Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Klub putnika

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Zivio nam kod :) Stigle 2 razglednice. Jedna iz Njemacke, a druga iz Madjarske, obje u Bosnu  :D

• 2 months later...

Ne znam da li je neko pomenuo, mrzi me da češljam temu ali ovo radi i za obična pisma, ja ovako razmenjujem sličice za evropsko prvenstvo :P

• 1 month later...

Super funkcionise...svih 10 experimentalnih razglednica poslato iz Stambola za Bgd i stiglo za 4 dana  :party::blob:zvizhd

• 4 weeks later...
  • 6 months later...

kod koji provereno radi (cak i iz amerike za gruzu ?!) je STS ili ti student-to-student

• 5 months later...

Ortakinja je poslala 2FA-BE razglednicu iz Bosne u Sloveniju, i u Sloveniji su tražili od primaoca da plati neku taksu! Baš čudno.

Moje su do sada sve stigle, u preko 25 zemalja (zahvaljujući drugarima koji su mi poklanjali razglednice) ali ni jedna nije u EU. Eeeee, teško je njima doakati ;)

• 1 month later...

Poslali smo pet razglednica iz Venecije, u roku od tri dana je jedna stigla u Nemačku, a ostalih četri su stigle nakon deset dana u Srbiju  ;D

Niko nije tražio dodatne takse primaocima  :roll:

Iz Ukrajine u BiH i Srbiju nisu stigle ni one sa kodom ni one sa postanskom markicom. :(

iz Novog Sada stigle u Stokholm, Berlin, Madrid, Salamanku...

• 5 months later...

Ја лично не волим да добијам разгледнице без маркице. Чак мислим да је грех слати разгледнице из неке егзотичније земље без маркице (нпр. Ватикан!). У Малезији је међународна 50 сенти, што је око 15 динара...али сам увек за тај фамозни код ако шаљем из неке стандардне земље. У Пољској су ме одрали 20 еур за 8 маркица  :-[

Ne znam da ti kažem tačno koliko su koštale na primer u Gvatemali (mislim na markice za razglednice), ali se sećam da su koštale dva i po puta više od razglednica, što je na nivou od recimo pet razglednica, baš puno. Znam da mnogi vole i razne interesantne markice pride, ali nije li u ovo doba digitalizacije sjajno da se neko potrudi da kupi, napiše i pošalje razglednicu nekome...  a pošte svakako zarađuju i to najčešće ozbiljnije sume, od naplate prenosa većih pošiljki. Slično je i u drugim zemljama u kojima sam boravila, tako da kod rado koristim  :yok:

• 4 weeks later...

Jel neko polkusavao da izvede ovo u Kini? Sad sam tek videla temu i bas je interesantna pa reko ako nije, mozda bih i pokusala.
Jel odete na salter ili u ono sanduce ubacujete?

• 3 years later...

Ljudi da li ovo još uvek radi u inostranstvu?

Konkretno da li je neko probao iz Španije i Portugalije da šalje?

Da li znate koliko košta sa markicom slanje razglednica iz tih zemalja?

Hvala :smile:

• 4 weeks later...

Zimus sam slao i bio je nepuna 2 e ako se ne varam, slao sam sa Tenerifa.