrste prevoza.

Po gradu idem pesaka ili busom, a ovako turisticki, kad imam vremena, najcesce idem stopom, a na velike relacije avionom

hmmm pa pre je to bio autobus, ali sad...

pa sta ja znam autobus, voz i stop (stop jeste prevozno sredstvo!  ;D ). Sve nekako podjednako. Po gradu uglavnom peske, zamrzeo sam gratski prevoz! Planiram bajs da nabacim za po gradu.

Iskljucivo automobilom. Vozom sam se vozio samo jednom u zivotu i to kada sam se vracao iz vojske,iz Sarajeva.

Hmm premalo opcija, za mene je voz, bus, avion, bicikl i brod... i ponekad autostop, jel se to računa kao auto?

pa, cesto koristim voz, i volim ga mnogo vise od busa. gde god mogu vozom ne idem busom. autom se vozim skoro svakodnevno, biciklom nesto redje. avionom nazalost kad god putujem iako, da imam vremena i $, sve bih destinacije prelazila kolima... kamionom sam se vozila mozda desetak puta u zivotu, kad sam stopirala. motor sam cesto vozila kad sam ga imala, sada ga nemam. a brod.. pa bas ne volim brod. ali tako jednom godisnje mogu da se provozam na nekom brodu.

dakle, najvise volim: voz, auto, bicikl

ne volim: bus i brod

Poslovno - Bus (najpouzdaniji je)

po inostranstvu - almighty Ryan and Wizz (dobro a jeftino)

Do Beograda - voz (jeftino i ne kasni vise od 3 sata- u proseku)

Sve nezvanicne kombinacije druzenja i dogadjaji - Autostop

Za transport :

Po Šapcu i užoj okolini - bicikl. Ili bicikl sa prikolicom smartass. Ili prošetamo, naravno.

Po široj okolini, i među bližim gradovima - stop kad sam sam, ili moj auto ako putujem sa trudnom ženom.

Po Beogradu i Novom Sadu - autobus.

Za putovanja :

Autostop ili voz, kad god mi se uklapaju. Inače bus. Auto u poslednje vreme sa ženom.

Za uživanje :

Bicikl po planinama.

Čamac na vesla po močvarama i jezerima.

Šetnja, gde god se zadesim.

I, da, žalim što su mi zatrpali rečicu Kamičak  :cryy:, inače bih se rado transportovao čamcem kroz grad.

Po Novom sadu kolima i biciklom cim mi to vreme dozvoljava i nemam sta da teglim, gde god mogu okolo stopom, preko okeana avionom a nesto blize bus ili voz, zavisi sta mi u datom mementu vise odgovara.

Ја у 99 % случајева свуда идем колима, па макар то било ''блејање'' са другарима испред суседне зграде. ::crazy:

• 5 months later...

pa sta ja znam autobus, voz i stop (stop jeste prevozno sredstvo!  ;D )

kad vidim "stop" uvek se setim malog brata moje drugarice iz sela pored zrenjanina. jednom je bio neki strajk buseva ili ne znam ni ja cega, pa je ona rekla "moram stopom danas u skolu". a mali rekao "a gde staje taj top?"

• 3 months later...

До 50 км пешке.

Преко 50 км Воз.

Кад немам пара стоп.

Бусом само кад нема другог иозбора.