Ryanair

1,212 posts in this topic

Dragance, alal ti vera. Toliko je privlacna ova racunica da....hm, mislim Malta mi nije padala na pamet kao destinacija ali... Nego, da ne cesljam... kakvo je vreme krajem novembra na Malti  :comp: :comp:

@nadonakrovu.... uzas. Mogu misliti kako ti je. Jos veci bedak je sto znam koliko si platila one proklete karte. Ukoliko si dobila "nagradu"preko nasih agencija od 7 dana Tenerifea...da te utesim....nisi nista propustila. Opet, ako si uplatila preko booking.com hotel postoji sansa da vratis dobar deo novca kao sto je Dragance napisao.

I naposletku....povratis parice od hotela i za ovih 120e odes i obidjes Maltu i Veneciju... prihvati ovo kao "jbg, desilo se" i citaj forum.....

Bez nervoze  :pij:  :pij:  :pij: i bice ti  :LOLLL:

Sta reci?

Evo ja sam bio u ovom hotelu, na Malti, BayView. Cena za 7 dana, apartman, sve sa kuhinjom, za 176evrova. U januaru.

Ryanom iz Venecije.

Toliko je privlacna ova racunica da....hm, mislim Malta mi nije padala na pamet kao destinacija ali... Nego, da ne cesljam... kakvo je vreme krajem novembra na Malti  :comp: :comp:

Rekao bih da vreme nije bas savrseno u novembru, ali uz dobro raspolozenje, nista ne moze da spreci lep provod :) Inace, ni ja nikad ne razmisljam posebno o nekoj destinaciji, uglavnom kad vidim da je negde jeftino stici, tamo resim i da idem :) Prvo kupim karte, pa posle guglujem i svuda se nadje ponesto zanimljivo.

Inace, ova ponuda vazi samo jos danas, jer od sutra je nova promocija Ryanaira, a nesto bas nisam siguran da ce opet dati povoljne cene za novembar, jer je to za par dana svega :)

Aerodrom u Valenciji - proveravaju tezinu i velicinu rucnog prtljaga. Ronchi del Legionari (Friuli/Trieste) - ne proveravaju.

Pogledajte ovo:

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/money/3819364/Ryanair-blast-cash-guru-over-charges.html

Kaže da MasterCard Prepaid idu u zaborav. Nova kartica, sa brendom lika Martina Lewis-a, bi trebalo uskoro da ima beneficije koje je imala prethodna...

Update: Loše sam razumeo vest. Rajaner je u stvari njega isprozivao. Ovaj lik je popularan zbog saveta koje daje u vezi ušteda i ima izgleda enormno posećen sajt moneysavingexpert.com

Kad smo mi bili u oktobru na Charleroi su proveravali i težinu i veličinu. I kontrola ručnog prtljaga je bila veoma stroga, a oduzimali su i par kapi vode.

kako funkcionisu Rajanovi krismas Vauceri?

Moze li se uz njih izbeci placanje provizija na kartice?

Charleroi aerodrom ne proveravaju ni tezinu ni velicinu. Isto vazi i za Barajas u Madridu.

ti si onda bas imao srece na Charleroi, to je ja mislim najgori aerodrom za one koji hoce da prosvercuju koji kilogram prtljaga vise

U roku od 3 dana, na Charleroi su jednom kontrolisali samo tezinu (i terali na prepakivanje ako je kofer 10,1kg i vise) a drugi put nisu kontrolisali nista. Na Barajas su mi kontrolisali samo velicinu i to vrlo strogo.

oni su definitivno izgubili zdrav razum. sad su uveli i captcu da bi pretrazivao letove. ovo se vec granici sa ludilom..

oni su definitivno izgubili zdrav razum. sad su uveli i captcu da bi pretrazivao letove. ovo se vec granici sa ludilom..

????????????????????

da, ja sam isto to primetio. ne znam zasto to rade. kao da hoce da nateraju ljude da sto manje pretrazuju njihove letove

sada me izbaci kada kliknem 3 datuma levo desno da opet popunjavam proklete reci...

Ako je neko njuskao po forumima ...sta se desava sa Ryan-om... da nece u stecaj? Ovo stvarno sto rece danilokorac kao da nas teraju sa site-a. Evo, ja koja sam svakodnevno vrsljala u potrazi za dobrim kombinacijama sada jednom nedeljno odem da vidim sta ima za Siciliju, Maltu ili Portugal i u mukama zavrsim pretragu.

Relaksaciju pronalazim kod wizz-a i Easyjet-a

Verovatno su pronašli neku jeftinu radnu snagu u Indiji ili Kini pa im oni rade na održavanju servera i svega u vezi s tim :P Ne verujem da će u stečaj; možda je ovo jedinstvena prilika da naučimo nešto o Engleskom i Irskom mentalitetu kupovine.

jedinstvena prilika da naučimo nešto o Engleskom i Irskom mentalitetu kupovine.
koliko znam englezi su jedni od nacija sa najmanjom tolerancijom strpljenja da cekaju ili traze nesto.

uveli su captcha da bi onemogucili automatizovanim programima za pretragu(tipa AZUON) da pristupa sistemu. samo mi nije jasno zasto, ako su ljudi kupovali karte tako i novac im je isao u dzep. citao sam negde da im je opala prodaja i da se moze ocekivati da izbace ovu glupost ali oni i dalje tvrde pazar. meni nisu jasni..

lepo sam ja rekla....na zlo ce da izadje onog momenta kada su promenili izgled sajta.  :death: :death: :death:

Ni karata po 1e, ni bizarnih promocija, ni lagane pretrage....sad jos i ova tortura...

Sto bi rekle poete...od ljubavi do mrznje linija je tanka...  serenade serenade serenade

Ako je ova vest tačna, letovi će ubuduće moći da se traže preko Kayaka. Probao sam neke destinacije, nije mi pokazao Rajaner...

Ryanair in shock move as it agrees fares deal with Kayak

January 20, 2010 By Kevin May

izgleda da je bio neki neuspeli pokusaj :)

Ryan-erovci je li probao neko MasterCard Prepaid Unikredit banke?funkcionise li?mislim da bi trebalo kartica je International...

To ne bi trebalo da funkcioniše više. Po istim principu kapiram da kada budemo trebali da uđemo u EU, više je neće biti.

Ubuduce se naplacuje za koriscenje MasterCard Prepaid-a,a jedino vlasnici Ryanair Cash Passport-a su oslobodjeni placanja provizije.... :death: