Jump to content

Featured Replies

Posted

http://custom.simplemachines.org/themes/index.php?action=search;version[]=53

Могли би да ставимо неке нове теме и освежимо изглед форума. Наравно и кад те теме инсталирамо могуће је да оставимо ову дифолт тему, а инсталирана тема да буде изборна.

• Author

Супер, не разумем се баш нешто али сам ту да помогнем, како год могу...

• 4 weeks later...

Šta god da radite gledajte da ga ne zakomplikujete...podrška za akciju!

• Author

Ja sam za to da sacekamo da izadje SMF 2 posto je ovo 1.1 i da mu stavimo neku novu lepu temu, ali onako jednostavnu i elegantnu i bice super...

Najnoviji SMF je 2.0 RC 3, evo nekih tema za njega, u gornjem desnom uglu imate padajuci meni, tu mozete da probate demo teme za SMF 2 http://demo.dzinerstudio.com/

Ako pričamo samo o izgledu foruma, meni je ovaj koji imamo sasvim super! Predloženi mi se ne dopada...

A što se tiče funkcije, to neka prosudi neko ko se razume.

Inače nemam problem sa novim, ali imam problem sa promenom radi promene. AKo je potrebno ok, ako ne, zašto bi?

Što se teme tiče, otom-potom. Što se promene verzije tiče, sasvim je normalno da kad izađe nova verzija softvera, vrši se apgrejd. Ukoliko je u pitanju mali inkrement, onda se ažuriranje vrši odmah, a ako je u pitanju veća promena, onda se ona vrši nakon što se ustanovi da sve funkcioniše pravilno. Recimo, čak i kad izađe finalna verzija smf-a 2, ne možemo preći na nju odmah, dok se plugin koji povezuje Joomlu i forum (hint: komentari) ne ažurira da podrži u potpunosti novu verziju, a zatim sve to lepo testira, prilagodi tema, itd.

A što se tiče nove funkcionalnosti smf-a 2, i nije neka :)

Pravi dobitak bi bio da je ovaj forum na vbulletinu, al...

• Author

Slazem se sve potpuno sve sa tobom, prebacivanje na Vbulletin bi bio mnogo tezak posao, tako da se isplati. Nista ostaje nam samo da sacekamo da izadje verzija 2 i da sacekamo da vidimo kako ce da se pokaze...

Zar niste culi? Civo je ponovo u modi...

Ako pričamo samo o izgledu foruma, meni je ovaj koji imamo sasvim super! Predloženi mi se ne dopada...

A što se tiče funkcije, to neka prosudi neko ko se razume.

Inače nemam problem sa novim, ali imam problem sa promenom radi promene. AKo je potrebno ok, ako ne, zašto bi?

ni ja ne bih voleo promenu radi promene, nego ako postoji bas bas neki bitan razlog.

Meni je bitnije da se odradi ono prevodjenje.